icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
30. mar 2012

@ciusinka Kým to nebude pekne červené. Ten karfiol sa urobí neboj. Nebude taký mäkký, ale urobený bude určite. Ja osobne trochu predváram, pretože vývar používam na zeleninovú polievku. 🙂 Tak cca 180 st. do ružova.

ciusinka
30. mar 2012

@daniz Oki, dakujem pekne 🙂

lucikatn
30. mar 2012

dusené kuracie prsia s červenou paprikou (nakrájať na kocky aj s paprikou orestovať na oleji, pridať mleté čierne korenie, mletú papriku, drvenú rascu, pretlačený cesnak a soľ, zaliať vodou - udusiť do mäkka a príp. zahustiť solamylom) s ryžou. Polievka sa dojedá brokolicová so zeleninou (lebo som jej urobila akosi viac) a chcem upiecť margot muffinky podľa receptu ktorý som tu našla pred pár dňami.
Zajtra na rýchlo len pečené zemiaky s kyslou kapustou lebo máme pred bytovkou brigádu a asi nič iné by som nestihla.... 😒

monko28
30. mar 2012

@happy8051 prosím Ta ako robíš tie zemiaky s bryndzou? u nás je bryndza velmi oblubená, tak by som skúsila vopred dakujem Monika

nadhera
30. mar 2012

Vyprazana ryba /bez kosti/,zemiacky, paradajkova polievka. Vecer deckam buchty na pare /vytiahnem z mrazaku domace od babky/.

Dnes mi doslo od kamosky: http://ekucharka.net/vypis-receptu

majina.b
30. mar 2012

recepty pre detičky i dospelých
http://www.mscergovska.vadium.sk/doc/mnamky.pdf

abriela
30. mar 2012

@ciusinka nepoznam recept, ale urcite by som ho predvarila, netreba potom tak dlho piect

levandullka
30. mar 2012

Dnes pre polovičku špenát so zemiakmi a s párkom a pre mňa varené zemiaky s kuracím maskom naprírodno 🙂. Zajtra to bude o čosi pestrejšie 🙂. Sľubujem 😉

katushka16
30. mar 2012

my dnes špenátová polievka s opečených chlebíkom a špenát,pyré a volské oko

karin0401
30. mar 2012

ahojte varite každy deň tak ako ja? 😉 noo ja som dnes vynimočne nevyvárala....fazula od včera a upiekla som jaternice a klobasky 😝

nadhera
30. mar 2012

@karin0401 ano, zial aj ja varim kazdy den ☹ nejde tak o varenie oko o inspiracie. Samozrejme nechcem travit v kuchyni vela casu, takze sa snazim varit rychlo a chutne a lacno . 😀 😀 😀

sandy80
30. mar 2012

dneska som spravila krémovú karfiolovú polievku, francúzke zemiaky, a tvarohové muffinky s kúskami čokolády🙂

danielaj
30. mar 2012

@karin0401 ja tiež varím každý deň 😉 okrem pondelka, vtedy dojedáme z nedele a polievku si varím väčšinou na dva dni 🙂 a ja som tiež dnes piekla jaternice a klobásu ako ty 😀

nadhera
30. mar 2012

@majina.b zo skolskych cias si pamatam spenatovu polievku,ktora bola tak super, ze som chodila na duplu a este aj od spolustolovnikov som brala. 😀 😀 😀 Pozeram na recept, je uuuuuuplne iny,ako ked robim ja - aj moja je dobra,ale asi skusim "skolsku" verziu z receptu. Nedavam muku ani vajcio, vodu.

eva7780
30. mar 2012

dnes tekvicovy privarok s opecenou klobaskou,zajtra jablkovo tvarohova zemlovka + polievka,este neviem aka

eva7780
30. mar 2012

...a v nedelu gril.kuracie stehna,ryza

titkovamiriam
30. mar 2012

kedze cez vikend tu nebudem tak moje menu:
hovadzia polievka -v sobotu so slizikmi v nedelu s pecienkovými knedličkami
sobota-pečene kurča,zemiakova kaša,broskynový kompot
nedela-rezne ,zemiakový salat,ryza
a budem robit kremeš s bebe keksov 🙂
prajem krasny vikendík!!!!

linduska_
30. mar 2012

Kuracie prsia s cestovinami a so syrovou omáčkou 🙂 Boli vynikajúce, môžte závidieť 😎

eri28
30. mar 2012

@linduska_ zavidim, ale bez kuraitka, mojmu baby v brusku kura a ryza nechutiiiiiiiii 😀

linduska_
30. mar 2012

@eri28 Takže najbližšie si budeš môcť dopriať až po pôrode 😀

eri28
30. mar 2012

@ciusinka ja neviem cize, ale ja som zapekala, a vsade som citala predvarit, tak som aj ja, ale ta oprazena cibula mi na nom nesadla 😅

eri28
30. mar 2012

@linduska_ bohuzial, ale milujem kura, mozno vyprazane by mi sadlo, ale mam respekt, zatial neruskujeme 😀

karin0401
30. mar 2012

@nadhera ahoj...aj ja sa snazim a nie vzdy sa mi dari.....

karin0401
30. mar 2012

@danielaj taka rychlovka ....uz aby som rozmyslala na vikend....

nelicefo
30. mar 2012

Dnes sa chystám variť na večeru a bude aj na zajtra šošovicový prívarok a fašírky 😉

katulka74
30. mar 2012

@bobinkask ake je to ministerske kurca?

iinuska
30. mar 2012

leco

nadhera
30. mar 2012

pekarnicka mi robi cesto na rozky 😀 uz som ich raz robila, su mnam - ako vraveli decka 😀

rastulka
30. mar 2012

@karin0401 Ahoj,aj ja varim každy den 🙂 ked nie obed tak večeru 😉 a musia mat skoro každy den aj sladke,inak vymyšlaju ako včera,piekla som im palacinky po siedmej večer 😉