Ako na jednoduché zdobenie medovníčkov pre deti?
Ahojte, deti by chceli tento rok zdobiť medovníčky. Ja mám radšej "holé", máme ich iba ako dekoráciu 🙂
V obchode majú kadejaké sady na zdobenie, tuby, farebné, biele ... Máte odkúšané? Dobre sa tým zdobí? Je to pre deti, teda aby s tým vedelo zdobiť fakt dieťa 🙂 Poprípade urobiť radšej doma polevu? To sa potom zdobí sáčkom? Je to jednoduchšie?
Poprípade dobrý recept na medovníčky, overený, poteší.
Ďakujem vám ❄
Ja kupujem tie tubičky na zdobenie, majú rôzne farby a aj len klasickú bielu. Pre deti je to asi lepšie a jednoduchšie. Ale ja tiež mám radšej holé medovníčky, zvyknem robiť tak, že oriešok dám navrch, aby boli akože ozdobené 😀
pre deti kup tie tuby, pre nich to bude pohodlnejsie
ja som minuly rok hned po vianociach objednala z aliexpressu zdobiace pero 😀 tak som extremne zvedava, ci z toho nieco bude alebo som tie dve eura minula zbytocne 😂 😂
@marina447 Nedáš prosím link, aké?
@zuzulienocka78 Ano tie zdobiace tuby su fajn. Odkúšané.,My zdobíme klasicky zdobičkou.
Mne osobne sa najlepšie robí zdobiacim perom, ale pre deti určite tie tuby... aj sa im s tým bude dobre robiť, aj z toho bude najmenší bordel 🙂
Tie tuby su hrozne, nas zdobi sackom na zdobenie. Najlepsie riesenie

ja som minuly rok hned po vianociach objednala z aliexpressu zdobiace pero 😀 tak som extremne zvedava, ci z toho nieco bude alebo som tie dve eura minula zbytocne 😂 😂