icon

Čo dávate do toastov?

ivana1410
18. feb 2014

ahojte baby, stratilasom inšpiráciu...co vy zvyknete dávať do do toastov ??
dakujem za inšpirácie

brumka
18. feb 2014

kecup, syr, salamu, cibulu 🙂

danik1505
18. feb 2014

fajnovo ponatieram maslom a dam zaudeny syr, macame do kecupu, mnam 🙂

aduskatt
18. feb 2014

cesnak, syr sunka alebo horcica, prazenica, cibula mlete korenie a mleta paprika

bianca
18. feb 2014

miesam nakrajany salam,nastruhany syr s kecupom,oreganom a kukuricou.Naplnim.vrchy pomazem maslom a peciem

jankako
18. feb 2014

tuniaka,syreček,syr,kečup,tatarka...

katkatt
18. feb 2014

kecup, salama, syr, kukurica

hennyinnsbruck
18. feb 2014

Okrem spomenutych veci sa hodi k sunke napr aj ananas zavarany alebo hruska mnam...k tomu plesnivy syr.
Co sa tyka toastu je to o fantazii a chutkach.slanina,rozne salami,zelenina....co chladnicka da 😀

m_ij_ka
18. feb 2014

syr ( eidam alebo niva ako kedy), šunka, malokarpatská saláma, rajčiny,

savanah111
18. feb 2014

ja som videla kombinaciu:trosku potries tousty maslom, das nastruhane jablcka so skoricou, na to kocku cokolady a das zapiect. ze je to velmi dobre 🙂

cherryl
18. feb 2014

tuniak+syr+cibula 🙂
klaSIKA sunka syr+kecup 🙂
Niva +ananas 🙂
drobnosti ako sampinovy ,kukurica, cibula ,cesnakovu pastu na co mas chut mne salam pride mastny tak nedavam

briketa
18. feb 2014

toto je google vysledok - naspodku kozi syr (feta alebo iny, alebo bryndza, alebo pomazanka)
a navrch ked davas paradajky cerstve, alebo susene, pridaj bazalku.
Ak mas bazalku zmixuj s cesnakom a oliv. olejom, mas pesto pomazanku.
Udeny losos a kapery.
Prosciutto talianska sunka a trosilinku figoveho dzemu.
Alebo vajickova pomazanka s olivou.
Kukurica, paradajky na kocky, cibulka na kocky, trochu cili papricky, petrzlenova vnat.

kiwi82
18. feb 2014

maslo, kečup, šunka alebo saláma, tvrdý syr a kukurica. ak máme chuť aj šampiňony.

bleee
18. feb 2014

ak strácaš inšpiráciu, skús všetko vyššie spomenuté zabaliť do mexickej placky - tortily, či arabského chleba a cvaknúť do toustovača. Vyjde ti von lahôdka 😝
Ja tam dávam čerstvé paradajky, tvrdý syr, šunku a rukolu. Vnútro potriem maslom, paprikovou nátierkou alebo syrom trojuholníčkom. Záleží čo mám v chladničke. Zatvorím do toustovača a super večera je na svete 🙂

bambulienka1984
18. feb 2014

... ja robievam zapekane toasty a su vyborne 🙂 kazdy toast uz na plechu (zmesti sa tam 12 kusov) natriem trochou masla, dam sunku alebo salamu, platok vajicka natvrdo, rozmrveny syr nivu, ktory tam vobec necitit - ale nemusi byt (moze sa dat aj kukurica, olivy, sampinony, uhorky, kapiu... kto co ma rad) a vrch zakoncim platkom tvrdeho syra eidamu alebo goudy 😉 dam zapiect na cca.10 minut, pokym sa syr nezacne rozplyvat po toaste - taka mnamka, ze si kazdy aj nohy bude oblizovat 😀 raz to pridam k sebe do albumu mojich receptov...

sampo
18. feb 2014

Banan a nutela 🙂 je to mnam..ale nie casto, vacsinou klasika na slano

oksu
18. feb 2014

vcera nám návšteva pripravila: maslo, klobasa, cibula, syr
my dnes doma: šunka, syr, syrokrém, cibula, paradajka

jerryjanka
18. feb 2014

bratislavsku klobasu, oravsku slaninu, maslo, kečup, bazalka, oregano, udeny syr, šunku, kukuricu,

mummy01
18. feb 2014

Moje oblubene: 1.maslo,platok chudej slaniny,avokado,syr,tatarka 2.maslo,salama,olivy,cibula,kecup,syr

horana
18. feb 2014

Najoblubenejsia kombinacia: necham vpit troksu olivacu, potriet paprikovou pastou - tenucku vrstvu (nemusi byt), cibula nakrajana, bryndza, emental, nakoniec trosku byliniek - saturejka napr.

luckadominika
18. feb 2014

u nás to je.... čo chladnička dáááááá 🙂

ozujskova
12. sep 2018

skusal niekto robit toust vo vajicku v toustovaci..ja hej je vyyybornyy

anelehka
12. sep 2018

U nas majoneza, sunka, vajicko, salatova uhorka, platok syra a hotovo...