icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bzuco
17. jan 2011

tak ma napadlo žienky...ked som robila včera ten pudingoš...nedala by sa z toho cesta urobiť domáca vianočka?
len urobiť cesto, zapliesť a dať piecť...či na vianočku je úplne iné cesto???

pekárničku doma nemáme a s kzsnutým cestom klasickým sa tiež veľmi nechcem mordovať - ešte som ho nerobila

bzuco
17. jan 2011

@dannynka

daj recept na tie rožky...dakujem...nemusia sa piecť v pekárničke, však?

babika0
17. jan 2011

@nanulik my robime podobny salat, ale plus tam este dame surovu bielu kapustu. mnaam

dannynka
17. jan 2011

@bzuco nie nemusia,ani neviem či by to išlo 😀 ja si tam dávam len cesto urobit a potom spravím rozteky a peciem v trube 😉

http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=3567

kellka
17. jan 2011

Caute kocky, u nas dnes:
zeleninova polievka s vajickom
kuracie prsia na safrane a ryza
a este mame zemlovku od svokrusky

inffinity
17. jan 2011

@beruska.zuzanka ahojky takže vonělo a vypadalo to krásně, dokonce i v průběhu vaření to chutnalo luxusně, no nakonec jsem zachránila jen maso ☹ malá se mi vzbudila a zdržela jsem se v ložnici a ono se mi to spááááálilooo 😢 😠 no takže tak 😒 ale poctivě jsem celou dobu ochutnávalo a byla to mnamka 😉 příště zkusím znovu ale už se od toho nehnu 😎

a dnes? Kuřecí vývar ze včera a stehna na zelí ze včera 😀 dnes se nevaří 😎

daniz
17. jan 2011

Ahojte tak my snes dojedáme vtáčiky a piekla som tiež pudingoš - vynikajúci...
@dannynka a dávala si do tých rožkov masť, alebo niečo iné. Chcela by som vyskúšať. PLS.. 😅

daniz
17. jan 2011

@dannynka a koľko kusov rožkov vyjde s toho množstva? ĎAKUJEM

dannynka
17. jan 2011

@daniz ano dávala chutia baječne 🙂 😉 ja robievam 12 ks 😉

dannynka
17. jan 2011

akurát som doparila knedlu....mnáám 😝 k segedínu zo včera 😉

mmonika
17. jan 2011

zapecene cestoviny s kyslou smotanou a so syrom .. . 😉

terez34
17. jan 2011

u nas este od vcera ale dnes som spravila tvarohove a pudingove strudle tie pudingove som este nigdy nerobila no uvidim aky uspech budu mat a este vianocku ta padne na veceru 😉

terez34
17. jan 2011

@dannynka tie rozteky su krasne hod recept ja tiez peciem ale chcela by som skusit tie tvoje vyzeraju fakt uzasne 😉

baambulka
17. jan 2011

u nas dnes sosovicova polievka na kyslo a jaternicky s chlebikom.

terez34
17. jan 2011

@dannynka jee uz si ho tu dala budem skusat 😉

dannynka
17. jan 2011

@terez34 😉

womenne
17. jan 2011

kočky poradite marinádu na morčacie stehno??? alebo nejaky fajny recpetík k ryži dík 🙂

titkovamiriam
17. jan 2011

Ja by som ani nevarila no ostali mi nasolene rezne tak robím trosku číny 😀

morca3
17. jan 2011

kucharočky mna ste tak moc inšpirovali domacimy chlebíkmy a rožtekmy že som sa rozhodla aj ja vyskušať po prvy krat 😕 upiecť chlebík nemam pekarničku takže len v rure ale dufam že bude fajny 😝 akurat sa dopeka dam foto ked bude hotovy 😉 a ak sa vydarí tak zajtra robím aj rožočky 😀

eva7780
17. jan 2011

dnes sme dojedali zo vcera ,len som upiekla hruškový koláč 🙂

lienka2
17. jan 2011

@eva7780 to je aky? mozes dat recept?

laerke
17. jan 2011

My vzdy obedujeme na veceru ked snubenec pride domov 🙂 Takze teraz dokoncujem paprikas z kuracich prsicok s hraskom a cestovinou a zajtra premyslam ze budu parene buchty a nejaka polievocka.. A asi spravim ten vas pudingos, vyzera famozne 🙂
Inac vsimam si ze v poslednej dobe zacinam varit jedla co by mohli jest babatka.. Ze by znamenie? 😀

eva7780
17. jan 2011

@lienka2 ,2 šalky polohrubej muky,1 salka kryst.cukru,2 vajka,1/2 salky mlieka , 1/2 salky oleja ,1 vanilkovy cukor,1 pr.do p.,1 lyzicka kakaa,ovocie podla chuti(recept klasika bublanina,len som najprv naliala na plech pol cesta bez kakaa a do druhej polky som pridala kakao a na vrch ovocie,u mna sli hrusky,akosi ich neminame 😉

lienka2
17. jan 2011

@eva7780 vdaka 🙂

titkovamiriam
17. jan 2011

morca ja peciem tiez bez pekarnicky 🙂 tak sa neboj 🙂
evi mnam mnam u nas hrušky zmiznu este v novembri 😀 😀 a cesto mas podobne ako na ,,vlny,,keby si dala navrch krem 🙂

no a moja čína 🙂 super rychla zacala som o 17-tej a už nieje 😀 😀 dnes s cestovinami

morca3
17. jan 2011

@titkovamiriam ta čína vizera famozne 😝 ani sa nečudujem že tak rychlo zmyzla 😀 a tu je slubene foto mojho prveho chlebíka 😎 svokra skonštatovala že je víborny 😵

titkovamiriam
17. jan 2011

🙂 🙂 🙂 krááásny 🙂 🙂 🙂

eva7780
17. jan 2011

@titkovamiriam na tie tvoje vlny na mmb sa chystam manzelovi na narodky 😉

eva7780
17. jan 2011

@morca3 chlebik je krasny,uz musim aj ja vyskusam,len sa vzdy bojim,ze sa mi neprepecie 😲 ako dlho si to asi piekla?