icon

Vinea biela alebo červená: Ktorá vám viac chutí?

Dnes o 04:52

maminy dajte tip, ideme na daku rodinnu oslavu a nechcem pit alkohol.

ktora vinea vam viac chuti?

ja mam pocit ze ta cervena je moc sladka. robite si z toho nealko drinky s mätou a ladom?

anonym_9b84bc
Dnes o 04:56

Cervena, ale vypijem tak 4 pohare za rok, ja tieto zbrndy nepijem, ale ked uz tak cervena.

anonym_2786d0
Dnes o 05:02

Ja by som v tomto prípade zvolila radšej hroznovú šťavu Matyšák. Tiež je biela aj červená. Ak by si chcela bublinky, prípadne menej sladkú tak doleješ minerálkou.

madeincssr
Dnes o 05:24

Neviem ci mnohi vedia, kolko obsahuje Vinea ovocnej stavy z koncentratu (alebo opat vitazi spomienkovy optimizmus), ale je to 10% (a obvykla kopa cukru, g-f sirupu a konzervantov). Mozno radsej nejaky strik zo 100% dzusu (alebo aspon vysokopercentneho, idealne bez g-f sirupu), alebo este lepsie vytlacene citrony, pomarance, do toho podla preferencii matove listky, lad...

ufatess
Dnes o 05:41

@anonym_autor mne viac chuti biela ale tiez malinko pijem ale ked su nejake oslavy, kde je tak ju vzdy uprednostnim lebo mi chuti 🙂

anonym_de0c50
Dnes o 06:14

Mna len prekvapuje tato otazka. Ked ides na oslavu, tak to si chces brat so sebou Vineu? Tam bude nealka dost , vyberies si. Ak nie, objednas podla napojoveho listka.

anonym_7a4a64
Dnes o 06:18

No ak chces "vinovu chut", tak si kup dealkoholizovane vino, inak vinea sa vinu ani nepodoba. Inak, ak chces len hocijake nealko, tak je to jedno, co Tebe viac chuti. Mne biela Vinea, obcas si dam.

jogy1984
Dnes o 06:21

Marka

anonym_e43ccd
Dnes o 06:34

Ak je to len výnimočne, tak mne viac chuti červená. Ale ako tu už spomínali, tak matyšak je lepší, chutnejší.
Aj tak u nás najviac idú vody s ovocím, do toho ľad, mäta, medovka...

anonym_8c7c6b
Dnes o 06:41

My Vineu uz nekupujeme par rokov,stal sa z nej nepozivatelny blivajz,kde to priznala aj manzelka pana,ktory ju vymyslel,ze s povodnou recepturou tato nema spolocne nic.Ale kedysi chutila biela.

deti95060810
Dnes o 07:36

biela

vkatush
Dnes o 09:59

Kedysi dávno som mala rada. Teraz sa už nedá piť, vôbec sa to nepodobá pôvodnej.

madeincssr
Dnes o 10:38
@jogy1984

Marka

@jogy1984 len pre porovnanie, Márka obsahuje 1% ovocnej šťavy z koncentrátu, čo je desaťnásobne menej oproti aj tak biednemu obsahu v bielej Vinee.

jogy1984
Dnes o 10:41
@madeincssr

@jogy1984 len pre porovnanie, Márka obsahuje 1% ovocnej šťavy z koncentrátu, čo je desaťnásobne menej oproti aj tak biednemu obsahu v bielej Vinee.

@madeincssr pýtali ste na chuť

jelka21
Dnes o 11:03

Biela, ale skoda, ze uz nechuti ako kedysi...