Ako zachrániť tortu?
Ahojte.Preoacte ak budú chyby,posem z mobilu a cez slzy skoro nevidím.Poradte,ak tu dakto je ...😔😔
Mam malú dcerku a zajtra bude mať oslavu narodenín.Slubila som,ze jej upeciem tortu.
Korpus sa podaril,slahackovo nutelovy krém chutivo tiež....len sa stalo,ze nebol asi dosť tuhý,cely sa mi roztiekol....naplnila som ním tortu, celú ju potiahla tymto krémom a je to jedna velka katastrofa.Vyzera to hrozne,dala som ju do chladničky a cakam či stuhne.Som hrozne nešťastná....ako ju opraviť?Ona je cela akasi krivá, príliš napita tou šľahačkou....Rano bylbsom ju chcela potrieť ešte šľahačkou bielou so stužovačom...Aby bola biela. takáto ako je teraz, vyzerá strašne......Je mi to tak ľúto kvôli malej...Chcela som jej urobiť radosť a pokazilo sa to práve teraz...😭😭😭😭Alebo upiecť rano nanovo? Poraďte ako ju dozdobiť?😭😭😭 Ďakujem.
@mikadooo kraaaaaaasne 😍😍😍
@hyta ďakujem 🌸🙂no bolo to milé nakoniec,dala si tam všetky obľúbené postavičky z kinderka aj nejaké z lega 🙈
@lula313 ďakujem 🙂bolo to nakoniec celkom milé,dala si tam postavičky z kinderka aj nejaké z lega.🙂Ten pomer uz nabudúce budem vedieť, ďakujem za radu.🙂🌸

Ja som minule spravila na vrch drobné ovocie, nejaká bonboniéra (morské plody som mala), navrch pocákaš horkou čoko a máš... Keď nájdem foto, pošlem. Bolo to veľmi jednoduché. (Čoko roztápam v mikrovlnke a potom dávam do zipovacieho sáčku, odstrihnem rožtek, aby mi to robilo tenučké čiarky a potom už len cákam 🙂. Pohľadám foto, vyzeralo to naozaj "efektne" 🙂.