Ako zachrániť zrazený krém?
0.5l mlieka + 1 čoko puding , maslo vymiešane s čokoládou , no zrazil sa , po prešľaháni sa opäť zrazil 🥹🥹🥹čím to zachrániť?.či len vyhodiť?
roztop trosku masla, postupne prilieva a slahaj.
druha miznost, krem dat do chladnicky vychaladit a vyslahat.
zrazenei ej sposobene rozdielnostou v teplotach, takymto "hranim sa s teplotami" ze tam primiesas roztopene maslo, ci ochladis,a lebo aj nad parou sa ti to dokaze lepsie prepojit. sestra cukrarka chladila, ale ja som nasla na nete tento druhy sposob s roztopenym masloma funguje mi to a je tor yhclejsie ako chaldenie, ktore trva.
roztop trosku masla, postupne prilieva a slahaj.
druha miznost, krem dat do chladnicky vychaladit a vyslahat.
zrazenei ej sposobene rozdielnostou v teplotach, takymto "hranim sa s teplotami" ze tam primiesas roztopene maslo, ci ochladis,a lebo aj nad parou sa ti to dokaze lepsie prepojit. sestra cukrarka chladila, ale ja som nasla na nete tento druhy sposob s roztopenym masloma funguje mi to a je tor yhclejsie ako chaldenie, ktore trva.
Mne to funguje s tym roztopenym maslom ako pise @majamat, vyskusaj.
@anonym_autor Mne kamoska do zrazenej cokolady poradila trosku horucej vody. Ze tuk, mlieko nepomahaju vtedy.
Ahoj, to máš riedky základ. Do 0,5 litra mlieka je lepšie dať 2x puding. Hustejší základ sa potom krásne spojí s maslom.
Keď sa zrazí krém tak pomôže celý krém nahriať v mikrovlnke na 10-20s a znovu preslahat na najvyšších otáčkach.
Ahoj, to máš riedky základ. Do 0,5 litra mlieka je lepšie dať 2x puding. Hustejší základ sa potom krásne spojí s maslom.
Keď sa zrazí krém tak pomôže celý krém nahriať v mikrovlnke na 10-20s a znovu preslahat na najvyšších otáčkach.
@pinkgirl na najvyšších otáčkach sa krémy nešľahajú, lebo sa rozbijú, teda zrednú

Mierne ho nahrej nad parou a potom ho vyšlahaj a daj kus masla doňho izbovej teploty...