Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes budeme obedovať údené s knedlou a chrenovú omáčku
ja dnes segedínsky gulaš+domaca knedla a mam zamiesene na šišky s makovou plnkou niektore spravím aj bez plnky bo syn ma rad natrete nutelou dam foto ked budu hotove 😀
Dnes príde na návštevu priateľová sestra so synmi, tak vypekám.
Na obed zeleninová polievka, vypražím 2 druhy mäsa čo som mala v páci so zemiakmi a šalátom.
A urobím domácu čokoládu s mandľami a ovocím, buchty s kúskami čokolády a jablkovo-tvarohovú štrúdľu.
gulky v rajc.omacke, knedla a zelenin.polievka 🙂
pudingoš sa pečie
akurát som prvé cesto troška viac vyvaľkala takže sa mi mierne potrhalo ako som ho zavinovala, ale hádam bude dobrý 🙂
ten druhý je už krásny 😵
dnes na obed: kare na prirodno s ryzou a kacaci vyvar 🙂
ja dnes robím smotanovo syrovu omáčku s cerstvými šampinonmi,k tomu farebné cestoviny a budem piecť chlebík
tak sme už aj koštovali - no parádne sú
dokonca chutí aj dcérke a tá okrem jablčníka, štrúdle, metrového koláča, bábovky a bublaniny nezje žiadny iný koláč 😉
Tak ti by sa oblizovali az za usami a ja tiez 😉
dnes hovadzi vyvar s rezancami a vyvarena hovadzina s paradajkovou omackou, varene zemiaky s petrulenovou vnatou
Priateľ skritizoval, vraj som málo jedla navarila pre všetkých 🙄 Tak ešte varím špenátové lasagne 😀

tak u nas dnes budu urcite tie pudingove, mnaam to musi byt strasne dobre.....takze poslem mm pre kvasnice....
inak dnes, diviacie medajlonky, brusnice, ryze, opekane zemiaky, salat, a klasika bazanti vyvar.