Zlá skúsenosť s advokátom
Dobry vecer.Chcem sa podelit s mimoriadne neprijemnou situaciou u advokata judr.ing.Lubora Nevracica na Mileticovej 21 v Bratislave..Dnes som bola u neho aj s protistranou ktoru zastupuje.Absolutne neprofesionalny pristup ponizovanie,vysmieva sa natlakove spravanie zastrasovanie.Absolutne mu nejde o riesenie veci ci hladanie riesenia.Argumentom ci dokazom druhej strany sa vysmeje.Dokonca mi odmietol predlozit plnomocenstvo na zastupovanie a rozsah zastupovania.Dovedie Vas k slzam a ponizeni doslova ujdete z jeho kancelarie. Uz Vas privita s tym,ze ked 16r robil na exekuciach v banke,tak kolkych ludi pripravil o majetok,z kolkych sa stali bezdomovci alebo skakali z mosta... Take sposoby ma pan advokat.
@esterka123 no myslíte že koľko matiek pán advokát zaujíma? Toto naozaj nie je vhodné fórum, navyše bez možnosti vyjadriť sa druhej strane. Pán advokát ak by vás usvedčil môže toto použiť ako osočovanie a ohováranie a neviem čo ešte ... Modrý koník nie je cesta pani
@esterka123 pozor, toto sú vážne obvinenia a nemusia sa ti vyplatiť. Je to tvoj osobný názor/pohľad, ktorý nemáš nijako preukázateľne podložený, takže to spadá sem ...
Ochrana dobrého mena je na Slovensku garantovaná Ústavou, ktorá zaručuje právo na zachovanie ľudskej dôstojnosti, osobnej cti a dobrej povesti.Ak niekto šíri nepravdivé informácie, ktoré poškodzujú vaše dobré meno, povesť, zamestnanie alebo podnikanie, ide o zásah do osobnostných práv.
Možnosti ochrany:
Žaloba na ochranu osobnosti: Podľa Občianskeho zákonníka sa možno domáhať, aby sa od neoprávnených zásahov upustilo a aby sa odstránili následky.
Trestné oznámenie: V prípade ohovárania (oznámenie nepravdivého údaja o inom, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť) môže ísť o trestný čin.V prípade, že sa vás niekto snaží očierniť, je dôležité zvážiť právne kroky, ako napríklad podanie trestného oznámenia alebo občianskoprávnej žaloby, aby ste si ochránili svoju povesť.
@esterka123 radsej poziadaj admina o zmazanie. Aby proti tebe nepouzil aj toto a nemala si na krku dalsi problem.
Chapem, ze si od neho odisla znicena a asi v slzach. Ale ak je takyto problem, odmietanie ukazat podklady, dokazy, neprofesionalne spravanie, nepriame vyhrazanie, atd., mozes napisat staznost na adkvokatsku komoru.
Sice je to tvrdenie proti tvrdeniu, kedze najskor dokazy nemas, ale mozno nebudes prva.
A pokial to nie je nevyhnutne, davaj prednost pred osobnym stretnutim s advoktom protistrany radsej pisomnemu styku. Za to si ho protistrana plati. A on logicky zastupuje jej zisk/vyhru. Nie tvoje prava.
Na list mas cas v klude reagovat (najlepsie cez ineho, svojho advokata - na to pozor), nepocuvas jeho nepriame vyhrazky (ako znicil ludom zivot = znici i ten tvoj), ani jeho arogantny ton, ani nic ine, co by ta rozhodilo.
Na to si da dobry pozor, aby to nebolo proti nemu pisomne zaznamenane.
A mozes v plnom rozsahu nerusene predlozit svoje dokazy. Takze budu pisomne zaznamenane a on ich nebude moct ignorovat a “nepocuvat”.
A na tuto diskusiu naozaj poziadaj admina o zmazanie.
Ty nerozmyslas ani trochu, že? Z tohto môže byt veľmi slušný ptuser.
Rýchlo zmazať !!!
Pani je očividne chronický neplatič, má viaceré exekúcie a naháňajú ju veritelia. Od advokáta čakala nejaký zázračný spôsob ako im uniknúť a ten hnusný advokát jej asi povedal, že dlhy treba splácať, inak skončí ako bezdomovec. Tak si vylieva zlosť aspoň takto.
Bežné správanie u takýchto ľudí.
@esterka123 takéto niečo môžeš maximálne aj to slušne napísať na stránky kde sa dáva hodnotenie ak na nejakých takých advokát je kde je priamo žiadaná recenzia, spokojnosť či spatna väzba.
Vieš čo? aj môj ex mal pri výživnom advokáta, ktorý vyťahoval hlúposti z našej minulosti nesúvisiace s procesom, vysmieval sa mi a zastrašoval ma kde akými paragrafmi. Nakoniec som proces aj tak vyhrala a výživné mi zvýšili. Odvolali sa, ďalej ma zastašovali a pri ďalšom procese mi bolo výživné ešte viac zvýšené. Tým chcem povedať, že niekomu taká taktika vyjde a niekomu nie. Ak si myslíš, že konal v rozpore s pravidlami a advokátskou etiketou, podaj naňho sťažnosť, ale nepíš takéto obvinenia verejne. Môžeš mať z toho problémy.
@anonym_4d91ae prečo by nemala matky zaujímať takáto informácia? A aká druhá strana? Odkedy sa tu na mk vyjadruje aj druhá strana? Nikdy. Si nejaká pomýlena.
Naopak, možno niekomu veľmi pomôže táto informácia. Ty, pani.
@anonym_d98945 hej len pani tu napísala ešte aj dátum kedy u neho bola… no nie je ťažké si u neho dohľadať meno keď sa to k nemu dostane. A taký advokát sa s nou nebude naťahovať a rovno poda trestné oznamenie. Aspoň keď to už napíšem tak ro píšem ako anonym a nie konkrétne fakty kedy som u neho bola atd.. ach ľudia naučte sa že to čo raz na internet dáte je tam už cely život aj keď sa to zmaže, na serveri to ostane..
@esterka123 a koho zaujíma nejaký advokát v BA? 🙄
@anonym_097b09 Žeby ľudí, ktorí potrebujú advokáta v BA, a nevedia, koho si vybrať? 🤔
@anonym_0f4c6f ale to nezaujíma nikoho. Je to jej problém. Ja by som to tiež takto konkrétne nenapísala.
Daj si tuto diskusiu radsej vymazat a odporucam ti pri dalsej navsteve si ho nahrat. Nazbieraj co najviac dokazov. To je pekny hajzlik teda. Nevies este, ci ich raz nebudes potrebovat. Niektori ludia su bezchrbtaci a za svojim ziskom alebo uspechom idu cez mrtvoly.
Toto tu daj cim skor zmazat, ked sa to pan advokat dozvie, moze z teba vysudit pekne peniaze.
@anonym_e2ba5d čítam správne že nahrať? Viete aký problém môže byt už len to nahrávať niekoho bez jeho súhlasu.. však aj keď voláte na rôznu infolinku tak vás na začiatku musia upozorniť že hovor je nahrávaný.. takéto rady jej dávať.. keď neviem tak radšej neradim
@anonym_0f4c6f pre vlastne ucely si moze nahrat co chce. Aj politikov nahravaju bez och vedomia a nahravky poculo cele Slovensko
@anonym_0f4c6f a davas suhlas, pretoze tvoje rozhovory su poskytnute tretim stranam a analyzuju sa
@anonym_e2ba5d a načo by jej taká nahrávka potom bola dobrá? Však to nie sú dôkazy ktoré môže zverejniť. Náhodou by na to prišiel že si ho nahráva a má další problém.
Očividne pani nevie nič o zákonoch; nakoľko ti zverejnila čo zverejnila načo jej dávať takéto rady ešte.
@anonym_0f4c6f niekedy je jedna nahravka zivotne dolezita. Ci si myslis ze pan advokat tam nema nic na nahravanie? Neverim
@anonym_e2ba5d nemôžeš to použiť tak to máš úplne jedno, ani on ani ona. Akonáhle by to vytiahla na súde má postarané o další problém. Je iná vec nahrávať si niekoho z rodiny a priamo právnika protistrany, toto robiť nie je žiadna sranda ale vážny problém..
@esterka123 povedal pravdu dokedy budeme chrániť neplatičov?Brať vie každý a, keď majú splácať, tak kopu okolo seba.Ty môžeš mať obrovský problém s tým čo si napísala daj to zmazat.Ptavnici konajú aj nátlakovo to nie je psychológ, že bude ľudí tlapkat po pleci
@anonym_d98945 súhlasím👍👍
Aj advokát sa má správať profesionálne,je to jeho práca
Tak isto ako má on svoje práva,tak isto ma aj svoje povinnosti
Podla mna autorka urobila dobre, ze menovala konkretneho advokata a popisala svoju skusenost s nim. Niekomu to moze pomoct. Na to, aby to mohlo byt povazovane za nejake osocovanie by najprv musel vediet advokat preukazat, ze klamala. Takto je to len recenzia. Co sa nahravania tyka, s tym by som bola opatrnejsia. Pripadne nahravky by som nezverejnovala.

@esterka123 Bacha, aby si si nezarobila na riadny problém.