Aké koláče pre 14 mesačného syna?
caute baby robievate pre svoje deticky kolace? moj maly ma 14 mesiacov ja by som mu rada volaco upiekla ale neviem co mozem vopred dakujem
dakujem ja som myslela tak vseobecne kolace ake by uz mohol papat
suhajdy su super a deticky to podla mna mozu.samozrejme zalezi aj od veku dietata a nie desat denne 😀 je tam len cokoladova poleva a plnka nemusi byt klasika s orieskami,ale moze to byt napr zlaty klas puding hustejsi zmiesany s pomletymi smotanovymi horalkami,ci kokosom 🙂
@lubuska22 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2579 a tento kolacik deticky podla mna kludne mozu.moj drobec ma 22 mesiacov a mal ho uz 🙂 samozrejme ale vzdy po dojedeni umyvame zubky o zivot 😀
@lubuska22 podla mna by si sa po roku uz mala skor pytat, co a preco nemoze.
osobne by som sa asi este nachvilu skusila vyhnut cokolade (u nas sa to podarilo asi tak do 1.5 roka) a podla moznosti aj maslovym zakuskom. kysnute kolace a suche pecivo, hlavne ak je bez orechov, moze urcite. a hlavne vsetko s mierou 😉
no ja nedam malej urcite ziadny kolac, ani sladkosti, keksy atd..podla mna je na to este spustu casu..maximalne jej davam obcas namocene piskoty v domacom kompote s ovocim a bielym jogurtom.. 🙂
ahoj, no urcite tiez dam malej linecké, aj kysnuté, aj cookies s kúskami cokolády, vanilkové rozky, bublaninu. samozrejme nie vsetko naraz ale po trosicke 🙂 Urcite jej nedám opitého izidora 😀
ja malemu nebudem tlacit cukor a cokoladu. Na sladke sa dobre zvyka a ja nechcem aby ho este jedol. Nic mu to neda, iba zbytocnu energiu z bieleho cukru a pokazene zuby.Moj maly sem tam dostane sladku piskotu, a teraz som mu piekla pernicky s velmi malym mnozstvom cukru (hnedym) a stipkou skorice.Sladke a zdrave je ovocie.Toho sa maly nevie dopapat.
moja dcéra má už 4,5 roka a do cca 4 rokov do seba žiaden koláč nedostala. Proste jej sldaké nechutí, ak majú v škôlke napr. buchty- zje len cesto okolo džemu 😀 . Prvú čokoládu ( kinderko) zjedla keď začala chodiť do škôlky a určite ich nie je viac ako jedno kindeko za týždeň
.... a myslím, že o nič neprišla, dokonca so mnou s radosťou pečie, akurát max. kúsok odryzne a povie, že jej to nechutí. Je to však jej voľba, nie naša direkcia 😉
tea333 ahoj neponuknes nam recept na tie pernicky? skusila by som vopred dakujem

ahoj, moja má 13 mes. a tiež som zvažovala čo pre ňu upiecť a rozhodla som sa jej dať linecké koláčiky zlepené domácim džemom a na štedrý deň upečiem kysnuté rožteky plnené džemom a tvarohom a tie jej tiež dám. snáď som ti poradila