Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dusené kuracie prsia s červenou paprikou (nakrájať na kocky aj s paprikou orestovať na oleji, pridať mleté čierne korenie, mletú papriku, drvenú rascu, pretlačený cesnak a soľ, zaliať vodou - udusiť do mäkka a príp. zahustiť solamylom) s ryžou. Polievka sa dojedá brokolicová so zeleninou (lebo som jej urobila akosi viac) a chcem upiecť margot muffinky podľa receptu ktorý som tu našla pred pár dňami.
Zajtra na rýchlo len pečené zemiaky s kyslou kapustou lebo máme pred bytovkou brigádu a asi nič iné by som nestihla.... 😒
Vyprazana ryba /bez kosti/,zemiacky, paradajkova polievka. Vecer deckam buchty na pare /vytiahnem z mrazaku domace od babky/.
Dnes mi doslo od kamosky: http://ekucharka.net/vypis-receptu
recepty pre detičky i dospelých
http://www.mscergovska.vadium.sk/doc/mnamky.pdf
Dnes pre polovičku špenát so zemiakmi a s párkom a pre mňa varené zemiaky s kuracím maskom naprírodno 🙂. Zajtra to bude o čosi pestrejšie 🙂. Sľubujem 😉
my dnes špenátová polievka s opečených chlebíkom a špenát,pyré a volské oko
ahojte varite každy deň tak ako ja? 😉 noo ja som dnes vynimočne nevyvárala....fazula od včera a upiekla som jaternice a klobasky 😝
dneska som spravila krémovú karfiolovú polievku, francúzke zemiaky, a tvarohové muffinky s kúskami čokolády🙂
@majina.b zo skolskych cias si pamatam spenatovu polievku,ktora bola tak super, ze som chodila na duplu a este aj od spolustolovnikov som brala. 😀 😀 😀 Pozeram na recept, je uuuuuuplne iny,ako ked robim ja - aj moja je dobra,ale asi skusim "skolsku" verziu z receptu. Nedavam muku ani vajcio, vodu.
dnes tekvicovy privarok s opecenou klobaskou,zajtra jablkovo tvarohova zemlovka + polievka,este neviem aka
...a v nedelu gril.kuracie stehna,ryza
kedze cez vikend tu nebudem tak moje menu:
hovadzia polievka -v sobotu so slizikmi v nedelu s pecienkovými knedličkami
sobota-pečene kurča,zemiakova kaša,broskynový kompot
nedela-rezne ,zemiakový salat,ryza
a budem robit kremeš s bebe keksov 🙂
prajem krasny vikendík!!!!
Kuracie prsia s cestovinami a so syrovou omáčkou 🙂 Boli vynikajúce, môžte závidieť 😎
Dnes sa chystám variť na večeru a bude aj na zajtra šošovicový prívarok a fašírky 😉
leco
pekarnicka mi robi cesto na rozky 😀 uz som ich raz robila, su mnam - ako vraveli decka 😀

@ciusinka Kým to nebude pekne červené. Ten karfiol sa urobí neboj. Nebude taký mäkký, ale urobený bude určite. Ja osobne trochu predváram, pretože vývar používam na zeleninovú polievku. 🙂 Tak cca 180 st. do ružova.