icon

Ako dlho vydrží tatárska omáčka v chladničke?

2. nov 2025

Ahojte, ako dlho vydrží tatárska omáčka v sklíčku po otvorení v chladničke maximálne? Naberaná vždy s čistou lyžičkou. Ďakujem

anonym_70a55f
2. nov 2025

@anonym_autor 2 mesiace ju mavame bezne otvorenu v chladnicke. Nikdy sa jej nic nestalo, ani nam.

hopsas
2. nov 2025

@anonym_autor neboj sa máš v nej toľko konzervantov že ta tatárska prežije aj teba ..u nás kľudne aj mesiac

diewcatqoo
2. nov 2025

Ja ani tyzdnovu uz nezjem.

viestta
2. nov 2025

Mas to napisane na etikete

viestta
2. nov 2025

Trvanlivosť
Po otvorení spotrebujte do 30 dní.
https://www.unileverfoodsolutions.sk/produkty/h...

anonym_70a55f
2. nov 2025
@diewcatqoo

Ja ani tyzdnovu uz nezjem.

@diewcatqoo tak to by si ju asi nemala jest vobec. Lebo plna konzervantov je rovnako v prvy den po otvoreni, aj po tyzdni a aj po mesiaci... nic sa s nou nedeje

diewcatqoo
2. nov 2025
@anonym_70a55f

@diewcatqoo tak to by si ju asi nemala jest vobec. Lebo plna konzervantov je rovnako v prvy den po otvoreni, aj po tyzdni a aj po mesiaci... nic sa s nou nedeje

@anonym_70a55f nejde o konzervanty. Len sa mi nejak bridia biele veci, ktore dlhsie stoja v chladnicke 🙂

nelca84
2. nov 2025
@diewcatqoo

@anonym_70a55f nejde o konzervanty. Len sa mi nejak bridia biele veci, ktore dlhsie stoja v chladnicke 🙂

@diewcatqoo myslim, ze autorka sa pytala na trvanlivost, resp. bezpecnost

januska12323
2. nov 2025

Kým sa nezje.

anonym_46ce31
2. nov 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo biele? 🤨Skôr zelené by mi vadili.😁

katulienkax
2. nov 2025

Aj pól roka, je toľko krát pasterizovana a konzervovana že ani baktérie ju neľúbia