icon

Ako na jednoduché zdobenie medovníčkov pre deti?

zuzulienocka78
19. nov 2025

Ahojte, deti by chceli tento rok zdobiť medovníčky. Ja mám radšej "holé", máme ich iba ako dekoráciu 🙂

V obchode majú kadejaké sady na zdobenie, tuby, farebné, biele ... Máte odkúšané? Dobre sa tým zdobí? Je to pre deti, teda aby s tým vedelo zdobiť fakt dieťa 🙂 Poprípade urobiť radšej doma polevu? To sa potom zdobí sáčkom? Je to jednoduchšie?

Poprípade dobrý recept na medovníčky, overený, poteší.

Ďakujem vám ❄

marina447
19. nov 2025

ja som minuly rok hned po vianociach objednala z aliexpressu zdobiace pero 😀 tak som extremne zvedava, ci z toho nieco bude alebo som tie dve eura minula zbytocne 😂 😂

xeniii
19. nov 2025

Ja kupujem tie tubičky na zdobenie, majú rôzne farby a aj len klasickú bielu. Pre deti je to asi lepšie a jednoduchšie. Ale ja tiež mám radšej holé medovníčky, zvyknem robiť tak, že oriešok dám navrch, aby boli akože ozdobené 😀

viestta
19. nov 2025

pre deti kup tie tuby, pre nich to bude pohodlnejsie

zuzulienocka78
autor
19. nov 2025
@marina447

ja som minuly rok hned po vianociach objednala z aliexpressu zdobiace pero 😀 tak som extremne zvedava, ci z toho nieco bude alebo som tie dve eura minula zbytocne 😂 😂

@marina447 Nedáš prosím link, aké?

anonym_8181cd
19. nov 2025

@zuzulienocka78 Ano tie zdobiace tuby su fajn. Odkúšané.,My zdobíme klasicky zdobičkou.

lindous
19. nov 2025

Mne osobne sa najlepšie robí zdobiacim perom, ale pre deti určite tie tuby... aj sa im s tým bude dobre robiť, aj z toho bude najmenší bordel 🙂

kiki68
19. nov 2025

Tie tuby su hrozne, nas zdobi sackom na zdobenie. Najlepsie riesenie