Ako správne nakrájať jablko na štvrťky?
Ďakujem 😉
Chytis jablko, prerezes napoly, a každú polku ešte napoly. Tak ti vzniknu 4 stvrtky 👍
Použi strúhadlo, ty kokso...
Uz som videl vsetko...
Najlepsie nozikom. Vidlickou to ide dost tazko.
@petronellla87 ďakujem....logicky mi toto tiež z toho vyšlo....len sa mi to zdá byť akési veľké stále do koláča. . preto ma to udivilo v tom danom recepte ...ja to asi radšej dám na kocky ...nezdajú sa mi tie štvrtky dáko
nozom
Tak nakrajaj na sestiny, osminy, dvanastiny, ako ti len najlepsie vyhovuje. A nozom, ale da sa aj sekerou
Ak sa bojíš že sa porezeš použi krájač na jablká
Predávajú na to takú šablónu 😉
@viestta Vieš čo??? Nemýl ju stvrtinami, osminami a dvanástinami. Styri štvrťky ľahko zje, ale jablko rozdelene na dvanásť kúskov už by mohlo byt pre ňu veľa.😁 Kto by vladal zjest 12 dvanastin??
To zalezi od velkosti jablka teda. Autor receptu mal asi malicke jablka. Ved je jedno ako ich tam das
Moje nervy, teraz uz niektore potrebuju aj navod k receptu😂
@viestta mačeta je lepšia ako sekera hlavne ak sa jedná o veľké jablko 🤣🤣🤣
Ludia zabudaju pouzivat vlastnu hlavu... Tak ked sa ti zda ,ze je to na velke, tak daj na mensie..
To si robíš srandu ... 🤦♀️to ľudia vážne tak osprosteli?? To teraz, aby v tych kuchárskych knihach aj nakreslili ako sa kraja ovocie /zelenina na štvrtiny, osminky ... 🙄 mam dosť.
Automaticky, ked robím nejaký koláč, tak nakrajam veľké ovocie na menšie kúsky alebo na úplne tenké plátky. Záleží od receptu.
Autorka, nezabudni dat ohryzok prec. Ten do receptu nepatri.🙄
@zic vyckaj casu....😆este tu toho uvidis
@viestta ze Cicero. Ty brdo 🤣 toto zacnem pouzivat
@viestta myslis ze bude vediet co su osminy?
@ibatanecnica to mas pravdu... ale toto bude velmi vysoko v pomyselnom zozname... 🙂 🙂 🙂 a teda za 20 rokov tu to ma vela konkurentov 🙂 🙂 🙂
Niekedy sa pytam, ci ludia "otupievavaju", alebo len viacej z nich ma pristup k internetu...
"voľakedy len doma vedeli ze si debil. Ale teraz to už vie celý facebook" 🤭🤣
Ináč toto je vtip. Dúfam ze ste to tu pochopili, aby ste si nemysleli ze to tu niekomu píšem 🤭🤭
@bielasovicka aj ked...jeden nikdy nevie😁
Pošli recept 😁😁😁

😁😂😂