Cena 3 kg torty s mascarpone a malinami
Ahojte
V akej cenovej relacii sa pohybuje 3kg torta.Mascarpone, maliny, bez poťahovej hmoty, sviečka, nejake ovocie na vrch, ozdoba, ...tak približne Trenčiansky kraj.
Ďakujem
60€
Ako u koho, lebo profi cukraren, kde maju priestory, platia ludi a pod. tak tam je cena o dost vyssia ako u cukrarky, co pecie doma v kuchyni "na cierno". Zisti si v skupine tvojho mesta/dediny, ze za kolko kto pecie a tiez mozes pozriet na internete cukrarne,ktore najdes v okoli.
okolo 60 az 70 pocitaj
Len suroviny su 30 eur. To dostanes bielu tortu. Pripocitaj robotu, zdobenie, krabicu, podlozku.
Kludne 70 eur.
1 kg torty 25e som počula ze pečú
@muchotrafka298 Ja mam prave opacnu skusenost - cukrarka, ktora pecie doma, si pytala 80€ a v cukrarni som objednala za necelych 50€.
Ja si neobjednávam bežne, pečiem si radšej sama -na vzhľad hrôza, ale chuť a kvalita je pre mňa viac .Pár krát od takých, čo doma pečú som synovi objednala, chuťovo výborné, raz som v Jednote z katalogu - a otras. Umelina , suchá , cena bola síce nízka, ale čo z toho.
@andrejka2424 ani ja už neobjednavam dva krát som objednala vždy sklamanie....radšej sama možno nie je dokonalá ale je chutná
Niekde okolo 60-70 eur urcite, ved 30 eur su suroviny, to este truba nezrala elektrinu a nejaka praca okolo toho. Obal na tortu tiez nie je zadarmo, ani ta podlozka. Aj keby to robim len pre seba tak pod 30-40 eur sa nedostanem s tymi nakladmi.
@andrejka2424 ale to je o tom, ked tam das aj doma poriadne kvalitne suroviny, tak to nebude lacne. Ja som robila teraz pre nas babinec veterniky a laskonky, ako keby to kupim niekde a mam tu uroven kvality, tak to tiez nebude ako z nejakej jednoty. Ja by som nikdy nenapiekla niekomu nieco, co by som sama s radostou nezjedla. Z principu proste …
Okolo 60-80 je tak reálna cena
@kiki68 Viac ako 20 -25 eur ma torta nestála.Možno mimo sezóny,keď je drahé ovocie.
@andrejka2424 No potom neviem z coho niekto zaplatil tu elektrinu. Jedine ked ide o velku prevadzku, ale mne zozerie 10 eur uz len tych min 60 min pecenia ( nakolko musis predohriat trubu), ovocie v sezone je lacnejsie, mascarpone a vajicka lacnejsie nebudu, tam cena stale stupa. Ako ja som preto prestala piect na zakazky vo velkom, ked mi muz ukazal presne rozpocty vratane energii a vysmial ma, ze moja praca stoji 7 eur na hodinu, co tu v AT je pomaly nelegalne, ze ci som pricetna zadrbat si kuchynu a pol dna tymto
@kiki68 To som tým nechcela povedať, rada si upečiem sama a tiež by som to zadarmo pre druhých nerobila.
@andrejka2424 prerataj uplne vsetko, aj ze zapnes umyvacku a uvidis sama tu sumu. Mna bavi ako mi potom vypisuju, ze ako spravia to a ono
70-90€ ako kde. Ja si peciem torty sama.ale keď som naposledy objednala, bolo cca tiezo ceny. Som z tn kraja
Okolo 70 eur. Ja som piekla podobnú tortu a len suroviny ma stali cca 30 eur, a to bolo aj viac ako 2 roky dozadu
Minimálne 60e
@andrejka2424 to myslíte 20-25 na kilo nie? Lebo za takú cenu nekúpite už ani obyčajný cheesecake nieto ešte tortu
@okm221 Nie, toľko ma vyjdu suroviny približne, keď si je doma pečiem. Veď som to viac krát napísala, že si pečiem sama. Nie je tam zarátaný špinavý riad, energia a práca.
niekto v rozmedzi 40-100 eur 😜😘😭 otazka za milion
@andrejka2424 úf, aj ja si sama pečiem ale dosť závisí co sa použije.. Väčšinou robím torty cca pre 20-25 ľudí ale myslím si ze s cenou pod 30e nejdem.. Len ozdoby ma vyjdu tak 10e a to objednávam z temu
70€. Presne ako píšeš, ozdoby minimálne, keďže pani nedošla objednávka (predpokladám Aliexpres).
@okm221 Ja pečiem malé torty, nemal by veľkú kto zjesť. Väčšinou ju my traja za 2 dni zjeme.
@andrejka2424 tak v tom prípade ano to je malinka
Prepáčte, nie je to síce odpoveď na otázku, avšak zmieňovalo sa tu v súvislosti s nákladmi aj to že čo to zožerie aj rúra, tak len aby sme ako gazdinky neostali vystrašené že nám tá rúra zožerie aj deti🙃, pokiaľ hovoríme o bežnom pečení doma, hodinové pečenie aj spolu s predhriatím určite nestojí viac ako 50 centov🙂
@kiki68 Spotreba priemernej rury na 1hodinu je 2,5kwh. 📌📌📌1kwh stoji 0,1E. Ak priratame cenu za elektromer, co je cca 8E/mesacne, tak to pecenie nevyjde viacej ako 0,50E. Prosim, nezavadzajte zakaznikov.
@spongebob1 tak na SK mate lacnejsiu elektrinu ako my v AT, hlavne podlieha regulacii, u nas zial nie

40 e