Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@bzuco nie nemusia,ani neviem či by to išlo 😀 ja si tam dávam len cesto urobit a potom spravím rozteky a peciem v trube 😉
Caute kocky, u nas dnes:
zeleninova polievka s vajickom
kuracie prsia na safrane a ryza
a este mame zemlovku od svokrusky
@beruska.zuzanka ahojky takže vonělo a vypadalo to krásně, dokonce i v průběhu vaření to chutnalo luxusně, no nakonec jsem zachránila jen maso ☹ malá se mi vzbudila a zdržela jsem se v ložnici a ono se mi to spááááálilooo 😢 😠 no takže tak 😒 ale poctivě jsem celou dobu ochutnávalo a byla to mnamka 😉 příště zkusím znovu ale už se od toho nehnu 😎
a dnes? Kuřecí vývar ze včera a stehna na zelí ze včera 😀 dnes se nevaří 😎
zapecene cestoviny s kyslou smotanou a so syrom .. . 😉
u nas este od vcera ale dnes som spravila tvarohove a pudingove strudle tie pudingove som este nigdy nerobila no uvidim aky uspech budu mat a este vianocku ta padne na veceru 😉
u nas dnes sosovicova polievka na kyslo a jaternicky s chlebikom.
kočky poradite marinádu na morčacie stehno??? alebo nejaky fajny recpetík k ryži dík 🙂
Ja by som ani nevarila no ostali mi nasolene rezne tak robím trosku číny 😀
kucharočky mna ste tak moc inšpirovali domacimy chlebíkmy a rožtekmy že som sa rozhodla aj ja vyskušať po prvy krat 😕 upiecť chlebík nemam pekarničku takže len v rure ale dufam že bude fajny 😝 akurat sa dopeka dam foto ked bude hotovy 😉 a ak sa vydarí tak zajtra robím aj rožočky 😀
dnes sme dojedali zo vcera ,len som upiekla hruškový koláč 🙂
My vzdy obedujeme na veceru ked snubenec pride domov 🙂 Takze teraz dokoncujem paprikas z kuracich prsicok s hraskom a cestovinou a zajtra premyslam ze budu parene buchty a nejaka polievocka.. A asi spravim ten vas pudingos, vyzera famozne 🙂
Inac vsimam si ze v poslednej dobe zacinam varit jedla co by mohli jest babatka.. Ze by znamenie? 😀
@lienka2 ,2 šalky polohrubej muky,1 salka kryst.cukru,2 vajka,1/2 salky mlieka , 1/2 salky oleja ,1 vanilkovy cukor,1 pr.do p.,1 lyzicka kakaa,ovocie podla chuti(recept klasika bublanina,len som najprv naliala na plech pol cesta bez kakaa a do druhej polky som pridala kakao a na vrch ovocie,u mna sli hrusky,akosi ich neminame 😉
@titkovamiriam ta čína vizera famozne 😝 ani sa nečudujem že tak rychlo zmyzla 😀 a tu je slubene foto mojho prveho chlebíka 😎 svokra skonštatovala že je víborny 😵
🙂 🙂 🙂 krááásny 🙂 🙂 🙂
@titkovamiriam na tie tvoje vlny na mmb sa chystam manzelovi na narodky 😉

tak ma napadlo žienky...ked som robila včera ten pudingoš...nedala by sa z toho cesta urobiť domáca vianočka?
len urobiť cesto, zapliesť a dať piecť...či na vianočku je úplne iné cesto???
pekárničku doma nemáme a s kzsnutým cestom klasickým sa tiež veľmi nechcem mordovať - ešte som ho nerobila