icon

Aké jedlo miluješ, ale úplne chápeš, že ho iní nenávidia?

9. máj 2025

U mňa sú to jednoznačne palacinky. Sladké, teplé, s džemom alebo čokoládou – môžem ich jesť hocikedy. Mnohí len krútia hlavou, že veď to je dezert na priberanie, nie poriadne jedlo.

Moji chalani to majú naopak. Cesto ich obchádza oblúkom, z taniera im mizne len mäso.

Strana
z3
xckaretxxx
9. máj 2025

Neznášam zemiakový majonezovy salat. Vyzerá to ako grcanina

terezkaarthuramax
9. máj 2025

Nenavidim hoc aj mletú rascu

terezkaarthuramax
9. máj 2025

Jaj milujes. Milujem párance, pečené zemiaky, celé hovadzie meso aj take jeho bledšie časti neviem ich nazov a jedlo zvané diabolska so spagetami, višne, sviečkovú a acidko

valikasikulova
9. máj 2025

Drzkovu polievku, ale teda 35 rokov som ju aj ja neznášala kým som jej prišla na chut

adik64
10. máj 2025

Neznasam kyslu kapustu a akekolvek jedla z nej, nezjem kapustnicu, segedin, nic. Strasne mi to smrdi. Takisto nejem ani kysle uhorky.

lenkakravcova
10. máj 2025
@aniele

@lenkakravcova Tak niekde ju aj zjem (nie je to môj liebling, ani surovú cibuľu nemám rada), ale rozhodne nie na haluškách. Také dobré škvarky, to je iná reč...

@aniele cibuľu nemusím ani ja. 🙂 Škvarky tie chuťovo sú OK, ale tie nejem z náboženského presvedčenia

evansova
10. máj 2025

Mam rada jedla, ktore som jedavala ako dieta. Dusene a restovane masa (male porcie), privarky, granatir, palacinky a pod. Z duse nenavidim akekolvek ryby, uz z vone mi je nevolno, asi by som ich nezjedla ani v case hladomoru.

earlgrey
10. máj 2025

Volské oko, pososlené, s medom 🤣 mňamka

Strana
z3