icon

Ako využiť zvyšnú pečenú krkovičku?

30. jan 2025

V nedeľu som upiekla 1,5kg krkovičky, len tak na plátky opečené na cibuli mali sme mať hostí, ale návšteva sa nekonala, ja som skončila v nemocnici, deti u mojich rodičov. Teraz som už doma ale to mäso už nikto nechce. Muž to jedol celý týždeň, ja nemôžem. Dá sa to podľa vás ešte zachrániť? Nerada by som vyhodila kilo mäsa.

avatar
janai1
30. jan 2025

Mraziak nemáte?

avatar
martinmmartin
30. jan 2025

pomlet a upiect na fasirku

autor
30. jan 2025

@janai1 máme, ale.o mesiac keď sa pozriem na to mäso tak mi bude rovnako zle ako keď sa tam pozriem teraz

avatar
janai1
30. jan 2025

Takže jesť ho nechceš, zamraziť ho nechceš, vyhodiť ho nechceš... Tak ho daj susedom 🤦🏽‍♀️

avatar
pralinka86
30. jan 2025

5 dnove maso uz jedine bohužiaľ vyhodit... To fakt neriskovať uz

avatar
akika722
30. jan 2025

Piekla si ho v nedeľu, ja by som to už nejedla
Je štvrtok
Žiaden mrazak,žiadne pomletie, to by som po toľkých dňoch vyhodila

avatar
xrcdny16
30. jan 2025

Ak ho jedol tyzden tak hadam uz ho zas tolko neostalo…neviem co by si chcela robit s tyzdnovym zvyskom masa..ake rady akoze cakas

avatar
viestta
30. jan 2025

ed by si ho aj dala do mraznicky vytiahnes len tyzden stare maso. Zial, uz neostava ic ine len aby skoncilo svoju put v kontajneri na kuchynsky odpad

avatar
1ryba
Odpoveď bola odstránená
avatar
tiezjedna
30. jan 2025

vyhodiť

avatar
januska12323
30. jan 2025

Na druhý, tretí deň ste to mali dať do mrazničky, už len vyhodiť.

avatar
0silvia0
31. jan 2025

veď je piatok, to mäso ste mali odniesť rodičom spolu s deťmi, už to je staré, vyhodiť

avatar
maya_hi
1. feb 2025

1,5 kila mäsa pre návštevu? Tak to musela byť riadna banda. To sú tie slovenské stravovacie návyky 😁 A 5 dňové mäso rovno zahoď. To by som sa bála dať aj psovi, nie ešte mužovi