Aké pohostenie chystáte na Slivestra?

26. dec 2020

Ahojte mamicky ake pohostenie chystate na Silvestra onedlho bude dakujem za rady tipY

hettinka
26. dec 2020

Nejaké očká, chlebiky, tyčinky z lístkového cesta, syrové nite. Budeme len sami 4, tak aby sme zo zjedli.

mima1
26. dec 2020

Ja klasika pizza slimaciky,”ocka” s cesnakovou pomazankou mozno sushi podla toho ako sa mi bude chciet

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
26. dec 2020

Budem robit netradicnu veceru jahna a kuskus. Salat & spol. som zrela vidiet na velku noc. O polnoci bude par chlebickov a ociek - pocet ako pre chudobnu rodinu 😅 rada by som mala uz aj ine novorocne predsavzatie ako "schudnem".

ladyvi
26. dec 2020

My si urobime sushi. Cely stol 😂😂

janulka1802
26. dec 2020

Ja budem robiť určite niečo s bryndzou, klobáskou, slaninkou. Prídem ale z práce, takže cesto si kúpim. Deťom piškótka+banán+čokoláda a ďalej ešte premyslím.

robin30
26. dec 2020

Ja dufam,ze budem v porodnici🤣inak klasika par chlebickov budeme doma len dve zeny a asi ho prespime 😁

lenuska9999
27. dec 2020

Keďže ho strávime doma len ja, môj muž a malý syn nejak extra toho nechystám. Určite urobím chlebíky a jednohubky a asi zapnem Raclette alebo Fondue

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gubiko
27. dec 2020

my si spravíme rôzne nátierky (avokádovú, nivovú), k nim tyčinky, mrkvu, uhorku nakrájané na tyčinky, kúsky pečiva. minulý rok sme robili pizza slimáčiky a párky v župane, tento rok asi vynechám. každý rok tiež robievame z lístkového cesta croissanty s nutelou, to už je zvyk. potom máme nejaký lepší salám a francúzsky syr, z toho urobím malú misu. tiež olivy, rajčinkovú nátierku z dm a k nej špaldové krekry odtiaľ, to máme dlhodobo veľmi radi. čo z jedla nepojeme si necháme na raňajky.
nič zvláštne teda mať nebudeme, akurát sa to pokúsim pekne poukladať na misy, na denko, dať deťom na poháre ozdôbky, a iné hovadinky. nafúkame si pár balónov, zavesíme si girlandu, čo sme s nimi min. rok vyrábali. nech je to pre nich niečo iné, ako máme každý deň. každý rok máme Silvestra ako piknik, dáme si v obývačke deku na zem a všetko si prestierame na zem a na schodíky. už to máme ako tradíciu, tak to budeme robiť i tento rok.

neexistujuca22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz