icon

Ako kreatívne využiť mozzarelu v kuchyni?

20. sep 2024

Čaute,

ako spracovať mozzarelu v naleve v sacku? Ak ju nechcem jest cistu alebo v zeleninovom salate? Pride mi bez chuti

avatar
rachel36a
20. sep 2024

Na pizzu, do syrovej omáčky...hoc kde...ale za mna je naj s paradajkou, bazalkou a štipkou soli

avatar
h2
20. sep 2024

Ona aj je taká málo výrazná, ja si ju napríklad solím.

avatar
natall113
20. sep 2024

Ja ju používam asi všade
Len tak ma chleba a hlavne do šalátov
Ale aj s bazalkou a rajčinou
Do omáčky na cestoviny
Zapečené s kuracími prsiami alebo ňou naplním kuracie prsia, na pizzu je výborná
Dávam ju do všetkých omáčok na cestoviny
Robievam aj vyprážanú mozzarellu
Do tortily a zapiecť

avatar
lejllamt
20. sep 2024

Ja najčastejšie dávam na cestoviny....uvarím cestoviny, nakrájam paradajky, mozzarellu, olivy a hotovo...niekedy - podľa chuti pridám bazalkové pesto

avatar
belllinka
20. sep 2024

je bez chuti, čiže soľ, korenie a pokvapkám buď olivovým alebo tekvicovým olejom

avatar
jankafresova
20. sep 2024

na pizzu !!!!!!!!!!!! 🍕🍕🍕🍕🍕

💖💖💖

avatar
justxme
20. sep 2024

Na cestoviny s paradajkovou omáčkou, pizzu, do omelety

avatar
veve889
20. sep 2024

mme chuti aj samotna 😅 ja ju davam tiez vsade 😁

avatar
jasminet
20. sep 2024

Zapekany chleba, hlavne osolit a okoreniť

avatar
ina2405
20. sep 2024

Mozarella, paradajka, olivy na tanieri a zakvapkané olivovým olejom😋

avatar
biba_18
20. sep 2024

moje dieťa si na to dáva vegetu (brrr), tak kvôli nemu kupujem bez glutamanu ... môj muž má rád caprese (paradajka, mozzarella, bazalka), ja ju zožeriem všade 🙂

avatar
simsalabim
20. sep 2024

Caprese a polejem tekvicovym olejom 😋

avatar
tina1549
20. sep 2024

paradajky, trošku soli a balzamikový ocot - mňam

avatar
doriiis
20. sep 2024

Teraz som jedlu zjedla nakrájanú na plátky a posolenu.K tomu čerstvú papriku.❤️

avatar
mamatroch
20. sep 2024

Bud na veceru sposob caprese alebo ja zvyknem robit cestoviny so zeleninou a tam ju davam: Oprazim cibulku nadrobno nakrajanu, pridam rajciny na kocky, cukinu na kocky, zelene olivy na kolieska a podusim domakka, pripadne pridam este lupane krajane rajciny z konzervy, hlavne v zime teda. Niekedy pridam este i pretlaceny cesnak. Hotovu zeleninovu zmes zmiesam s uvarenymi cestovinami. Na tanieri ozdobim kockami mozzarelly. Idealne ak omacka uz nie je velmi horuca, potom ostanu kocky mozzarelly a nie nejaka jednoliata masa 😀
Takisto na pizzu.
Zapekany baklazan (melanzane alla parmiggiana), ale s tym je dost roboty.
Alebo uvarenu ryzu zmiesas s rajcinovou omackou (sugo al pomodoro), omacky tolko, aby v nej ryza neplavala, ale sa vsiakla do ryze. potom v ruke tvarujes take ovalne "gulicky", o nieco mensie ako dlan a dnu das vacsiu kocku mozzarelly, tak aby bola mozzarella ukryta v strede. Obalis v trojobale a vyprazas. Moj oblubeny taliansky "fastfood" (suppli). Byva aj verzia s masom, nieco ako omacka bolognese, ale ja nie som fanusik mleteho masa, tak tuto alternativu som nikdy neskumala, ako sa robi. Viem, ze tam je v ryzi este aj hrasok. Ked su suppli este teple, mozzarella sa pekne natahuje (ze jeden kusok uz v zaludku, druhy este v dlani 😀). Spravne sa to vola suppli al telefono, lebo ked si v ruke potom hotove rozdelis napoly, ta mozzarella sa taha medzi nimi ako kabel z telefonu.

avatar
buberova
20. sep 2024

Na kuracie prsia a paradajkami a bazalkovým pestom 🙂 na to všetko mozzarella a zapiecť ☺️☺️

avatar
mimuska328
20. sep 2024

Zapekané bagety

avatar
kristinapetronela
20. sep 2024

S rajcinou alebo len tak samotnú ...

avatar
ikonica
20. sep 2024

Urobim hrianku, dam na nu olivak, na kolieska nakrajanu mozzarelu... Posolim, dam bazalku (davam susenu, moze byt aj cerstva)... K tomu paradajky a olivy, pripadne por ci cibulka...

avatar
timea_hajasova
23. sep 2024

Mne chuti aj ked si ju nakrajam len na platky, osolím, pokvapkam olivovým olejom, pridam paradajky a čerstvú celozrnnu bagetku