icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzka1.
16. jan 2011

tak u nas dnes budu urcite tie pudingove, mnaam to musi byt strasne dobre.....takze poslem mm pre kvasnice....

inak dnes, diviacie medajlonky, brusnice, ryze, opekane zemiaky, salat, a klasika bazanti vyvar.

kaara1980
16. jan 2011

my dnes budeme obedovať údené s knedlou a chrenovú omáčku

morca3
16. jan 2011

ja dnes segedínsky gulaš+domaca knedla a mam zamiesene na šišky s makovou plnkou niektore spravím aj bez plnky bo syn ma rad natrete nutelou dam foto ked budu hotove 😀

mia258
16. jan 2011

Dnes príde na návštevu priateľová sestra so synmi, tak vypekám.
Na obed zeleninová polievka, vypražím 2 druhy mäsa čo som mala v páci so zemiakmi a šalátom.
A urobím domácu čokoládu s mandľami a ovocím, buchty s kúskami čokolády a jablkovo-tvarohovú štrúdľu.

pancake
16. jan 2011

gulky v rajc.omacke, knedla a zelenin.polievka 🙂

mima1
16. jan 2011

@nada1326 skus osupat kiwi naukladat do tortovej formy piskoty poliat trosku sirupom alebo dzusom alebo co mas. naukladas kiwi a kyslu smotanu s vanilkou rozmiesane das navrch. mozes to dat dva krat. posypes grankom alebo cokoladou a das do chladnicky 😝 jooooooj dala by som si

bzuco
16. jan 2011

pudingoš sa pečie

akurát som prvé cesto troška viac vyvaľkala takže sa mi mierne potrhalo ako som ho zavinovala, ale hádam bude dobrý 🙂
ten druhý je už krásny 😵

bzuco
16. jan 2011

tak tu je výsledok...na prvýkrát celkom fajn, či nie? - lebo vravím, ja a pečenie - to k sebe moc nejde
ešte nech chutí dobre a bude super

inak je to z polovičnej dávky a je to na celý plech - bohate stačí

mukky
16. jan 2011

@zucha ved to cesto mi tak v pekárnicke vykyslo že som mi vytlačilo von celé dvierka 😀 a musela som ju vypnut skor 😀

mukky
16. jan 2011

@stvura 😅

babika0
16. jan 2011

@bzuco jooj dala by som si kusok.

mukky
16. jan 2011

@bzuco no vidíš super sa Ti podarili 😅 ,krásne su 😎

ja toho mám strasne veľa 😀 ,dnes bude aj pre návštevu a ešte mm odnesiepudingoš mojej mamke a aj babke nech to má kto pojesť 😀

mukky
16. jan 2011

@bzuco inak mne sa celu noc snívalo o pudingošoch 😀

l.lara
16. jan 2011

ja som dnes poprosila manzelicka, ci by mi neurobil nejake zdrave ranajky, ale trosku sa mu to vymklo z podkontroly.. 😀

l.lara
16. jan 2011

dnes na obed: kare na prirodno s ryzou a kacaci vyvar 🙂

mukky
16. jan 2011

ja dnes robím smotanovo syrovu omáčku s cerstvými šampinonmi,k tomu farebné cestoviny a budem piecť chlebík

mukky
16. jan 2011

@l.lara 😀 😀 😀 americké ranajky 😀 ,chutilo? 😀

l.lara
16. jan 2011

@mukky tak tak..toto neviem kedy stravim..obed budeme robit asi az po prechadzke, na ktoru sa chystame.. 😀

bzuco
16. jan 2011

tak sme už aj koštovali - no parádne sú
dokonca chutí aj dcérke a tá okrem jablčníka, štrúdle, metrového koláča, bábovky a bublaniny nezje žiadny iný koláč 😉

bzuco
16. jan 2011

@mukky
😀 😀 😀 😀

morca3
16. jan 2011

tak už su hotove 😉 prikladam slubene foto

sulamith
16. jan 2011

@morca3 mnam a mozme sa zastavit na take dobroty? 😵

morca3
16. jan 2011

@sulamith samozrejme mame dosť príd aj s drobcami 🙂

sulamith
16. jan 2011

Tak ti by sa oblizovali az za usami a ja tiez 😉

happy8051
16. jan 2011

dnes hovadzi vyvar s rezancami a vyvarena hovadzina s paradajkovou omackou, varene zemiaky s petrulenovou vnatou

mukky
16. jan 2011

@bzuco 😎

mukky
16. jan 2011

@morca3 krááááásne 😅

morca3
16. jan 2011

@mukky sa teším že sa páčia 😀 a mimochodom všetko najlepšie k narodeninam ti prajem 😵

mia258
16. jan 2011

Priateľ skritizoval, vraj som málo jedla navarila pre všetkých 🙄 Tak ešte varím špenátové lasagne 😀

traktor
16. jan 2011

@mukky vsetko najlepsieeee 😉