Aké jedlo miluješ, ale úplne chápeš, že ho iní nenávidia?
U mňa sú to jednoznačne palacinky. Sladké, teplé, s džemom alebo čokoládou – môžem ich jesť hocikedy. Mnohí len krútia hlavou, že veď to je dezert na priberanie, nie poriadne jedlo.
Moji chalani to majú naopak. Cesto ich obchádza oblúkom, z taniera im mizne len mäso.
Nenavidim hoc aj mletú rascu
Jaj milujes. Milujem párance, pečené zemiaky, celé hovadzie meso aj take jeho bledšie časti neviem ich nazov a jedlo zvané diabolska so spagetami, višne, sviečkovú a acidko
Drzkovu polievku, ale teda 35 rokov som ju aj ja neznášala kým som jej prišla na chut
Neznasam kyslu kapustu a akekolvek jedla z nej, nezjem kapustnicu, segedin, nic. Strasne mi to smrdi. Takisto nejem ani kysle uhorky.
@lenkakravcova Tak niekde ju aj zjem (nie je to môj liebling, ani surovú cibuľu nemám rada), ale rozhodne nie na haluškách. Také dobré škvarky, to je iná reč...
@aniele cibuľu nemusím ani ja. 🙂 Škvarky tie chuťovo sú OK, ale tie nejem z náboženského presvedčenia
Mam rada jedla, ktore som jedavala ako dieta. Dusene a restovane masa (male porcie), privarky, granatir, palacinky a pod. Z duse nenavidim akekolvek ryby, uz z vone mi je nevolno, asi by som ich nezjedla ani v case hladomoru.
Volské oko, pososlené, s medom 🤣 mňamka

Neznášam zemiakový majonezovy salat. Vyzerá to ako grcanina