icon

Ako zvlhčiť korpus pistáciovo-malinovej torty?

avatar
nataliaq
7. mar 2025
avatar
kiki68
7. mar 2025

@nataliaq urcite ano, ak nejde o nejake typu ako na dobosku

avatar
osky
7. mar 2025

@kiki68 precitaj si este raz otazku.
Asi si ju nepochopila.

Alebo ja nechapem tvoju odpoved...

avatar
osky
7. mar 2025

@nataliaq mozes ju poliat nalevom kava,cukor ,rum
Alebo bez kavy,das silny cierny caj

Ak nechces rum,mozes dat griotku amaretto....

Ak chces bez alkoholu,zarob si daky dobry sirup,alebo mozez zmixovat maliny ,prepasirovat ,zamiesat s praskovym cukrom a tym popotierat korpusy

avatar
kiki68
7. mar 2025

@osky uz vidim, hej 😉

avatar
kiki68
7. mar 2025

K pistacii a maline sa hodi jemny malinovy rozvar s puncom, do toho prava vanilka, tak to aj bolo niekde v recepte. Tiez tam mozes dat napr trosku amaretta, pistaciovy liker sa da pouzit a do toho davali prevarene mlieko s vanilkou

avatar
nika23t
7. mar 2025

@nataliaq ja len pokvapkám šťavou z kompótu a potriem džemom. Nikdy som nemala suché piškóty. Na to potom dám plnku. Ale robim len pre deti, čiže tie chute musia vyhovovať hlavne im.

avatar
yvanielka
7. mar 2025

@nataliaq malinovým rozvarom alebo džemom, alebo Salko plus mlieko a potrieť korpusy

avatar
nevenka
7. mar 2025

Korpusy nie su suche, ked ich nepecies zbytocne dlho a davas trochu oleja do cesta. Ale ja zvyknem kvoli chuti potriet malinovym domacim lekvarom alebo robezlovym, je taky kyslejsi. Zase rozmocene to nemam moc rada.

avatar
trisha_r
8. mar 2025

@nataliaq hlavne žiadne kôstky, nič nedokáže pokaziť chuť horšie ako kôstky