Ako využiť zvyšnú pečenú krkovičku?
V nedeľu som upiekla 1,5kg krkovičky, len tak na plátky opečené na cibuli mali sme mať hostí, ale návšteva sa nekonala, ja som skončila v nemocnici, deti u mojich rodičov. Teraz som už doma ale to mäso už nikto nechce. Muž to jedol celý týždeň, ja nemôžem. Dá sa to podľa vás ešte zachrániť? Nerada by som vyhodila kilo mäsa.
pomlet a upiect na fasirku
@janai1 máme, ale.o mesiac keď sa pozriem na to mäso tak mi bude rovnako zle ako keď sa tam pozriem teraz
Takže jesť ho nechceš, zamraziť ho nechceš, vyhodiť ho nechceš... Tak ho daj susedom 🤦🏽♀️
5 dnove maso uz jedine bohužiaľ vyhodit... To fakt neriskovať uz
Piekla si ho v nedeľu, ja by som to už nejedla
Je štvrtok
Žiaden mrazak,žiadne pomletie, to by som po toľkých dňoch vyhodila
Ak ho jedol tyzden tak hadam uz ho zas tolko neostalo…neviem co by si chcela robit s tyzdnovym zvyskom masa..ake rady akoze cakas
ed by si ho aj dala do mraznicky vytiahnes len tyzden stare maso. Zial, uz neostava ic ine len aby skoncilo svoju put v kontajneri na kuchynsky odpad
vyhodiť
Na druhý, tretí deň ste to mali dať do mrazničky, už len vyhodiť.
veď je piatok, to mäso ste mali odniesť rodičom spolu s deťmi, už to je staré, vyhodiť
1,5 kila mäsa pre návštevu? Tak to musela byť riadna banda. To sú tie slovenské stravovacie návyky 😁 A 5 dňové mäso rovno zahoď. To by som sa bála dať aj psovi, nie ešte mužovi

Mraziak nemáte?