Zlá skúsenosť s advokátom

esterka123
Včera o 20:31

Dobry vecer.Chcem sa podelit s mimoriadne neprijemnou situaciou u advokata judr.ing.Lubora Nevracica na Mileticovej 21 v Bratislave..Dnes som bola u neho aj s protistranou ktoru zastupuje.Absolutne neprofesionalny pristup ponizovanie,vysmieva sa natlakove spravanie zastrasovanie.Absolutne mu nejde o riesenie veci ci hladanie riesenia.Argumentom ci dokazom druhej strany sa vysmeje.Dokonca mi odmietol predlozit plnomocenstvo na zastupovanie a rozsah zastupovania.Dovedie Vas k slzam a ponizeni doslova ujdete z jeho kancelarie. Uz Vas privita s tym,ze ked 16r robil na exekuciach v banke,tak kolkych ludi pripravil o majetok,z kolkych sa stali bezdomovci alebo skakali z mosta... Take sposoby ma pan advokat.

Strana
z2
fkata
Dnes o 11:35

MK nie je cesta ne riešenie takýchto sporov. Je to skôr ohováranie atď., takže by som príspevok radšej zmazala.
Len na margo príspevku, každý má právo na obhajobu a vlastné právne zastúpenie, takže to, čo píšete nie je pravda

ria_sprout
Dnes o 12:14

"vtipné" každý správne usudil, že toto je radšej téma na zmazanie aby autorka nemala problém s nepríjemným právnikom, pretože ju reálne môže napadnúť za ohováranie, iba MK admini usúdia, že to je téma vhodná na úvodnú stránku aby si ju každý všimol.

Strana
z2