Ako pripraviť dva až tri langoše?
Ahojte vedel by mi napísať niekto gramaz surovín keď chcem urobiť 2 -3 langoše len? 😅
Začínajúca kuchárka
@stellarstar
No sme doma dvaja a viac ako po jednom nedáme aby nám nebolo ťažko 😒 tak nič 😂
Tak sprav z tretiny dávky. Nerobievam, ale bežne tak varím.
Ja robim 4 mensie, sme dvaja, mame na 2x.
Ja robim vzdy z kila muky a mam takych 10 11 st. Vetsich. Z mensieho mnozstva nerobim.
Tak daj 300 g muky to bude tak akurat si myslim. Ak bude jeden naviac nevadi to zjete
@mk1111111111 z akých pomerov prosím ťa robís?
Tak si urob " langos" s cottage syru. Mas to hned a len dve porcie.😀
Za hodku budem doma, napisem Ti.
Skús pozrieť mrazený polotovar. Minule mi niekto ospevoval langoše z obchodu, že ako čerstvé boli. Neskúšala som, ale prečo nie? 🙂
https://www.edelia.sk/produkt/35384-nowaco-lang...
Hmm, pre 2-3 langoše by sa mi teda nechcelo špiniť náčinie... to už by som urobil 10 a nezjedené zamrazil na inokedy.
@zuzinka888 ako sa robi z cottage syru?
Zrob viac. A cesto nechaj aj na dalsi den v chladnicke. Pripdne daj susedom 🙂 moja susedka mi tak dava 🤩
Joj to si pamatam, robila som z toho praskoveho polotovaru, vyslo mi hadam 10 ks takych mensich. Dobre boli, ale deti mi do toho 2x hryzli a ja som to vsetko musela jest 😃
@mk1111111111 vieš čo nerob si starosti skúsim tie mrazené kúpiť čo som jedna pridala , ale ďakujem ❤️
@evaachesa tieto skúsim tuším aj v jednote som ich videla vďaka
Keď chceme malý počet, tak kupujem mrazené langoše - Nowaco, v balení sú 2ks. Sú výborné.
cesto si mozes zarobit, vysmazit 2-3ks, a zvysok cesta supnut do chladnicky. Vecer, alebo na dalsi den si zase vysmazis 2-3ks cerstve.
Tak urob z pol davky. Urob si 2 langose, a zo zvysku cesta nieco ine. Ja cesto rozvalkam na mensi plech a potriem kyslou smotanou zmiesanou s cesnakom, vrch posypem nadrobno nakrajanou slaninkou, upeciem. Vyborne to je.

Zabudni kv 2 - 3 ? Neoplatí sa ti. Ja som raz robila z pol dávky a vyšlo mi 6 ci 7 ks