Ako vyriešiť zmiešanú ryžu Arborio a Basmati?
Ahojte, stala sa nam taka vec - kupila som ryzu Arborio a Basmati boli v rovnakych papierovych krabiciach a tie boli poskodene. Muz vybaloval nakup a proste dal tie ryze do jednej nadoby lebo si myslel ze je to rovnaka ryza🙈skusali sme to teraz asi hodinu triedit ale ide to hrozne pomaly a bolia nas z toho oci😄vyhodit mi to je luto, uvarit to nepojde kedze to su uplne rozdielne ryze. Nemate nejaky napad co s tym?
Ja by som tomu dala šancu, skus uvariť za jednu šálku ryze a uvidíš, ako sa bude správať. Za mňa ryža ako ryža 😄 var podľa návodu ryze, ktira sa varí najkratšie.
Normálne aj miešam ryzu keď z jedného balenia nemám, v ryzovare sa vždy uvarila
Vy ste fakt triedili ryžu?

Prepac, ale strasne ma to pobavilo 😅...hodinu triedit ryzu, mna by asi piclo.
Prosím ťa vy...er sa na celé triedenie a normálne ju uvar a uvidíš... Čo ste sa hrali na Popolušku?
Urob ryžový nákyp alebo ryžu v mlieku… to môže a ma byt rozvarena. ;D
Prečo by nešla uvariť? Veď skúste.
Tak sme si povedali ze to skusime roztriedit pri telke ze ved to bude v pohode - no nebolo🙈😄
Asi to teda skusim uvarit, ale teda basmati ryzu zvyknem umyvat, arborio je zase na rizoto cize tu neumyvam, a teda bude to urcite take mazlave a rozvarene. Mozno z toho skusim urobit mango sticky rice alebo mliecnu ryzu.
Mna este napadlo ryzova muka alebo ryzove mlieko ale teda nikdy som to nerobila a ani neviem ci by som to vyuzila😄
Ste sa hrali na Popolušku? Normálne to uvar ako keď varíš bežne ryzu
daj tomu šancu... potraviny sú drahé...
ak chceš vyhodiť tak potom niekde darovať do charity...
Mliečnu ryžu by som z toho robila ☺️
preco by to neslo uvarit 🫣 ryzovy nakyp, alebo mliecna ryza, tam sa to strati, ze je to pomiesane
normalne by som to uvarila, ved nie ste restauracia ale budete to jest len vy doma ak sa nahodou ta jedna viac uvari a pod.
To akože vážne takáto otázka? 🙄🤔

Prečo by to nešlo uvariť?