Zlá skúsenosť s advokátom
Dobry vecer.Chcem sa podelit s mimoriadne neprijemnou situaciou u advokata judr.ing.Lubora Nevracica na Mileticovej 21 v Bratislave..Dnes som bola u neho aj s protistranou ktoru zastupuje.Absolutne neprofesionalny pristup ponizovanie,vysmieva sa natlakove spravanie zastrasovanie.Absolutne mu nejde o riesenie veci ci hladanie riesenia.Argumentom ci dokazom druhej strany sa vysmeje.Dokonca mi odmietol predlozit plnomocenstvo na zastupovanie a rozsah zastupovania.Dovedie Vas k slzam a ponizeni doslova ujdete z jeho kancelarie. Uz Vas privita s tym,ze ked 16r robil na exekuciach v banke,tak kolkych ludi pripravil o majetok,z kolkych sa stali bezdomovci alebo skakali z mosta... Take sposoby ma pan advokat.
"vtipné" každý správne usudil, že toto je radšej téma na zmazanie aby autorka nemala problém s nepríjemným právnikom, pretože ju reálne môže napadnúť za ohováranie, iba MK admini usúdia, že to je téma vhodná na úvodnú stránku aby si ju každý všimol.

MK nie je cesta ne riešenie takýchto sporov. Je to skôr ohováranie atď., takže by som príspevok radšej zmazala.
Len na margo príspevku, každý má právo na obhajobu a vlastné právne zastúpenie, takže to, čo píšete nie je pravda