Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@womenne nie nevyberam ja mam velmi rada cukinu,a dokonca ju jem aj surovu,myslim tie mini,a take veike ked vyprazam tak ani z nej to nevyberam,a dokonca ju ani nesupem,len ju umyjem,cukna sa velmi rychlo spravi mňam 😀
dnes je nepecena torta ako bonus valentinsky pre milacika 😎
@zuzuz1 ahoj, neviem ci poznas http://www.mimibazar.sk/recepty.php - je tam vela skvelych receptov zaradenych do kategorii takze urcite si vyberies.... 😉
roladu z mleteho maska plnenu prazenicou 🙂 rychle a pecie sa to samo 😀
@firstbaby ano ano...najznamejsia a asi aj najlepsia...a hlavne deti ju miluju 😉
ja tiez vsetko mozne obmienam...nedavam kyslu smotanu vobec...namiesto nej davam hocijake ochutene huste jogurty a vrstvujem...cokol...jahod...vanilk...a tiez ovocie 🙂 u nas teraz fici trasena torta, tiez rychla a jednoducha 🙂
na obed sa dojedá azu, robila som paradajkovú polievku a večer nevarím je Valentín a tak objednávame pizzu.
Zajtra uvidím, mám tvaroh tak uvidíme....A sú aj valentínovské tortičky tak sa bude baštiť.. 😅 😅 😅
Paradajková polievka zo včera a špagety😀 zajtra ešte neviem
smazim domace hranolky po rokoch a k tomu bude klasika, syr 😝
Zienky, prosim vas, ako robite zemiakovu kasu? Neviem co robim zle, no mne vzdy zostane ako lepidlo, chuti vyborne no ta konzistencia je hroza, az na druhy den je "normalna" ☹
Nemoze to byt zemiakmi? Lebo boli nejake divne 🙂 😵 Dakujem 🙂
@laerke moze byt aj zemiakmi. Ja kasu nerobim casto, ale ked uz tak takto - zlejem vsetku vodu, miesto nej dam mlieko a maslo, pomixujem. Ked tam zostane trocha vody, tak je to take lepive...
@luciferova Ja to robim rovnako, mliecko a masielko, takze bud su to zemiaky alebo ma napadla este jedna vec - ja to nikdy neroztlacam ale rozmixujem ponornym mixerom.. Mozno ze tam by mohol byt pes zakopany.. Ako vravim, ta kasa chuti vyborne, je jemnucka, krasne vonia, len ta konzistencia.. Uz som z toho na nervy 😖
@laerke robis to dobre ale ak chces kasu nemixuj ale len riadne zamiesaj, ak chces zemiakove pyre mixuj (ponornym mixerom bude lepive viac ako slahacom, lebo slahac ti to skor napeni) a potom bude lepive, lebo take ma byt....ale co sa tyka zemiakov, tie je dobre si kupovat taki aby boli na zemiakove pyre ci kasu urcene 😉
ahojte žienky od zajtra sa znovu pridám,dneska dojedame čo nam babička nabalila 🙂 4 dni madarskej kuchyne mnam-mnam 😀
@laerke to je tym ze kasu nepretlacas ale mixujes...

@womenne ahoj ja mam jeden receptík kde vydlabem 🙂 stredok zmiešam s ostatnymi surovinami a naplnim a dam zapekat-take lodičky 🙂 a robila som aj z malych-mladych aj klasika velke aj drobcovi som kupila teraz cukinku nakrala na kocočky uvarila a popučila
a vyberam vtedy ked chcem obalovanu