• Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO
  • Odporúčame:  Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
  • Prihlás sa
  • Registrácia nového člena
  • Získaj PLUSPRO

Býčie žľazy. Nemáte nejaký recept?

21. septembra 2008 
gangulienka:a manzel ji treba jatra nebo drstk.polevku? :grinning:
19. sep 2008 o 10:00  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
autor
..no,drškovú polievku milujem.Zatiaľ som ju robila len z mrazenej kocky,ale tam sa nájde len sem-tam nejaká držka :angry: ,tak by som chcela uvariť zo surových držiek.Robili ste niekto ? :sweat_smile:
19. sep 2008 o 10:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
jj robili ,ale v dnesni dobe uz dostanes krasne nacistene drzky treba v globusu vlastne kdekoliv takze zadne pracne cisteni a proplachovani a nadavovani se :grinning:
19. sep 2008 o 10:47  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
teda ted jsem se fakt vydesila, polivku ze zmrazeny kocky (s hackem) :grinning: asi uz nejak ztracim kontakt se svoji otcovstinou..
19. sep 2008 o 12:37  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
kocky :grinning: hele kdyz je hlad i kachna je dobra :grinning: :grinning: :grinning:
19. sep 2008 o 12:41  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aponchie :grinning: , jsem si teď vzpomněla, že tady u nás v masně mají nutrie :confused: :sweat_smile:
19. sep 2008 o 12:42  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
vis jak je to dobre????ja to teda jedla jednou aniz bych vedela co to je a chutnalo to bajecne ,ale jak mi rekli co to je uz sem to do pusy nevzala :grinning: dokonce jednou i psa sem jedla aniz bych vedela..ono je to psychika vsecko kdyz nevis co to je sezeres to jak lentilku navic kdyz je to dobre udelane,ale treba otec pred15lety na stedry den myslel ,ze dostane infarkt(rybar)sem se ho ptala co to plave v te rybi polevce za bile veci no a on mi rekl a ja sla zvracet a od te doby to nejim,ac sme cela rodina rybari ja se nedokazu premoct a snist rybi polevku :grinning: :grinning: uz nikdy
19. sep 2008 o 13:01  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aponchie - no dobrý to možná je, ale do mně to teda nikdo nedostane :grinning: , já nejím ani králíka, protože vypadá jak kočka, ani žádný vnitřnosti, dršťky, ani jikry...a budu jíst krysu, ne :grinning: :grinning: :grinning:
19. sep 2008 o 13:03  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
hehe kdybych ti to upravila tak se oblizujes :grinning: :grinning: :grinning: jikry nesnasim pac je mi to odporne jak se to dostva mezi zuby,vnitrnosti mam rada tresci jatra na chleba a drubezi pecena jatra na cibulce s ryzi :grinning: treba muj manzel miluje takove ty humace alias plicka,srdce,krev a tak muj deda snidaval mozecek a krev s vejcem to byl pohled!!kralika miluju ,ale jen toho na vine s franc.omackou klidne i bez kralika jen se 6ti knedliky a omackou :grinning:
19. sep 2008 o 13:11  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aponchie - poslední věta :grinning: :grinning: :grinning:

bléééé....mozečky atd :stuck_out_tongue_closed_eyes:
No já jsem od mala na jídlo strašnej prevít :grinning: a navíc to musím mít všechno pěkně na talíři zvlášť, tady masíčko, tady knedlíčky, tady zelíčko.....nesnáším takový ty jídla typu šunkofleky, žemlovka a další hňácaniny :grinning: , ještě tak když to udělá máma nebo tchýně, tak to přežiju, ale abych si to někde dala, to neexistuje :zipper_mouth: :grinning:
19. sep 2008 o 13:19  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
mozecek bych nedala,ale zase je pravda,ze mozek nema receptory bolesti tudiz toho dotycneho tvora to asi neboli kdyz ho nekdo hnaca do zaludku a jeste s vajcama :grinning: :grinning: :grinning:
19. sep 2008 o 13:20  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
19. sep 2008 o 13:21  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
No teda ja mam k tomuto jedlu tiez odpor.Nemozem si pomoct!A ked som bola mala tak som ich tiez zjedla,... :stuck_out_tongue_closed_eyes: :stuck_out_tongue_closed_eyes: Ale to ma nasi oklamali,ze to je vyprazana srnka.Dodnes sa na tom smejeme :grinning: :grinning: :grinning: Inak bolo to dobre ale uz to radsej nebudem skusat.Ved aj o slimakoch sa vravi,ze su delikatesa a nikdy by som to nezjedla...a vela inych veci...ja nie som narocna!Mne postaci aj normalna strava! :grinning: :grinning:
19. sep 2008 o 14:13  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Fúúúj, tak takéto gebuziny by som ani ja nedala do úst! Blé :angry: Radšej si ústa zašijem :zipper_mouth: :sweat_smile:
A ani žiadne morské príšery :angry: Mušle a neviem čo ešte. Pripadá mi to ako sopel :grinning:
Minule na Tv.Paprike varili tí dvaja cigáni paprikáš z kohútich vajec. Keď som videla ako to tam pláva... No humus :rolling_eyes:
19. sep 2008 o 14:26  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fuuuuj se na jidlo nerika.. :slight_smile:
19. sep 2008 o 14:27  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Ano mami :grinning:
19. sep 2008 o 14:30  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
srandicky srandicky :grinning: ale davejte si bacha aby jste tohle FUUUj nerikali pred detma :grinning: to se nesmi aby nerikali fuuj na neco co jeste nejedli :wink:
19. sep 2008 o 14:31  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
No, čo sa detí týka, keď niečo nemám rada, napr. čerstvú rajčinu, tak im to dám, to mi nevadí, keď jedia. Ale to, čo nenávidím, teda všelijaké tie gebuziny, čo som písala, tak to by som im asi do úst nedala :sunglasses: A keby to zjedol môj muž, tak by som sa s ním ani nepobozkala :angry: Tfí :grinning: Alebo by si musel poriadne dlho drhnúť zuby :stuck_out_tongue_closed_eyes: :sweat_smile:
19. sep 2008 o 14:39  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
autor
aponchie máš pravdu.Pred deťmi si tiež dávam pozor na čo poviem fuj ,lebo by ste sa divili,akú tie drobce majú pamäť,keď im niečo chcete dať papqať a oni to s tým FÚÚÚÚJ porovnávajú... :grinning: ....to nehovorím ,že im dávam jesť býčie žľazy,alebo držkovú,hoci s manželom to máme radi... :grinning:
19. sep 2008 o 14:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
hmm zajimave tak treba ty morske prisery taky zvlast nemusim(jsou lahodne ,ale slizske)jenze preci je nedam detem jen kvuli tomu,ze je ja rada nemam :confounded: to je fakt hloupost,urcite si zaslouzi veci vyzkouset..zkusit se ma vsecko a kdyz nechutna nenuti se,ale dopredu upirat neco co ja nesnasim neni fer
19. sep 2008 o 14:43  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak příšery mi ani tak nevadí, ale když kamarád ve Francii lovil šneky z ulity, tak jsem myslela, že hodím šavli :grinning:

aponchie - no já to vidím tak, že moje děti budou jíst králíka třeba u tchánovců, oni ho mají rádi a manžel taky (mně vždycky pečou vepřový :grinning: ) - to mi nevadí, ale u nás doma ho prostě neuvidí, protože já bych neměla ani žaludek na to ho připravit :sweat_smile:
19. sep 2008 o 14:50  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
pecen ma rad (ale len kuraciu )... drzky neje....raz som s nim bola na sluzobke tak sme jedli po restikach....na obed som si dala v jednej udeny bravcovy jazyk a v druhej restike na veceru bycie zlazy...manzelovi sa dvihal zaludok a ja som bola stastna jak blcha :slight_smile: .....morske prisery mame radi obaja mnam mnam....aj slimaciky lubim :dizzy_face:
19. sep 2008 o 15:00  •  3 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
no matka kdysi delala jazyk a krenovou omacku to byla mnamka ,ale me bylo asi 12let tak sem se oblizovala a pak mi rekla co to je a ja malem kosila,ale chutne to bylo velice :grinning: u nas je ochutnavac a vsezravec manzel takze kdyz ja neco nejim a prijde mi nechutne on si to vetsinou v restice da a da ochutnat i male kdyz chutna tak ji kdyz ne tak nenuti,ale ja nesmim ani ceknout,ze je to humac pac dodneska mi mala neji rajcata prej by byla cervena a na cosi rekla ze je to palive a nechce to ani z amak a pritom to nezkusila pac me slysela to nekdy rict takze tak :grinning:
19. sep 2008 o 15:09  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
u na je to tak ze manzel je vsezravec (ale hlavne vsadza na istotu a nech je toho vela :confounded: ) a ja som ochutnavac :wink: takze ak si mala vyberie z kazdeho z nas to spravne nakoniec zje aj nas :grinning:
19. sep 2008 o 16:15  •  3 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak to ma bejt :grinning: ja zase miluju flakotu proste poradnej biftek nebo aspon zebra kdyz je bida :grinning: a mala to neji ,ale chutnala no
19. sep 2008 o 16:24  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak to já zas miluju tatarák :dizzy_face:
19. sep 2008 o 16:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
tak to moc nemusim :stuck_out_tongue_closed_eyes:
19. sep 2008 o 16:25  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
se nemůžu dočkat až malou odstavím a konečně si ho po 2 letech dám :dizzy_face:
19. sep 2008 o 16:29  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
nooo aj tatarak mozem ....ja vlastne asi mozem vsetko ....okrem spenatu :stuck_out_tongue_closed_eyes:
19. sep 2008 o 17:22  •  3 deti  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
aponchie-Nic proti,ale ty předvařené nakrájené bílé držky které bělí v Savu bych nekoupila ani za nic :confounded: To už není ono,nemá ta polívka tu správnou chuť,když tam není ten vývar.Jinak jazyk vařený s hořčicí a čerstvej chleba-mňam,mozeček jsem taky jedla jako malá,když babička zabíjela,bylo to moc dobré.Tatarák miluju,už se na něho chystám asi 2 roky :grinning:
19. sep 2008 o 17:56  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
Tvoj príspevok