Aké veľkonočné menu pripraviť 3 mesačnému synovi?
Mam 3 mesacneho syna a rozmyslam ake velkonocne menu mam pripravit, kedze kojim,musim sa dost obmedzovat v jedeni, lebo maleho stale boli brusko ked zjem nieco co nemam,napr.zo zeleniny mozem len, mrkvu petrzlen a salat, z ovocia jablka,a to rozmyslam ,ze ked si dam udenu sunku ci mu nebude zle, co si myslite?a zemiakovy salat robim len zo zemiakov , vajca a kyslej smotany a trocha cibule. Co si myslite co by som mohla pripravit na velku noc a aj jest?
@ivetkatka197808 ahojky, ja ta plne chapem, so synom som to mala rovnake, teraz z dcerkou chvalabohu nemame az take bruchabole. Udenu sunku by som asi nedavala, kup si Prazsku sunku, tu mozes podla mna bez problemov, V salate vynechaj cibulu alebo ju predtym nez ju tam das oblej na sitku vriacou vodou - nebude tak nafukovat. Kolace teda urob dajake jablkove, ked ti jablka nevadia.
ja že už napíšem svoje menu 😀 a to je pre kojacu maminku-fuu to neporadim lebo ja som tiež jedla vsetko-teda vsetko s mierou-synovia koliky nemali.No ako sa tu píše udene klasika by som vynechala cibuľu akotaku tiež a bud by som ju sparila alebo par sekund dala do parneho hrnca,ten ti pomoze aj pri vsetkej problematickej zelenine-hrasok,karfiol,cibula,kapusta a nemusis mat hrniec original,staci aj klasika paracik na par minutiek.Kupila by som si dietnu sunku,šalat spravila zemiaky,uhorka,sparena zelenina alebo uvarena mrazena zelenina-smotana alebo jogurt.
Dakujem vam za rady, povyberam si a pripravim si z toho velkonocne pochutky 🙂 ,uvidime v pondelok ako to dopadne...

Neviem ako ostatne mamicky,ale ja som od zaciatku jedla vsetko-. Prvy mesiac som si davala pozor a postupne som vsetko jedla.Kysle sladke slane aj fazulu kapustnicu.malicky mal 1mes.bolesti-ale doktorka mi dala kvapky,len neviem uz nazov.Davaju ich aj v reklame.Tabletky na naduvanie.A su take iste aj kvapky pre deticky .Tie velmi pomohli .Ked si spomeniem nazov napisem .S pozdravom 🙂 😵