icon

Ako dlho opekať kuracie kocky na panvici?

10. feb 2025

Ahojte kuracie mäso nakrájané na malé kocky máte ako rýchlo opečené na rozpalenej panvici ? Bez toho že sa bude potom ešte dusiť.. zakolko je jedle.

avatar
janai1
10. feb 2025

do 10 minút určite.
Ale samozrejme ti tu budú ženy písať, že oni by také nejedli a minimálne pol hodinu... aby sa ti potom z úst prášilo 😂

Dobra rada - vezmú najväčší kúsok a prekroj napoly a vidíš ci je hotove alebo nie

avatar
januska12323
10. feb 2025

Koľko treba, pár minút.

avatar
viestta
10. feb 2025

Alebo ho rychlo opecies, kolko zavisi aj od toho ako si nakrajala, alebo ho potom budes dusit na smrt. Vsetko medzi tym znamena len zivacie maso, ktore zalieza medzi zuby

avatar
kukulienka83
10. feb 2025

10-15 minút max...veď to je rýchlo..

avatar
zabka79
10. feb 2025

Jedle 10 min ale chutne a makke 30

avatar
katulienkax
10. feb 2025

Kuracie prsia ktoré sa dusia a pečú dlhšie nikdy nie sú chutne a mäkké . Prsia sú dobre len keď sú v marináde, tenučké a opecu sa rýchlo .

autor
10. feb 2025

@zabka79 30 min??

avatar
vikusjk
10. feb 2025

@zabka79 30? to bude uz tak akurat suche, nie chutne. Kuracie je rychlo, ale je pravda, ze som to nikdy nestopovala, takze netusim, ci 10 alebo 15 minut, to tak podla oka uz nejako idem

avatar
lenkakravcova
10. feb 2025

Kuraci kebab na tenko mm narezany pečiem 10 minút na oleji.
Kuracie rezne obalovane asi 15 minút. Dusené mäso asi pol hodiny lebo to neriešim, dám dnu a nechám variť aj dlhšie kým je dosť omáčky 🙂

avatar
tamitamitami
10. feb 2025

10-15 minút, dlhšie určite nie veď by to bolo extrémne suché.

avatar
lilianka28
10. feb 2025

Keď vypražaš kuracie rezne, koľko ich pečieš? A to je kus masa. Kocky kuracieho sú hotové za pár minút. Ináč ich budeš mať suché. Keď sa bojíš, tak 1-2 kusy prekroj a uvidíš či už je hotové.

avatar
tiezjedna
10. feb 2025

@lilianka28 ja ich smažím v trúbe na 200, 10 min z každej strany. Sú vždy výborné

avatar
zabka79
10. feb 2025

@vikusjk ja vzdy dusim lebo prsia na panvici po 10 minutach su tvrde, mozno stehna

avatar
zabka79
10. feb 2025

Podliate vodou

avatar
patka06
10. feb 2025

max. 10 minúr
záleží na veľkosti kociek

avatar
rachel36a
10. feb 2025

@zabka79 tvrde ich máš preto, ze ich robíš dlho...kuracie prsia na kocky restujem 5-6 minút...plátky 10 minút...su mäkké a šťavnaté

avatar
zabka79
10. feb 2025

@rachel36a ja sa bojim polosuroveho mäsa 😊

avatar
rachel36a
10. feb 2025

@zabka79 po 10 minutach nie je kuracia polostrova.

avatar
nelca84
10. feb 2025

@zabka79 prepana, ved ty z toho spravis suchu podosvu

autor
10. feb 2025

@nelca84 😂😂

avatar
petracandle
11. feb 2025

5 minút, maximálne 10. Pobavilo ma, že aby bolo mäkké musí byť minimálne polhodina 😃 kuracina je práveže mäkšia čím sa robí kratšie. Potom sa vysuší a je tvrdá

avatar
zabka79
11. feb 2025

@nelca84 ked myslis 😁 doma sa nikto nestazoval

avatar
nelca84
11. feb 2025

@zabka79 asi su na to uz zvyknuti a nevedia ma chutit makke a hlavne stavnate kuracie masko

avatar
zabka79
11. feb 2025

@nelca84 moje kuracie je vzdy vynikajuce, sama by si dala duplu

avatar
janai1
11. feb 2025

@zabka79 no veď to, že ty by si si dala dupľu 😀 Niekto kto vie ako má chutiť mäso by ledva dojedol prvú porciu

avatar
zabka79
11. feb 2025

@janai1 kazdy nech si zje to co si dokaze navarit 😉