icon

Aby kúpené pizzové cesto nebolo suché

24. jan 2023

Baby mate na toto dáky lifehack? Kupujem ho v lidli občas, ale vždy po upečení je dosť suché, co by pomohlo pls?

miadi
24. jan 2023

Olivovy olej. Ale je uplne jednoduche urobit si cesto doma a vydrzi v chladnicke 2-3dni.

klarissa25
24. jan 2023

Piect kratsie

viestta
24. jan 2023

Pecies dlho a na nizkej teplote. Pridat teplotu, polozit pizzu na horuci plech a piect kratsie

miadi
24. jan 2023

Olivovy olej davam na okraje aby boli makke, pizzu peciem na 500F v recepte pisu 10-12minut no Ja robim 7-8minut aby bola makka a vidis to uz na tom ze sa robia hnede fliacky na mozzarella ze uz staci, ( ale teda prvy x som aj cesto kontrolovala) ale to kupene nie je tak dobre ako ked si urobis. ( to kupene uz existuje xx )

veselo_neveselo
25. jan 2023

@miadi Mas prosim ta dobry recept? Zatial co som skusala, tam sa s kupovanym (dobrym) cestom nedalo este porovnavat :-/

miadi
25. jan 2023

@veselo_neveselo Mam dobry recept ale je to z praskovych kvasnic. Vyskusala som ale vela receptor Kym som nasla ten dobry . Niekedy nechapem ako nieco dostane 5hviezdiciek, Asi kolko ludi tolko chuti. Chuti detom aj konce zjedia ( a su narocne) aj muzovi chuti a on je talian 🧬 ufrflany narocny.

miadi
25. jan 2023

@veselo_neveselo Moses dat aj cerstve kvasnice len netusim ake mnozstvo. Nechas 2h cesto na teplom mieste kysnut v myske ( zvyknem dat do truby na chvilku ju zapnem) potom rozdelis na 2 alebo mozes mat 1 velku .. na doske zakryjes vlhkou utierkou a nechas tak hodinu. Potom rucke na papieri na pecenie urobis pizza placku okraj potries olivpvym olejom a das pizza sauce a syr atd co len chces Len moze byt chutovo ina Lebo mame sa u nas nedari z 🇨🇦 muky slovenske recepty mà to inu chut.