icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kibuk
14. feb 2011

@womenne ahoj ja mam jeden receptík kde vydlabem 🙂 stredok zmiešam s ostatnymi surovinami a naplnim a dam zapekat-take lodičky 🙂 a robila som aj z malych-mladych aj klasika velke aj drobcovi som kupila teraz cukinku nakrala na kocočky uvarila a popučila
a vyberam vtedy ked chcem obalovanu

maculik
14. feb 2011

@womenne ja pri tych malych nevyberam vnutro, robim to cele, aj malemu ked robim. Tie jadierka sa v pohode mozu jest. Iba ak chces plnit, tak vtedy vydlab a zamiesaj do plnky, ako pise @kibuk 🙂

metlonka
14. feb 2011

@zuzuz1 uz som ho napisala ..o kusok vyssie pozri 😉
je velmi jednoduchy a rychli...ak neratas ten pac...ale to nemusi dlho stat...ja ho nechavam niekedy len hodinu, ked nemam cas 🙂 ono to masko sa aj za hodinu nasiakne 😉

womenne
14. feb 2011

@kibuk
@maculik dakujem 😎

malinovka333
14. feb 2011

@womenne nie nevyberam ja mam velmi rada cukinu,a dokonca ju jem aj surovu,myslim tie mini,a take veike ked vyprazam tak ani z nej to nevyberam,a dokonca ju ani nesupem,len ju umyjem,cukna sa velmi rychlo spravi mňam 😀

kellka
14. feb 2011

@kralicica Toto vyzera vyborne... uz aj vyberam kare z mrazaku 😉

atrami
14. feb 2011

@womenne z mladej cukety semiačka nevyberám, len tie veľké.
deti dojedajú fašírky a kašu od včera. Manželovi kuraciu pečienku + ryža.

firstbaby
14. feb 2011

dnes je nepecena torta ako bonus valentinsky pre milacika 😎

lucikatn
14. feb 2011

@zuzuz1 ahoj, neviem ci poznas http://www.mimibazar.sk/recepty.php - je tam vela skvelych receptov zaradenych do kategorii takze urcite si vyberies.... 😉

lucinocka
14. feb 2011

roladu z mleteho maska plnenu prazenicou 🙂 rychle a pecie sa to samo 😀

kibuk
14. feb 2011

kuk 🙂

bleble
Odpoveď bola odstránená
metlonka
14. feb 2011

@firstbaby aka je to nepecena torta? myslis tu s piskotami a so smotanou? alebo mas nejaku inu? napis prosim receptik ...taketo rychlovky mam rada 😉

daniz
14. feb 2011

@kibuk pokrájať,zdusiť a šup do mrazu.. 🙂 🙂

firstbaby
14. feb 2011

@metlonka
ano, klasika s kyslou smotanou, piskotami a ovocim od vymyslu sveta... 😉

metlonka
14. feb 2011

@firstbaby ano ano...najznamejsia a asi aj najlepsia...a hlavne deti ju miluju 😉
ja tiez vsetko mozne obmienam...nedavam kyslu smotanu vobec...namiesto nej davam hocijake ochutene huste jogurty a vrstvujem...cokol...jahod...vanilk...a tiez ovocie 🙂 u nas teraz fici trasena torta, tiez rychla a jednoducha 🙂

daniz
14. feb 2011

na obed sa dojedá azu, robila som paradajkovú polievku a večer nevarím je Valentín a tak objednávame pizzu.
Zajtra uvidím, mám tvaroh tak uvidíme....A sú aj valentínovské tortičky tak sa bude baštiť.. 😅 😅 😅

evinkal
14. feb 2011

Paradajková polievka zo včera a špagety😀 zajtra ešte neviem

anaxamon
14. feb 2011

smazim domace hranolky po rokoch a k tomu bude klasika, syr 😝

laerke
14. feb 2011

Zienky, prosim vas, ako robite zemiakovu kasu? Neviem co robim zle, no mne vzdy zostane ako lepidlo, chuti vyborne no ta konzistencia je hroza, az na druhy den je "normalna" ☹
Nemoze to byt zemiakmi? Lebo boli nejake divne 🙂 😵 Dakujem 🙂

luciferova
14. feb 2011

@laerke moze byt aj zemiakmi. Ja kasu nerobim casto, ale ked uz tak takto - zlejem vsetku vodu, miesto nej dam mlieko a maslo, pomixujem. Ked tam zostane trocha vody, tak je to take lepive...

laerke
14. feb 2011

@luciferova Ja to robim rovnako, mliecko a masielko, takze bud su to zemiaky alebo ma napadla este jedna vec - ja to nikdy neroztlacam ale rozmixujem ponornym mixerom.. Mozno ze tam by mohol byt pes zakopany.. Ako vravim, ta kasa chuti vyborne, je jemnucka, krasne vonia, len ta konzistencia.. Uz som z toho na nervy 😖

zuzuz1
14. feb 2011

@lucikatn poznam neboj sa...ja ficim na .varecha.pravda.sk a mm na mimibazare.... ide o to z e keby si mam nieco odtila vybrat musela by som tam stravit najmenej 5hodin... tolko casu ja nemam... maly nepusti... :D

anaxamon
14. feb 2011

@laerke robis to dobre ale ak chces kasu nemixuj ale len riadne zamiesaj, ak chces zemiakove pyre mixuj (ponornym mixerom bude lepive viac ako slahacom, lebo slahac ti to skor napeni) a potom bude lepive, lebo take ma byt....ale co sa tyka zemiakov, tie je dobre si kupovat taki aby boli na zemiakove pyre ci kasu urcene 😉

laerke
14. feb 2011

@anaxamon dakujem, skusim to zmiesat a uvidime 🙂 no kupujem B-ckove takze zemiaky by mali byt fajn, akurat su nejake male a vecne obite 😀 skusim zmenit aj tie a uvidi sa 🙂
Diki moc este raz 🙂

atrami
14. feb 2011

@laerke ja robím v robote, alebo cez pretláčadlo, zemiaky musia byť horúce, rovnako ako mlieko. Uvarím zemiaky, precedím šupnem do nich maslo a až potom mixujem a postupne prilievam mlieko.

evinkal
14. feb 2011

@laerke ja uvarím zemiaky,zlejem vodu,posolím,dám mliečko a maslo,najprv roztlačím a potom šľahačom rozšľahám a je fajná nadýchaná a neostávajú kusy zemiakov😀

titkovamiriam
14. feb 2011

ahojte žienky od zajtra sa znovu pridám,dneska dojedame čo nam babička nabalila 🙂 4 dni madarskej kuchyne mnam-mnam 😀

metlonka
14. feb 2011

@laerke podla mna je to prave tym ponornym mixerom. Ked som ju mixovala tak bola vzdy presne taka ako opisujes...preto som si radsej kupila to roztlacatko...aj ked to nikdy nie je uplne bez hrudky, aspon sa to da jest 😉

neurologia
14. feb 2011

@laerke to je tym ze kasu nepretlacas ale mixujes...