Aké jedlo by ste si vybrali, keby je vaše posledné?
Ráno ma z ničoho nič prepadla zvláštna myšlienka. Bolo to pri umývaní zubov ako som čumela na seba do zrkadla - keby som mala šancu dať si úplne posledné jedlo života, čo by som si dala. Jasné, že už som ráno pribrala aj z pomyslenia na to, čo všetko ľúbim. Proste prvýkrát žiadne obmedzenia a žiadne výčitky. Len šanca posledný raz sa poriadne najesť a prejesť.
- Sviečková s domácimi knedľami.
- Potom parené buchty plnené jahodovým džemom, celé so sladkým grankom.
penová torta 😍
Oblozena zapecena bageta. Ja milujem oblozene pecivo. Alebo z varenych čína
Vyprazany syr s domacou tatarkou a penova torta 🙂
Pirohy s tvarohom. Alebo moravské koláče plne tvarohu ešte také teplé a mäkké 😀
Vyprážaný syr veľa a viac druhov, nechcela by som sa dožiť prechodu cez črevo 😂😂😂😂
asi bryndzové halušky
Hranolky so syrom vyprážanym🤣
30kg tekvicovych jadierok
segedín s domacimi knedlami, gyros šalát a kuracie krídelka 🙂
Vela druhov poriadnych indickych jedal nech ma aj roztrhne. 😂 Plus ešte nejaky cheesecake, lotusovy, alebo cokoladovy. Ale co jeden, aj 2. 😀
Fúrik bryndzovych halušiek so slaninou 😁
Ja asi kebab, a extra maso navyše😁
Hovädzí hamburger s hranolkami 😍
Rezeň mi prvý napadol.
Kvalitny hovadzi stredne prepeceny steak s domacimi do zlatista opekanymi zemiakmi, domacou tatarkou a uhorkovym salatom.
Rezeň s majonézovým šalátom
husacia pecen s loksami a za tym, orechovo medova marlenka.
No, problem je tu. 🤔Ja si neviem vybrat, ja mam roho viac, ale teda posledne jedlo by to asi bolo, lebo by som od tolkych druhov pukla 😵💫🤣
Ale, asi by som to zakoncila magnumon - karamelovym, nech ma teda aj rozpuci 🙈
Vyprážaný syr s tatarkou🤤
Ja na túto otázku vždy odpovedám, že posledné jedlo pred smrťou by boli bohaté švédske stoly 😂 z každého rožka troška.
Zalezalo by, co som najdlhsie nemala ked sa ma spytaju. Bryndzove, vyprazany syr, svieckovu, gulas alebo kapustnicu s klobasou 🙂 Proste nieco z mastnej klasiky - ale potom uz necakat, lebo zlcnikovu koliku si k tomu neprajem.
Ako dezert asi cheesecake new york style, trochu zachladeny, a k tomu cokoladovu zmrzku 🙂
Ta ja by som na jedlo nemala ani pomyslenie 😅
Vela druhov poriadnych indickych jedal nech ma aj roztrhne. 😂 Plus ešte nejaky cheesecake, lotusovy, alebo cokoladovy. Ale co jeden, aj 2. 😀
@ivanakal Dufam, ze budem zomierat spolu s tebou 😁. Ja by som chcela to iste!
To si ráno tak zle vyzerala?,že také myslienky😛
Inak ste si všimli, že samé nezdravé veci píšeme?
Ja losos, vyprážaný karfiol s tatárskou, bryndzové halušky s takou dobrou slanou slaninkou
Sirloin steak medium rare s pepper omáčkou a steakovými hranolkami.
Neviem si vybrať 🤣🫣
Sviečková na smotane od mojej maminky ❤
Jednoznačne halušky s bryndzou

plnená paprika od moje mamy :D