Aké jedlo by ste si vybrali, keby je vaše posledné?
Ráno ma z ničoho nič prepadla zvláštna myšlienka. Bolo to pri umývaní zubov ako som čumela na seba do zrkadla - keby som mala šancu dať si úplne posledné jedlo života, čo by som si dala. Jasné, že už som ráno pribrala aj z pomyslenia na to, čo všetko ľúbim. Proste prvýkrát žiadne obmedzenia a žiadne výčitky. Len šanca posledný raz sa poriadne najesť a prejesť.
- Sviečková s domácimi knedľami.
- Potom parené buchty plnené jahodovým džemom, celé so sladkým grankom.
No u mňa by to vyhrala pečená kačka, červená kapusta, lokše..
tony cokolady
Bun bo nam bo z mileticky
Ja som tim svieckova a ako dezert hot brownie so smotanovou zmrzlinou🫣🫣
Ostrokyslu polievku, poriadne pikantne kura po secuansky, ryzu, rezance a kofolu. A ako dezert palacinku s jahodovym dzemom preliatu cokoladou
Teoreticky - pizza a veeeľa mliečnej čokolády
Ale reálne by som od strachu nedokázala zjesť NIČ
Zemiakový šalát a filé. A ako dezert pavlovku 😊
langoše cesnakovo syrový alebo kečupovo syrový alebo ešte aj bolonské cestoviny niečo také zapekané buď s mletým ale určite len s kuracím mäsom😀 ale tých jedál by sa našlo.To takto ťažko odpovedať ak len jedno🙂 mne napadá ešte xxx iných to len tak z brucha som povedala či mi ide aj práve teraz na chuť alebo aj hamburger alebo nejaká zapekačka,kebab,gyros atď
Hamburger alebo pizzu 😎
Rožok vo vajíčku 🤣🤣🤣
Tri taniere tej najlepšej huspeniny od mojej mami, ktorá už nieje medzi nami.
Závidím vám, dievčatá. Ja by som si nevybrala.Cim som staršia, tým menej mi chutí jesť. Pri slove jedlo sa zatvára klapka v krku.
Samozrejme, jem, musím, ale nechutí mi nič, len sladke kolace by som mohla jesť kedykoľvek.
Cokolvek by to bolo, zakoncila by som to krehkym sladuckym stavnatym melonom🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉.
Melon forever✌️😄
Koložvárska 😂 a palacinky s jahodami
Ja jem každý deň, čo mi chutí, neobmedzujem sa a chutí mi skoro všetko 😄 Môžem umrieť kedykoľvek 😄
Pastrami sendvic
Ja 10 obložených chlebickov, a 10 hocijakých nanukov 🤣
Ja neviem 🤣ale asi také na aké by som mala aktuálne chuť...nemám asi také nejaké jedlo že by som sa za ním išla zadrhnut...ozaj neviem 🙈🙈🤷
No viem že pri mojej dcére by to bolo asi bolonske špagety 🤣
Ale tiež napíšem že zjem vždy to na čo mám chuť,nejak sa neobmedzujem

Pirohy s tvarohom na slano od mojej mamy...ale to sa už nestane...