Ako správne pripraviť holubky bez problémov?
Ahojte baby poraďte ako robíte holubky. Robím to prvýkrát. Išla som podľa receptu už v prvom odseku mi to nešlo. Hlúbik sa mi nepodarilo dať preč tak som len orezala tu časť čo trcala. Dala som vrieť vodu ze obarim tie listy ale neviem ako tu kapustu tam dať drbla mi celá do hrnca a zaliata pol kuchyňa. Úplne ma prešla chuť to dokončiť, neviem sa s tým pohnúť. Ako inak sa dajú urobiť aby držali v celku aby neboli v kapuste? Ani nasucho mi tie listy nešli dole trhali sa. Nechápem už ničomu. Ďakujem
@viestta písalo ze variť minútu. Keby som ju zázrakom vybrala a oddelila vrchné listy zas by som ju musela vložiť dnu či?
Ja vyrezem kolko sa da,vlozim do hrnca,zakejem vodou a dam varit. Varim asi 5min. Potom vyberiem par listov a zvysok sa vari dalej. Medzitym plnim
Vyrezes hlub kolko sa vyrezat da, strcis do hrnca, zalejes vodou, nechas varit 5 minut a potom zacnes olupovat listy, ked nie su prichytene na hlube, tak idu odlupat aj ked kapusta plava v hrnci. Olupes zmaknute listy, tie dalsie zas povaris a ked zmaknu, tak olupes. Aby sa dali listy zatacat vyrezes hlub z lista do V, tak aby si odstranila tu najhrubsiu cast. Na mieste tam kde si vyrezala hlub polozis plnku zatocis 1 otacku, zalozis kraje do vnutra, zatocis cely list a polozis do hrnca, kde sa budu dusit. Poukladas ich tesne jeden vedla druheho, nemaju sancu sa rozmotat.
Vyrezem stred, dam do hrnca zalejem vodou a necham zvriet, niekedy 5 niekedy aj 10min ( biekedy aj viac neviem) kontrolujem to
A za mna je lepsia speci kapusta na holubky co maju v polsku, je taka spicata specialny druh na holubky
A za mna maso s uvarenou ryzou , niekto dava surovu ale nieje to ono, pretlak z dmky je super v takej tube, davam do zapekacej misy jednu k druhej do takych 2 radov a riadne ich tam vtesnam, nerozbalia sa, pridam stavu ktoru robim extra ( nemam rada suche holubky) a na vrch z listov co ostali nasekam pruzky a dam navrch holubkov

Nabuduce poloz kapustu do hrnca a zalej ju vriacou vodou, nebudes mat kuchynu plnu vody a nehrozi, ze sa obaris.