icon

Ako sa volá tento šťavnatý koláč?

kitty2803
26. jún 2024

Ahojte, prosím neviete aký by toto mohol byť koláčik? Raz nám ho doniesla jedna pani a bol fantastický nemám na nu kontakt viac sme sa nevideli tak sa jej neviem opýtať,bublanina to nebola bol dosť šťavnatý, vôbec nie suchý. Ďakujem za každú radu ❤️

Ako sa volá tento šťavnatý koláč?Ako sa volá tento šťavnatý koláč?Ako sa volá tento šťavnatý koláč?
gelifil
26. jún 2024

tvaroh tam je

zuzuliennka1
26. jún 2024

to mohla byt klasicka bublanina, s pridanim tvarohu, a preto bol stavnaty 🙂

adri266
26. jún 2024

Presivana deka? Tam sa robi kakaove cesto a do toho sa leje taka tvarohova zmes. Kukni recepty.
@kitty2803

kitty2803
autor
26. jún 2024

@gelifil bol tam aj tvaroh ale bol niečím ochutený.. Myslím ze to nebol hrubkovy tvaroh a bolo tam asi aj hrozno celé bobule

gelifil
26. jún 2024

@kitty2803 no ved klasika, pudingovy prasok, vanilkovy cukor, smotana....

ivanakal
26. jún 2024

Kolac presivana deka

kitty2803
autor
26. jún 2024

❤️❤️❤️ Ďakujem žienky veľmi ste mi pomohli ❤️❤️❤️

kitty2803
autor
27. jún 2024

@ivanakal neviete poradiť keby som chcela dať hrozno známe, či môžem dať čerstvé alebo zavárané (sk teda niečo také existuje)
Lebo v tom koláči co som jedla bolo hrozno. Ďakujem 😊 nepeciem veľa nemám skúsenosti

kitty2803
autor
27. jún 2024

@adri266 neviete poradiť keby som chcela dať hrozno známe, či môžem dať čerstvé alebo zavárané (sk teda niečo také existuje)
Lebo v tom koláči co som jedla bolo hrozno. Ďakujem 😊 nepeciem veľa nemám skúsenosti

kitty2803
autor
27. jún 2024

@gelifil neviete poradiť keby som chcela dať hrozno známe, či môžem dať čerstvé alebo zavárané (sk teda niečo také existuje)

kitty2803
autor
27. jún 2024

@zuzuliennka1 neviete poradiť keby som chcela dať hrozno známe, či môžem dať čerstvé alebo zavárané (sk teda niečo také existuje)

ivanakal
27. jún 2024

@kitty2803 a neboli tam hrozienka?

kitty2803
autor
27. jún 2024

@ivanakal nie to bolo veľké to boli bobule hrozna len teda neviem ci,, čerstvé,, alebo zavarane