icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
30. mar 2012

dnes nevarím, lebo dojedáme zo včera. dnes len upečiem strúhaný tvarohový koláč 🙂 🙂 🙂 .

danielaj
30. mar 2012

dnes budeme mať samé zdravé jedlá 😀 šošovicová polievka na kyslo zo včera, a pečiem zemiaky s jaternicami a domácou klobáskou, kyslá kapusta k tomu, máme veľa hermelínu, ktorý treba dosť rýchlo spotrebovať, tak aj zapekaný hermelín, 😉 pre malú zostali zo včera špagety so syrovo-šunkovou omáčkou a ešte som naložila hermelín do nálevu, teraz ešte počkať aspoň 2 dni, aby sme to mohli zjesť 😒 ale neviem, či vydržím 😀

tinuskaha
30. mar 2012

ryba a zemiakova kasa

kibuk
30. mar 2012

hmm a sme na krasnej 1000 stranke 😉

rebecca2006
30. mar 2012

dnes len šošolvicu s párkom pre malého, ja dojedámod včera cestovinoto/ Bukovskho recept pre detičky- u maléhoal úspech, ale jedol ho už 2X, tak do tretice u nás neplatí že všetko dobré/, a manžela odbavím bryndzovou nátierkou. Zajtra na dva dni navarím mäsový vývar na anželove želanie, na neeľu mám v pláne cigánsku pečienku, alenetuším, čo na sobotný obed! rýcho hádžte tipy. na koláčik asi upečiem roládu s marhuľovým džemom.

titkovamiriam
30. mar 2012

dnes hubova polievka,zapečený kapor s mexickou zelenonou zemiaky,bábovka 🙂

januschka10
30. mar 2012

@abriela A aky syr na to pouzivas? Myslim ten do coho tu roladu zabalis. Pretoze ja som to uz raz davno citala v nejakom casopise a tam pouzivali ten toustovy a ja teda davam ten. Ukladam tie stvorceky tak tesne k sebe, oni sa potom spoja, zlepia. Nemam problem to ani zatocit a ked to stuhne, tak sa to super kraja. Len treba davat pozor, sem tam sa kustik toho syra tak prilepi na foliu,ze je tam dierka. Neviem ak by som ho nahriala co by z toho bolo.

januschka10
30. mar 2012

Tak ja dnes asi vyprazany karfiol a zemiakova kasa. Maly ma rybu v skolke. Idem nakupit, musim si este premysliet co sa bude varit cez vikend, nech uz zajtra do obchodu nemusim.

abriela
30. mar 2012

@januschka10 pouzivam platky eidamu. Kedysi som syrovu roladu robila tak, ze som kus eidamskej tehly dala do sacku a varila. Bolo to zdlhavejsie.
Teraz dam platky eidamu na alobal - poukladam tak ako pises ty, jeden vedla druheho a hodim do rury, aby sa to roztopilo. Ked to prezenies, treba pockat, nech to stuhne. S nozom pekne od alobalu alebo priamo z plechu syr odlepim - vznikne mi akokeby jednoliate syrove cesto. Potom postupujem podobne ako si pisaly ty. Natriem plnkou, skrutim, zabalim do alobalu a dam do chladnicky.

veronika1417
30. mar 2012

@vivusika vau vyzera uzasne!!!

veronika1417
30. mar 2012

ja dnes ale vooobec netusim co varit ☹ 😕

gumkacik
30. mar 2012

polievočka zo zajačika,vysmažany zajac s ryžou, babovka 😵 😵

gumkacik
30. mar 2012

@gumkacik a este kuracie rezne v zemiakovom cesticku

brumca
30. mar 2012

ahojte zienky 🙂 nemate prosim vas osvedceny recept na mini torticky cupcakes? chcela by som ich skusit urobit na oslavu 1.rocka mojej malej...neviete z coho sa robieva ten krem? dakujem za kazdu radu 😉

drobik1
30. mar 2012

ahojte..tak my dnes kalerabova polievka a lievance,ja mam chut na makove rezance.. 🙂 zajtra rizoto a polievka oddnes a v nedelu kuraci vyvar,morcacie stehno pecene,ciganska pecienka a zemiacky..mozno nejaky salatik asi uhorkovy... 🙂

ciusinka
30. mar 2012

Babulky neviete mi prosim poradit, kedysi som myslim ze tu nasla recept na karfiol, ale nebol vyprazany, ale piekol sa v rure - normalne sa obalil v trojobale, poukladal sa na papier na pecenie, pokvapkal olejom a dal piect, ale neviem ci ma byt predvareny alebo surovy a ako dlho sa ma piect..Nepoznate niektora tento recept? Dakujem 🙂

zklimekova
30. mar 2012

dnes paradajková polievka a palacinky s nutelou a jahodovým džemom

lyongirl
30. mar 2012

dnes brokolicový šalátik, mňam 🙂, namiesto hrozienok brusnice...
http://www.receptyonline.cz/recept--brokolicovy...

romea
30. mar 2012

Hrstkova pilievka s parkom a ovseno-mrkvove karbonatky so stuchanymi zemiakmi a k tomu tatarska. Zajtra spenatova polievka a madarsky gulas. Nemate niekto dobey recept na domacu varenu knedlu? Mercii

lululka555
30. mar 2012

@bubinko83 ahoj ja robievam toto mäsko a velmi nam chuti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328

lululka555
30. mar 2012

my dnes granadir a uhorkovy salat 🙂 uz sme to dlho nemali

snu
30. mar 2012

dnes pizza od manzela 😉

happy8051
30. mar 2012

paradajkova polievka s bylinkami a syrom, zapekane zemiaky s brymdzou, cikla

sloto
30. mar 2012

ahojte my dnes narýchlo sáčková polievka - gulášová ( ja viem, sáčková ale nestíham, nakoľko som bola po doktoroch) a kuracie masko na horčici so slovenskou ryžou

irsina83
30. mar 2012

dojedame kelovu polievku a pecene masko zo vcera a spravila som k nemu ryzu a hlavkovy salatik - mnaaam - bol uzasnyyy

liviadanova
30. mar 2012

Slepačí vývar, zemiačky a vysmážaný karfiol 🙂)))

sammira
30. mar 2012

fazulova polievka a palacinky 🙂

lululka555
30. mar 2012

@happy8051 ahoj tie zapekane zemiaky s bryndzou ako robis? moze to byt mnam 🙂

daniz
30. mar 2012

@ciusinka niekto predvára, niekto nie.
A ináč ja vôbec netuším, čo budem variť - dnes hríbovú polievku
sobota - premýšľam nad špagetami, alebo zem. prívarok + fašírka
nedeľa - navštívim mraziak, a uvidíme

ciusinka
30. mar 2012

@daniz no len neviem, kolko by sa to malo potom piect, ak nepredvarim a na kolko stupnov..