icon

Ako správne uskladniť desiatu cez noc?

dqqq
22. máj 2025

Zajtra skoro ráno odchádzam z domu a nestíham si urobiť desiati preto si ju chcem urobiť večer. Ale neviem ako ju uskladniť do zajtra keďže tam bude aj saláma. Môžem ju dat aj niekedy inde ako do chladničky keď tam bude saláma, maslo a syr?

Strana
z2
maranco
22. máj 2025

@dqqq prečo by nemohla byť v chladničke?

sisska96
22. máj 2025

Nechápem, však normálne do chladničky, alebo nechaj na balkóne a možno dostaneš hnačku

abbey1
22. máj 2025

@dqqq Koľko trvá urobenie takej desiaty?

uhnakova
22. máj 2025

Desiatu pre jedného človeka máš za 3 min. hotovú. Ak teda nerobíš pre celú rodinu, kľudne si to nechaj na ráno.

uhnakova
22. máj 2025

A pokiaľ už chceš robiť predom, tak ju daj do chladničky.

mirage
22. máj 2025

tieto otazky.. na urovni tejto je aj ci si holit len pasik noh, ked mam kratsie rifle alebo cele nohy.. Ludstvo blblne.

patka06
22. máj 2025

Normálne zabalíš a do chladničky alebo ak nie chladničku, tak na balkon - v noci je ešre dosť chladno

januska12323
22. máj 2025

Do chladničky alebo vstaň o 5 minút skôr.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
vilma7
22. máj 2025

Daj na balkón a ráno ku zabudneš;)

iivancova
22. máj 2025

Možno sa to pýta nejaké dieťa/teen, nemusíte byť hneď múdre. Áno, sprav si večer, keď ráno nemáš čas a nechaj to cez noc v chladničke. Ráno vyberieš a do desiaty to máš v “normálnej” teplote 🙂

osky
23. máj 2025
@vilma7

Daj na balkón a ráno ku zabudneš;)

@vilma7 🤣🤣🤣

jaskolka
23. máj 2025

Normálne urob a daj do chladničky,ja som tak robila stále,keď sme napríklad skoro ráno niekde cestovali a nechcelo sa mi s tým potom "babrat"keď budem ešte rozospata 😃Tak som len vzala vrecko s nachystaným jedlom a pohoda.

sisska96
23. máj 2025
@cukroska
Odpoveď bola zmazaná

@cukroska tak už máte vytrénované žalúdky 😂 Jak u babky na dedine pred 20 rokmi, len ona raz dva hnačkovala potom 😂

diamont00
23. máj 2025

@dqqq toto sa fakt pytas? Ja uz neviem kto tieto temy vymysla ale zo zdravym rozumom a usudkom to asi nebude mat nic spolocneho 🤦

memma
23. máj 2025

@dqqq ja robím desiatu vždy večer. Ráno si radšej pospim a potom nestíham. Normálne ju pripravím a nechám v chladnicke

eliska13
23. máj 2025
@cukroska
Odpoveď bola zmazaná

@cukroska šunku, salámu necháš cez noc vonku?

maranco
23. máj 2025
@eliska13

@eliska13 nevieš že v noci baktérie spia, nemnožia sa 🙂

eliska13
23. máj 2025
@maranco

@eliska13 nevieš že v noci baktérie spia, nemnožia sa 🙂

@maranco asi som sa mýlila, keď oni sú všetci zdraví😜

cukroska
23. máj 2025
@eliska13

@eliska13 Áno už to mám osvedčené takmer 20 rokov keď sne chodili aj na tovar aj keď boli chlapci malý a chodila som veľmi skoro do práce. Veľa krát som neskoro večer všetko prichystala aj nám. Deti si vždy zabudli vybrať chladničky .Iba v lete som dávala dnu, alebo ráno robila.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
23. máj 2025

A
@dqqq a prečo nemôžeš dat do chladničky? To nebudeš mať ani toľko času, aby si otvorila ráno chladničku, a vybrala to odtiaľ? 🙈

xckaretxxx
23. máj 2025

@dqqq to nemyslíš vážne, že sa toto pýtaš? Si svajpravna, alebo...

sisska96
23. máj 2025
@cukroska
Odpoveď bola zmazaná

@cukroska inak aj ja ale max suché salami alebo klobásu,pastiky. Ale zo sunky by som pokakala 😀

cukroska
Autor odpoveď zmazal
margotka17
26. máj 2025

@dqqq neviem no, veď si zober, že na benzínke majú bežné bagety v chladiacom boxe, či je leto, či je zima. Len keby sme horšie nechutnosti nejedli z rôznych reštaurácii, ako desiatu urobenú večer doma v chladničke do rána. Vyskúšaj a uvidíš, ak sa ti to neosvedči, na budúce ju nachystas až ráno, alebo kúpiš si čerstvé croissanty cestou do práce 👍

evaachesa
26. máj 2025

🫨

malary
29. máj 2025
@margotka17

@dqqq neviem no, veď si zober, že na benzínke majú bežné bagety v chladiacom boxe, či je leto, či je zima. Len keby sme horšie nechutnosti nejedli z rôznych reštaurácii, ako desiatu urobenú večer doma v chladničke do rána. Vyskúšaj a uvidíš, ak sa ti to neosvedči, na budúce ju nachystas až ráno, alebo kúpiš si čerstvé croissanty cestou do práce 👍

@margotka17 ani zo šunky sa nepototo. V bufetoch to je viac ako jeden deň.
Nič sa absolútne nestane, keď to je v chladničke. Veď maslo šunka syr je tiež v chladničke furt. Či to je na chlebe, nie je rozdiel

jamidea
30. máj 2025

@dqqq fuj, ja si robim rano, a ak nezjem, po prichode domov by som to uz nejedla, take odstate. Nie kvoli bakteriam, kvoli dlhej dobe, 8hodin od pripravy. Nikdy by som nerobila chleba vecer pre dalsi den. Aj ked napr.o tretej rano letime, vstanem skor a urobim tesne pred odchodom jedlo.

Strana
z2