Ako pripraviť stabilnú šľahanú ganache z bielej čokolády?
Ahojte,
Skúšam po prvý krát tuto plnku. Všetko bolo fajn ale ako som začala plniť tortu tak som tortu ani nemohla dokončiť lebo sa mi krém začal topiť :/ urobila som niekde chybu? Deň vopred som si zamiešala horúcu studenú smotanu a čokoládu. A vsslahala som to na krém až dnes krém je fajn po vytiahnutí z chladničky ale ako náhle som začala zdobiť tortu tak sa mi strašne začal topiť.. robila som ganache z bielej čokolády.
Napadá ma buď nesprávny pomer čokolády a smotany, alebo nekvalitne suroviny - dost zalezi na smotane.
Ahojte už som to nejako zvládla 😂 som to robila asi na 3 krát že som musela to daz chladiť potom znovu a nakoniec to stuhlo.. ale asi už tento krém nebudem robiť.
Smotanu som mala kunin, práveže som nechcela kupovať tie Kaufland a tak..

Zla teplota topenia? Biela coko je peklo v tomto smere.