icon

Cena dvojposchodovej torty

8. apr 2022

Akú cenu by ste dali za dvojposchodovu tortu s priemerom 22 cm a 18 cm, výška poschodia 10 cm, plnená lesným ovocím a tvarohom, maslom. Bez orechov, čokolády, žiaden marcipan či fondan, tiež bez figúrok.

Strana
z2
rachel36a
9. apr 2022

Autorka, ta torta urcite nenala 2 kg... to kde si taku váhu vzala? Vidno ze torty nepecies a nemas ani predstavu kolko moze vazit... Ked budem skromna a nebolo tam vela kremu, tak pri tych rozmeroch co pises mala minimalne 4,5-5 kg...

autor
9. apr 2022

@rachel36a môže byt, áno ja sa do toho vôbec nevyznám a myslela som to tak že tie 2 kg mala minimálne určite 🙂 chcela som len vedieť ci ta cena bola dobrá za takú tortu

rachel36a
9. apr 2022

Ta cena bola extremne nizka...za taku cenu by som ja nepiekla...to bolo tak za suroviny a energiu...praca zadarmo

sewa
7. sep 2022

Ak si účtuje domapecka 15-16 eur za kilo je to tak akurát? Alebo aké máte skúsenosti čo sa týka cien za kilo. Viem že ak si dám upiecť tortu a chcela by som vychýrené suroviny tak aj viac zaplatím. Ale taká normálna torta kilo tých 15 je v akej cenovej stupnici.

rachel36a
8. sep 2022

@sewa tto ne v dnesnej dobe este dobra, primerana cena...tiez tak peciem...zatial...

Strana
z2