icon

Zlá skúsenosť s advokátom Luborom Nevráčicom

esterka123
Dnes o 20:31

Dobry vecer.Chcem sa podelit s mimoriadne neprijemnou situaciou u advokata judr.ing.Lubora Nevracica na Mileticovej 21 v Bratislave..Dnes som bola u neho aj s protistranou ktoru zastupuje.Absolutne neprofesionalny pristup ponizovanie,vysmieva sa natlakove spravanie zastrasovanie.Absolutne mu nejde o riesenie veci ci hladanie riesenia.Argumentom ci dokazom druhej strany sa vysmeje.Dokonca mi odmietol predlozit plnomocenstvo na zastupovanie a rozsah zastupovania.Dovedie Vas k slzam a ponizeni doslova ujdete z jeho kancelarie. Uz Vas privita s tym,ze ked 16r robil na exekuciach v banke,tak kolkych ludi pripravil o majetok,z kolkych sa stali bezdomovci alebo skakali z mosta... Take sposoby ma pan advokat.

abbey1
Dnes o 21:00

@esterka123 Bacha, aby si si nezarobila na riadny problém.

anonym_4d91ae
Dnes o 21:07

@esterka123 no myslíte že koľko matiek pán advokát zaujíma? Toto naozaj nie je vhodné fórum, navyše bez možnosti vyjadriť sa druhej strane. Pán advokát ak by vás usvedčil môže toto použiť ako osočovanie a ohováranie a neviem čo ešte ... Modrý koník nie je cesta pani

anonym_65b437
Dnes o 21:24

@esterka123 pozor, toto sú vážne obvinenia a nemusia sa ti vyplatiť. Je to tvoj osobný názor/pohľad, ktorý nemáš nijako preukázateľne podložený, takže to spadá sem ...
Ochrana dobrého mena je na Slovensku garantovaná Ústavou, ktorá zaručuje právo na zachovanie ľudskej dôstojnosti, osobnej cti a dobrej povesti.Ak niekto šíri nepravdivé informácie, ktoré poškodzujú vaše dobré meno, povesť, zamestnanie alebo podnikanie, ide o zásah do osobnostných práv.
Možnosti ochrany:
Žaloba na ochranu osobnosti: Podľa Občianskeho zákonníka sa možno domáhať, aby sa od neoprávnených zásahov upustilo a aby sa odstránili následky.
Trestné oznámenie: V prípade ohovárania (oznámenie nepravdivého údaja o inom, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť) môže ísť o trestný čin.V prípade, že sa vás niekto snaží očierniť, je dôležité zvážiť právne kroky, ako napríklad podanie trestného oznámenia alebo občianskoprávnej žaloby, aby ste si ochránili svoju povesť.