Ktorá príchuť mrazenej pizze Guseppe je najlepšia?
maminy dajte tip ked sa vam fakt nechce varit. kupila som v akcii tu pizzu guseppe so sunkou a syrom a celkom milo ma prekvapila ze to cesto neni ako podrazka. mate daku inu oblubenu prichut co chuti aspon trochu ako z pizzerie? ja viem ze je to polotovar ale obcas sa to u nas proste hodi ked nestiham zo skolky.
My máme tiež radi Felicianu, keď príde núdzový stav... a čo sa týka príchute, tak ja mrazenú pizzu skoro vždy vylepšujem podľa toho, čo máme v chladničke
@anonym_autor nám tie mrazené nechutia… ale keď nie je čas, tak kúp pizza cesto chladené a obložte si, čo vám chuti… lepšie ako jesť ten mrazený hnus, čo ako pizza max trochu vyzerá.
@kocuris autorka sa pytala, ktora je naj. nepytal sa, co si ty urobis a za aku cenu....
@kocuris
V mojej teplovzdusnej friteze na 220 10 minut perfektna z mrazenej kdo sa bude otravovat vzdy kupim ked su na akcii v Kauflande pridam pred koncom parmezan
Žiadna. A ktorá má nejakú lepšiu chuť stojí toľko že si kúpim bud normálnu pizzu alebo si spravím
@kocuris na akych prekurzoroch slapes? daj tip 🙂
ked so m nevedela rychlo urobit cesto na pizzu (robim teraz podla lenivej kucharky), tak som kupovala hotove pizza cesto, vyhovovalo mi billa/niekedy lidl. Oblozila a bolo to naj :D ale teda kd je tu tato tema, skual niekto aj tie pizze z Biedronky? lebo tie sa mi celkom pacili :D
ked so m nevedela rychlo urobit cesto na pizzu (robim teraz podla lenivej kucharky), tak som kupovala hotove pizza cesto, vyhovovalo mi billa/niekedy lidl. Oblozila a bolo to naj :D ale teda kd je tu tato tema, skual niekto aj tie pizze z Biedronky? lebo tie sa mi celkom pacili :D
@simca06022011 prosím ta na ako dlho a kolo stupňoch pecies keď robíš z kúpeľného cesta? Vďaka
@simca06022011 prosím ta na ako dlho a kolo stupňoch pecies keď robíš z kúpeľného cesta? Vďaka
@anonym_1bc751 netusim ako dlho, na 200°c ju peciem
Za mňa Lidl, keď majú také s väčšími okrajmi, myslím že ITALIAMO. Štyri druhy syru je skvelá!
Ja kupujem len pizzu Feliciana keď je v akcii a keď nestihnem navariť tak si to dáme na večeru. Ostatné nám nechutia.
Robím aj domácu pizzu no je to časovo zdĺhavé.
@kocuris
Vies ze kecas, mozes dat ingrediencie ALE pizza sa robi pri 400 C co tvoja poondata domaca truba nema, takze tiez pecies podosvu😄
@kocuris
25 minut 🤣 aha aby sa ti kukurica pripiekla

@anonym_autor Dr. Oetker Feliciana a Lidl značka pizze nám veľmi chutí, hlavne salámová. Neni samozrejme ako z Talianska, ale nám to chutí