Čo dávať deťom na raňajky pred cestou autom?
Aby im nebolo zle.
Iba kynedril. Jedlo žiadne, mojej bolo furt zle aj pri ceste do 50km. Zabalila som niečo sama si vypýtala neskôr ak chcela
Ideálne nič a zobrala som so sebou niečo suché, rohlík, vianočku a pod
Keď som bola malá, mi pred cestou dali len Kinedryl, lebo som aj sama nicm nechcela jesť. Potom keď už som bola dlhšiu dobu v aute mi dali rožok s maslom šunkou syrom, alebo iným. 😄 vždy to takto fungovalo a nebolo mi zle
Tak mojim deťom je zle práve vtedy, keď sa nenajedia. Ten prázdny žalúdok sa oveľa ľahšie "hojdá" ako plný. Väčšinou chlebík so šunkou, medom, nejakú bábovku, sladkú buchtu.... Vyhýbam sa mliecnemu a ťažkým jedlám.
Suhlas s @glade22 Ja som grcal aj na hojdacke 😀 Najlepsie sa rano trosku najest. Ale chlieb, rozok, vianocku alebo nieco podobne. Nie nalacno ale tiez nie jogurt a podobne. A tiez radsej caj, prinajhorsom vodu, za mna nie mlieko, ale to mozno niekomu vadit nemusi. A cestou mi pomahalo "hybat" nohami. Ci uz nimi aspon kyvat, lepsie ale "slapat kapustu", cize striedavo tlacit do podlahy alebo ak nedociahne aspon striedavo ich o nieco opierat (nie kopat, len proste pritlacat, jedno ci dopredu, alebo dozadu). Samozrejme nie citat, cumiet do mobilu a podobne.
ja davam pravidelne ovesnu kasu, deti su dlho syte a je to lahko stravitelne.

Prazenicu alebo párky a kynerdil.