Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@dadulka271 tak ja to robim len tak, ze dam pyre do hrnca, malicko podlejem vodou, ale ozaj malo, prikryjem pokrievkou a necham to rozpustit na slabom plameni. Potom do toho pridam pretlaceny cesnak ( moze sa aj trosku oprazit na zaciatku a az tak dat do hrnca to pyre) a trosku sladkej smotany alebo mlieka, povarit a miesat 😉 samozrejme osolit
@cervena_ciapocka dakujem 😅
@zuziq dakujem 😅
ja dnes zeleninovú polievku a makové šúlance 🙂
@laerke no,aj ja som takto ranajkovavala ked som bola tehu,tiez aj vela zeleniny,pekne som si nachystala a pomaly v klude ranajkovala.teraz som rada,ak vobec keksiky si stihnem namocit do kavy,alebo rychlo natriem nieco na chlieb 😀 takze uzi si to. mam velmi dobe a kludne dieta,ale rano nestiham 😀 😀
@estterka Ja som pred tehu zdlabla pol jablka a par bebe keksov a padaj do roboty 😀 Takze veru si to uzivam.. Ked mne sa na to tak dobre pozera ked je vsetko pekne nachystane a ocistene 😵
A ani nehovorim o tom ze rano sa zobudim, pekne kludne si dam sprchu, spravim caj alebo kavicku, pozriem telku.. Jaaj kiezby to takto bolo stale.. Mam este par tyzdnov na tento blahobyt tak to zneuzivam 😀
Esteze mas kludne dieta, predstav si keby bolo divoke 😀
vajickova polievka, spagety podla suzie 🙂
baby 🙂 sojove maso pri kojeni ? moze sa ? nemoze? chcela som ho dnes spravit 😅
dnes pórková polievka a mäso na prírodno s ryžou, rozmýšlam ale čímho vylepšiť, asi len uhorkou.
Dnes obed nevarím, zostalo od včera, ale poobede robím jablká so škoricou obalené v karameli 😵 😵 😵
na večeru halušky so syrom a oškvarkami a už zajtra musia byť palacinky, inak ma deti zožerúúú 😀 😀 😀 😀
ahojte,
u nás sú dnes dukátové buchtičky a čína s ryžou 🙂
malemu zapecene zemiaky so zeleninkou a jogurtom a pre nas zapecene cestoviny. Kamoska mi dala na ochutnavku sterilizovanu domacu omacku z cukety a je fantasticka. Vypytam recept a potom sem hodim, fakt doporucujem 😝
u nas dnes sosovicova a bravcove ryzoto 😉
dnes domáce dukátové buchtičky 🙂
dnes kuraci vyvar s rezancami a prirodne kuracie na zeleninke s kyslou uhorkou..
..a jasne, ze k tomu masu je ryza..🙂)
pečené kurča s ryžou...
šošovicový prívarok s klobáskou,zajtra bude guláš a upečiem asi pudingoš,teraz skúsim karamelový
dnes spenat so zemiakmi a vajickami .. 😉
a kto poradi daku fakt dobru polievku??, moje deti su na polievky a omacky ,ale stale varim dookola tie iste... uz by to chcelo daco nove ..

@dadulka271 keď mám mrazený, tak opražím cibuľku, do toho dám roztopený špenát, rozpučený cesnak, rascu a soľ a varím. Počas varenia častejšie miešam. Keď sa už vyparí nepodstatná voda z toho, dám tam ešte jedno dve rozmiešané vajíčka, ešte chvíľku povarím a je to. A k tomu jeme zemiaky a varené vajíčko.