icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

simona112
5. apr 2012

@hori ahoj, tak pstruhy mali úspech, slovo výborné som nepočula povedať nikoho tak často ako mm keď ich spapal..ĎAKUJEM ZA TIP 🙂

luy
5. apr 2012

NA VEĽKÚ NOC.

Lacná ,, vajíčková " roláda-tlačenka,odskúšané odporúčam.

300 gram šunky alebo liptov,3 natvrdo uvarené vajcia,1 majonéza,1 moravanka alebo hocaká zelenina z mrazáku /kukurica,kapia,mrkva,hrášok/,2 polievkvé lyzice čírej želatíny,postup:salamu,vajcia,moravanku,majonézu zmiešame,v2 dcl vody vlažnej rozpustit želatínu a vliat do zmesi,dochutit solou,peprom ,dat foliu do srnčieho chrbáta a dat do chladničky stuhnút

simona112
5. apr 2012

ahojte takže keďže máme dnes ten zelený štvrtok tak dnes máme špenát zo zemiakmi a vajkom a zo včera mi ostala ešte brokolička dusená 🙂

firstbaby
5. apr 2012

zeleny-nezeleny stvrtok, u nas dnes dojedame brokolicovu polievku, malej este robim paradajkovu s mrvenickou a budeme mat zeleninove rizoto 😉

dida84
5. apr 2012

Ahojte žienky,
my dnes špenátik so zemiačikmi a vajíčkom... 🙂

martina05
5. apr 2012

my zapekané cestoviny so špenátom a gorgonzolou...

danielaj
5. apr 2012

ahojte dievčatá, my dnes zeleno-nezeleno, jarná zeleninová polievka s haluškami - je v nej okrem mrkvy a karfiolu zelený hrášok 😀 a dusené bravčové mäsko na kocky, kolienka a práve robím vianočku na poobedie 😉 a poobede alebo zajtra začnem piecť na sviatky 😉

vivusika
5. apr 2012

babule, máte niektorá dobrý recept na obdlžnikovú čokoládovú tortu? Potrebujem upiecť Tamine na sobotu, máme navrch tortovú oblátku vo veľkosti A4...

gucz
5. apr 2012

my dnes kuracie prsia na zeleninke s ryžou

abriela
5. apr 2012

@brumca urob toto http://www.tortyodmamy.sk/zakusky/marlenka-bez-...
Nemusis robit kruhovi tvar, ale v pohode na mensi plech, alebo na velky a rozrezes na polovicu.

miavin
5. apr 2012

zelený štvrtok- dnes špenáááátová 😀 😀 😀 😀

gianni
5. apr 2012

no už som doma z výletu(hospitalizácia) 😉 a zase môžem variť,tak dnes vývar z morčacích krídel a rizoto

rastulka
5. apr 2012

ahojte 🙂 ak zeleny štvrtok tak špenat zo zemiakmi a volskym okom 😉

tinki
5. apr 2012

keďže mi nie sme špenátoví, tak robím brokolicovú ....tiež zelená 🙂

vera1132
5. apr 2012

my už hotovy špenatik (hlavny papkač už schvalil a chutilo - tak vyšiel dobre 😀 ) vajíčka a zemiačky, ked tak ešte na večer upečiem kolačik alebo babovku. ako sa mi bude chcieť.

ellise
5. apr 2012

@lucikatn a nezkoušela si z něk dělat tvahoh? já mám mlékomat 25 km a tak toho chci koupit právě víc

veronika1417
5. apr 2012

aaach baby vsetko som precitala, co ste popisali a ja netusim co varit 😖 spenat sme mali vcera ☹ k tomu boli lievance,... tento tyzden som vsetko vycerpala a ja jednoducho neviem co navarit 😒

lucikatn
5. apr 2012

@ellise takéto výrobky som neskúšala (ani ma to nenapadlo vyskúšať 😀 ) ale myslím si že by sa to dalo vyrobiť. V priebehu pár hodín sa na vrchu mlieka vytvorí krásna vrstva "smotanky" tak snáď nebude s tým problém. Veru popozerám nejaké recepty na domáci tvaroh a možno to raz vyskúšam.... 😀

luciferova
5. apr 2012

@ellise
@lucikatn my robievame tvaroh, das mlieko do sklenenej nadoby, prikryjes servitkou, necgas 2-3 dni stat v kuchyni, das do hrnca a na malom ohni varis kym sa nespravia gulicky a voda. Prelejes cez sitko a nechas odkvapkat a tvaroh je hotovy 🙂

luciferova
5. apr 2012

@luy prosim ta mozes mi dat link na zelatinu, z ktorej to robis ? Dik

zuziq
5. apr 2012

my dnes vyrazama poobede na chatu na cele sviatky, tak len na rychlo spenatove rizoto

luy
5. apr 2012

@luciferova môže byt hocijaka číra potravinárska ja beriem stale tú čo je najlacnejšia

luciferova
5. apr 2012

@luy ja som zelatinu nikdy nekupovala a ani nerobila, ten link by mi pomohol...🙂

luy
5. apr 2012

@luciferova skusim pohladat počkaj

luy
5. apr 2012

@luciferova môžu byt aj také

lucikatn
5. apr 2012

@luciferova super podľa receptu to vyzerá byť jednoduché - a veru ho aj vyskúšam 😀 ďakujem 😀

luciferova
5. apr 2012

@luy dakujem pekne 🙂

zajaciq
5. apr 2012

sampinonova polievka so zeleninou a orientalne stavnate kur.prsia a celozrnna ryza s psenicou varena . dieta len tie cerealie s kokosovym olejom a javorovym sirupom. 😎 vecer bryndzove halusky

luciferova
5. apr 2012

@lucikatn len si tu hmotu v skle straz, aby sa neskazila, chutnaj hore tu smotanu, ci neni horka, obcas sa stane aj mne chybicka 😉 a zrelost zistis tak, ze sa urobi v tom mlieku taka struktura.

zuzu_la
5. apr 2012

maminky,prosim o radu... v recepte na grilaz sa pise,ze pridat ceru. mozem ju nahradit napr. palmarinom? 😕