icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nadulka88
4. apr 2012

@danielaj noo.. vyzeraju supeeer.. mnamky 😉

zklimekova
4. apr 2012

polievka zo včera špenátová...tatko sa nám dnes vracia domov tak doje aj pečienky zo včera a my budeme mať zapekanú brokolicu 🙂...tú nám tatko nezje ani za svet

irriss
4. apr 2012

@glee
ahojky:
tak ja v CZ kupuju protlak a tady v IT cele listy

uprava: ktera plati pro oboji:
osmazim cesnek dozlatova na olivovem oleji, osolim, opeprim , podliju malicko vodou a rozmackam vidlickou..pak pridam zmrazeny protlak, pripadne zahustim vajickem a nebo pridam smetanu

do celych listu nepridavam vajicko ani smetanu 😉

takto upraveny spenat pouzivam na pizzove testo a upravim jako pizzu a nebo na krehke listove - uzavrene a naplnene. 😉

glee
4. apr 2012

@irriss dakujem 🙂

drobik1
4. apr 2012

@danielaj vdaka si zlata ja uz ich mam hotove..🙂 🙂

angelika_2
4. apr 2012

Babuľky dajte nápady na veľkonočné jedlá, koláče, extra špeciality a táák vopred ďakujém za skvelé tipy 🙂 😀 🙂 😀 🙂 😀

smejkoh
4. apr 2012

mrkvova polievka, rizoto

veronika1417
4. apr 2012

@glee ja tiez kupujem pretlak teda zmrazeny spenat 😉 a robim ho podobne ako
@irriss na oleji osmahnem cesnacik - nie moc a dam hladku muku cca 1PL ako zasmazku potom pridam mlieko a poriadne miesam nech sa mi neurobia hrudky, hodim tam pretlak, osolim, okorenim, vegetu, rozmiesane vajicko a ked trosku vychladne a zda sa mi este riedky supnem kyslu smotanu rozmiesanu s 1PL hladkej muky ale to nemusis davat len ak chces ale ja dam smotanu vzdy len podla hustoty niekedy s mukou niekedy bez nej 😉 prave som ho dovarila na obed 😝

angelika_2
4. apr 2012

Žienky, ktoré chcete upiecť koláčiky typu ako Kinder Pingiu, Kinder Rez, Snickers, Kinder Bueno .....tu je stránka, kde nájdete tieto recepty ....ja idem upiecť Kinder Pingui kto sa ku mne pridá????? 😅 😅 😅

http://majostranka.szm.com/kinder_pingui_.html

katushka16
4. apr 2012

my dnes karfiolová polievka a pečené kura s ryžou a broskyňovým kompótom

sloto
4. apr 2012

ahojte my dnes karfiolovu polievocku a rizotko 🙂

erni
4. apr 2012

Ahojte, akurat dnes som videla prve pupavy 🙂 ten med robieva moja mama,takze sa nam vzdy ujde,ja iba zbieram kvety, som nevedela,ze sa da aj z bazy robit med, z tej robim kazdy rok iba sirup-ten je vyborny mozem odporucat 😉
v ramci pôstu mam dnes cestoviny a deti masko s ryzou a zajtra rozmyslam asi tiez spenat

sandy80
4. apr 2012

ahojte, dneska som spravila sviečkovú na smotane s parenou knedlou a parené buchty s lekvárom🙂

rastulka
4. apr 2012

@lululka555 dievčatam velmi chutilo,vraj dnešny obed je na 1* 🙂 hmm,žeby len koli margot muffinom od @danielaj 😀

ellise
4. apr 2012

vy jste tady holky šikovné, tak se chci zeptat, máte zkušenost některá s mélem z automatů, jestli ho převařujete nebo nebo jak dlouho vydrží v lednici?

irriss
4. apr 2012

plneny (vareny) artycok

lussy23
4. apr 2012

@lululka555 ďakujem za receptíky, určite vyskúšame

Dnes sme dojedli ten africkoslovenský šalát, veľmi chutný. 🙂
Zajtra máme brokolicovú polievku a vyprážane tofu, zemiaková kaša a kyslé mlieko
Piatok , sobota špenátové palacinky a urobím Listkové trubičky s bielkový snehom
A potom už veľkonočné menu - šalát(pre mňa s jogurtom, pre ostatnných s tatárkou) a rezeň🙂 A ja ešte spravím grilážky.

lussy23
4. apr 2012

@lululka555 ešto som sa chcela spýtať, koľko stojí ten džem a kd eho predávajú.

lucikatn
4. apr 2012

@ellise ahoj, pokiaľ máš na mysli mlieko 😉 tak my kupujeme malému len to - preváram ho vždy (na automate je aj upozornenie že sa má prevariť) a v chladničke som ho mala max. 3 dni lebo potom mu kupujem čerstvé tak či vydrží dlhšie to neviem... zo začiatku keď ho u nás začali predávať tak mi hrozne smrdelo kravou (čo v trvanlivom neucítiš) ale už som si zvykla 😀 😀 😀

včera sme mali fazuľovú na kyslo a cestoviny s tvarohom zmiešaným s jahodovým džemom. Dnes bolo dusené morčacie mäso s ryžou. A na zajtra rozmýšľam že urobím niečo z cukety - buď polievku alebo prívarok a palacinky. Veľmi ma láka že niečo upečiem na sviatky ale s mužom sme sa dohodli že na čo sa prejedať.... tak snáď odolám 😀

brumca
4. apr 2012

ahojte zienky 🙂 chcela by som sa vas opytat, ci nemate nejaky dobry recept na medove rezy 🙂

anavila
4. apr 2012

ahojte..my sme dnes mali perkelt ze bude aj na zajtra. A paradajkovu polievku, v piatok uvarim spenatovu a asi nic viac, je pôst. Inak dost ma zarazilo ze niektori ludia nejedia maso uz teraz, to som len ja taka hriesnica? 😔

irsina83
4. apr 2012

no baby zajtra je zeleny stvrtok takze spenatik, domace hranolky a volske ocka to istia a piatok smotanove a slivkove balese a sosovickova polievocka 🙂 😵 😵 😵

eva7780
5. apr 2012

dnes špenát s varenymi zemiakmi a volskym okom ,kedze tu mame zeleny stvrtok 😉 mne to mm zje kvoli volskemu oku:D inak neviem ci by zjedol

danielaj
5. apr 2012

@erni bazový med http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5577 😉 a sirup robievam aj ja každý rok,mńam, úžasný, osviežujúci 😉

snu
5. apr 2012

bre ranko,, dnes mame len dietny salam v trojobale vysmazeny a varene zemiacky.., a kavove zrna idem robit na sviatky,,

kibuk
5. apr 2012

pekne ranko
kedze je dnes zeleny stvrtok a malo by sa jest zelene tak my budeme mat cervene 😉 deti-granadir a mm-trenciansky parok 😉

sebi123
5. apr 2012

bree ranko 🙂 my dnes buchty na pare 😵

mariro
5. apr 2012

pekne rano🙂 my rizoto

lencyca
5. apr 2012

@glee ahoj,ja uz kupujem len ten pretlak,das si ho kolko potrebujes,robim z neho polievku aj halusky

lencyca
5. apr 2012

dobre ranko,my dnes zeleninovu polievku,fasirky so zemiakovou kasou 😉