icon

Ako variť v lete bez prehriatia?

21. júl 2024

Ahojte. Varíte v lete normálne pravidelne? Alebo si urobíte len niečo naozaj rýchle, objednáte si dačo alebo sa idete najesť von? Ja cez horúčavy nezvládam stáť dlho pri sporáku, nemáme ani klímu, v byte strašný hic aj bez varenia. Keď som toto povedala svokrovi, tak ma vysmial, že čo som to za gazdinú, že mám variť aj v horúčavách a nebyť panička.

Strana
z2
hederamonstera
21. júl 2024

Svokrovi nemusis nic vysvetlovat, aj tak si pojde svoje.
A nikto nie je jediny v nicom, toho sa neboj tiez ;)

evcagabi
21. júl 2024

Len take rychlovky alebo moj nieco prinesie po ceste z prace 🙂 klimu nemame, tak sa v kuchyni doslova parim

januska12323
21. júl 2024

Pozvala by som ho na obed a zabudla začať variť pred jeho príchodom. Keď príde vytiahni veci na obed a nech ti ukáže ako to má podľa neho správna gazdiná zvládať, že sa rada poučíš.

michaela329
21. júl 2024

Končím prvý trimester, v dome 27 a varím normálne každý deň/každý druhý, pečiem si chlieb 🤷 Nevnímam to ako problém. Ale svokor má asi tie štandardné svokrovske reči, jedným uchom dnu a druhým von.

henka123123
21. júl 2024

Varim len take jedla aby som pri tom nemusela hodinu stat.najleosie take z 1 plecha..napr zemiaky zelenina kura a sup do truby

egonsk
21. júl 2024

no ak by si varila oblecena na Evu, tak aj ten tvoj partner v obleceni na Adama by mozno prispel k lepsiemu zazitku z varenia 😁 ... no to samozrejme ale neplati, ak mas doma deti. Vtedy im mozes dat do ruky zosity, nech ta ovievaju ako kralovnu, ked ich mas kralovsky pohostit 😁
.... inak u nas sa uz za posledne dni par krat praktizovalo aj varenie na zahrade, kedze mam rodinny dom bez klimatizacie 🤣

30katrusa40
21. júl 2024

Niekedy si robíme len niečo rýchle na obed , občas len dáku pomazánku ale zase večera je uvarená. Bývame na dome. Treba poriadny digestor a dá sa to. Najlepšie s vyvodom von .

mamina7070
21. júl 2024

nemas muza doma nemas deti urob si ako tebe vyhovuje

pri detoch a muzovi doma varim

lneviemmeno
21. júl 2024

Máme síce klímu ale keď idú hrnce tak ani tá mi nepomáha 🤣 varím len rýchle jedlá, poprípade ideme von sa najest/objednat si. Alebo keď nie rýchle jedla, tak také čo sa varia "samé". Inak máme dieta, ale má skoro pól roka, tak on to nerieši, urobim mu jeden prikrm a vybavene 😄

lneviemmeno
21. júl 2024

A nemusíš sa spovedať svokrovi - veď nežije s vami či? Rob ako vyhovuje tebe a mužovi 🙂

dadka1997
21. júl 2024

Dedulo je moc premúdreli

mabenn
21. júl 2024

uuuu, svokor zije este v stredoveku

sticker
medda_beda
21. júl 2024

Nemám problém variť, mám problém jesť.
A nevarím každý deň a niekedy nevarím aj viac dní a je mi jedno aká som gazdiná ak by to nikto z nás v tom teple nejedol.

buberova
21. júl 2024

Varím normálne ako v iných ročných obdobiach..

oli18
21. júl 2024

Nevarim, v horucavach nejeme, oducili sme sa 🙉

simca06022011
21. júl 2024

jasne, varim... :D nevyvaram ako v zime nonstop, aj jedla su dost rychle, ale ked mame chut navarime si... zvacsa to aj tak jeme aj dva dni...
Urobte si ako vam vyhovuje, ja ani nepamatam, kedy mi domov doniesli dobre jedlo a ked si objedname dvaja, vyhodit 30eur za nieco nejedle = radsej si uvarim. ALEBo ideme sa najest do mesta :D

simca06022011
21. júl 2024

a ked si sama, na co by si varila ? :D urob si ako tebe vyhovuje... neries svokra :D

lakebabe
21. júl 2024

Nie , posledný mesiac varim omnoho menej. Veľmi veľa grilujeme vonku miesto obedov. A veľa sme aj mimo dom na kupkach , na vyletoch tak chodíme jedavat von. V priemere varím tak 1-2 x týždenne vnútri. Aj to úplne rychle jedla cestoviny, palacinky, husté zeleninové polievky. Odmietam sa potiť nad sporákom.
Ale zas nemáme deti tak my sa prestravujeme hocikde.

kaca222
21. júl 2024

Svokor nech sa stará sám o seba.
Nie, nevaríme, väčšinou si niečo objednáme alebo kúpime v meste. Nejde len o teplo, ale aj o to, že trávime viac času vonku/v bazéne a nie je čas variť

dzejsik
21. júl 2024

posledne tri tyzdne len rychlovky alebo skoro rano a na dva dni, polievky sme docasne zrusili, lebo nam v tom teple nechuti az tak … ruru radsej ani nezapinam … ale na najblizsi den ochladenia (snad sa ho ozaj dockame) sme si naplanovali domacu pizzu 😁

svetlonos
21. júl 2024

Svokra by som sa opýtala, či jo hanba nefunguje, keď mu vari jeho mama, kokos to kolko ma je matka, 80 rokov?
My deti máme a tiež nevaríme 3 chorobe menu. Dnes napriklad rýchlovarná, cestoviny, špenát a losos - 15 minut a hotovo.
Včera salat, jedol ho aj maly. Keď sa mi zadari tak ideálne varím ráno, miláčik synacik vstava o 5tej 😁 tak teoreticky stíham. Ale obcas niečo objednáme ci dáme pozi do trúby.

petrofka
21. júl 2024

Odporúčam polievkovar (z neho nie je vôbec teplo) a elektrický gril taký čo sa do neho jedlo zatvára aj zhora (podľa mňa ani z toho nie je nejak teplo, určite menej ako z hrnca s vodou).

dankanka
21. júl 2024

Narychlo navarim na terase 🙂. Kupili sme si tam platnicku, malu trubu a fungujeme v pohodke.

11bodka11
21. júl 2024

Jasne varim aj v lete.

memma
21. júl 2024

Varim tak isto ako v zime. Iba cez víkendy aj to niekedy uvarí muž alebo sa niekde inde najemei aj cez vikend

dadulala
21. júl 2024

Variť musím, dvaja pubertaci, jedia ci je zima ci je teplo. Ja žijem na šalátoch, mne to úplne stačí. Neznášam, keď sa pri jedení teplého jedla zlejem potom. Akurát vôbec nepečiem,odmietam si vyhriat byt ešte aj rúrou.

bubik6x
22. júl 2024

Akurát včera sme robili 3 ročnému synovi menšiu oslavu narodenín, také rodinné posedenie, 4 dospelí a 4 deti, tortu som robila v sobotu večer, a obed v nedeľu dopoludnia ale poviem ti že sa zo mňa lialo neskutočne a to ešte aj pršalo tak som nemohla ani okná otvoriť - máme také tie blbé čo otvoris do vnútra 🤦 takže len vetracky 🤦 viem o čom hovoríš ja radšej zjem nejaký ten šalát alebo niečo ľahké no hold smola mám 2 deti a sú vyberave, čo zje jedno to druhé jest nechce takže tak či tak musím byť pri tom sporáku 🤦 radšej by som vôbec nevarila 😂

konikmodry111
25. júl 2024

Keď sa svokrovi nepáči tak sa môže postaviť k sporáku on 😅 my v lete ficime väčšinou na všelijakých salatoch a pod.

vroni
25. júl 2024

Nevarím alebo len bleskovky. Deti to chvíľu prežijú aj bez vareného jedla. Stokrát radšej budem za paničku ako za slúžku.

Strana
z2