Aké jedlo by ste mohli jesť každý deň?
Aké je vaše najobľúbenejšie jedlo? Také, ktoré by ste dokázali jesť v podstate aj každý deň? Resp. to vaše absolútne top? Pls napíšte k tomu aj svoj vek.
Napr. Ja mám najradšej pečené kura s plnkou, ryžu a paradajkový šalát. Vek 42.
@anonym_autor kazdy den ziadne.
@domkakvet ok, vieš dobre, ako som to myslela. Naj jedlo zo všetkých? Plus vek?
@domkakvet Naj jedlo zo všetkých? Plus vek?
Ešte raz, je to použité ako prirovnanie - jesť každý deň, nie doslovne. Preto píšem : Resp. to vaše absolútne top? To znamená vaše naj jedlo zo všetkých.
Ryžové rezance s kuracím mäsom 🙂 mám 32
Jogurt sa pocita? Lebo ten jem (skoro) kazdy den a este sa mi neprejedol
Kura s ryžou ,ale to kura musí byt kŕmené kukuricou ,to je iné masko,vyprážaný syr s hranolkami,v zemli z pizzerie na ladovni
Rozky a mam 42
Pls potrebujem tu aj vek. Robím prieskum, ako sa menia naše obľúbené jedla s vekom. Ďakujem.
@anonym_autor jediné jedlo, ktoré sa dá jesť KAŽDÝ deň a nikdy sa neprejde je chlieb.
Pls potrebujem tu aj vek. Robím prieskum, ako sa menia naše obľúbené jedla s vekom. Ďakujem.
@anonym_autor 43
@anonym_autor jediné jedlo, ktoré sa dá jesť KAŽDÝ deň a nikdy sa neprejde je chlieb.
@anonym_1c24d7 píšem tam vysvetlenie. To naj jedlo, ktoré človek obrazne nikdy neodmietne.
Ja som nikdy v ničom nemala niečo top, ani jedlo, ani pesničku, ani film... záleží na čo mám chuť a to sa veľmi strieda... ale ak by som mala vybrať fakt iba jedno, aj keď je to ťažké, tak také zapečené zemiaky s mäskom, klobásou, slaninou, syrom, zaliaté smotanou 😀 29
@anonym_1c24d7 píšem tam vysvetlenie. To naj jedlo, ktoré človek obrazne nikdy neodmietne.
@anonym_autor takych jedal, ktore nikdy neodmietnem je vela a ziadne z nich nie je nejak top. Zoznam toho co odmietnem vzdy by sa pisal jednoduchsie.
@anonym_1c24d7 tak to vôbec 😀 my striedame na večeru pečivo, chlieb a už sme z toho dosť objedeni a nemáme veľakrát na neho chuť.
mam 44 a my ako rodina dokazeme jest palacinky fakt kazdy den. Robim ich cca raz za 2 tyzdne a to hned trojitu davku a vsetci sa tesia akoby ich roky nejedli. Na striedacku nutela, banan a dzem, nutela cottage, sunka s syr, fakt kľudne každý den a go sme zostava 10,13,44 a 45
@anonym_autor pečené kura s ryžou, alebo rizoto môžem jesť denne, vek neudávam, lebo to milujem od detsva a neprejedla som sa ešte toho
Bryndzové halušky. Toto je moje top jedlo hádam od útleho detstva,chodili sme na ne s rodičmi na kolibu,už vtedy som sa ich nevedela dojest..vek 43
každý deň raňajkujem vločky, biely jogurt, chia, nejaké ovocie do toho, na vrch škorica, kakao a pár kvapiek stevie. nie je to moje najobľúbenejšie jedlo, ale ako raňajky mi to vyhovuje.
moje najobľúbenejšie jedlá sú vianočná kapustnica (jem iba na vianoce), salámová pizza (tak raz za 3 mesiace), chilli con carne (raz za rok) a vianočka s kakaom (to už nejem vôbec lebo nemôžem).
vekom sa mi to nezmenilo, v kapustnici by som sa mohla kúpať od detstva a detto vianočka
@anonym_autor aktualne kapustnicu 😅 milujem kyslu kapustu ale aj obycajnu. Teraz som si dala na veceru za tanier a jem ju od stedreho dna, denne aj 2x. A zajtra na obed ju dojem a asi navarim novu. Taku poriadnu s hribami, maskom, udenym a klobaskou.
@anonym_autor aktualne kapustnicu 😅 milujem kyslu kapustu ale aj obycajnu. Teraz som si dala na veceru za tanier a jem ju od stedreho dna, denne aj 2x. A zajtra na obed ju dojem a asi navarim novu. Taku poriadnu s hribami, maskom, udenym a klobaskou.
@tykat uplne moj muz ešte od Vianoc nič iné nejedol a myslím,že si ešte navarí ako aj minulý rok
Jogurt sa pocita? Lebo ten jem (skoro) kazdy den a este sa mi neprejedol
@viestta moje deti tiez aju 8 a 12 odmalicka od roka kazdy den jogurt. Este len oci rozlepia a uz chladnicka. Musim mat doma vzdy zasobu a nezabudnit dokupit.
@tykat tiež som mala v pláne na silvestra robiť ďalšiu várku - ale potom som to prehodnotila - mám z toho brucho ako macik, aj 2-3 taniere si dám - idem do roboty zajtra, nezapla by som gate 😂😂
@biba_18 😃 ja idem.az 2.1.
A rodina si uz objednala dalsiu varku zem.salatu takze budeme mat stedrovecerne repete. Ale my to jeme len na vianoce a na novy rok. Ale za to poriadne nonstop 😇
@tykat moj chlap dnes zjedol poasedny tanier viac nebolo skoda dala by som si aj ja. Tiez uvarim este ved este rusnacke sviatky nas cakaju bude zas 5dni
@tykat moj chlap dnes zjedol poasedny tanier viac nebolo skoda dala by som si aj ja. Tiez uvarim este ved este rusnacke sviatky nas cakaju bude zas 5dni
@slavomira236 anooo, moja mamka aj na 6.1.varila menu ako na stedry vecer. Mnam. 😊
Kapustu na sladko, na kyslo, na raňajky, na obed, na večeru, aj medzi tým ... mňam ... 45.
@anonym_autor Domáci vývar. Mam 40.

Ziadne jedlo by som nedokázala jesť dlhodobo každý deň. Moje obľúbené jedlo sú všeobecne nejaké chutné plnkove koláče 😅 ale aj tých som už prejedena a dávno som nepiekla