Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte 🙂 ja som dnes varila len polievku zo struhanej zeleninky s krupicovymi haluškami,a druhe sme mali ešte zem.šalatik a rezne 😉
Babulky mohli by ste mi poradit nejaky dobry recept na plnenu papriku? Dakujeem 🙂
@lucikatn nič zložité, klasika na panvici urobím slané palacinky, udusím si špenát, osolím, okorením, trocha vegety, veľa cesnaku, zjemním smotanou, natriem na palacinku, posypem strúhaným syrom, alebo nivou, zrolujem, naukladám do jenskej misy, zalejem zálievkou: kyslá+sladká smotana, soľ, korenie, nejaké bylinky, ja som dala pizza korenie, trocha vegety, cesnak, zalejem palacinky a zapečiem v rúre 😉
žienky, pomoc! netuším, čo zajtra na obed, tak aby bolo aj pre 3- ročiaka. ˇyiada sa nám niečo ľahšie posviatkoch, ideál zeleninové ale zas nie nejaký smotanový prívarok. Dnes som robila zapekaný nákyp z brokolice a zemiakov, ale nič iné ma nenapadá Cestoviny malý tlačil celé sviatkz, lebo on zas tie veľkonočné jedlá nemusí..... ďakujem za tipy!
@ciusinka robim podla tohto receptu, aj ked koreniny a mnozstvo si prisposobujem.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28886
@rebecca2006 co tak placky nejake zeleninove
Dnes bola karfiolova polievka a langose 🙂 mnam
@rebecca2006 langose? 😀
ja idem dnes na veceru robit lečo. dlho som ho nemala. pricom je to rychle a chutne
@rastulka vyxerá výborne, vyskúšam 🙂
Ja som dnes varila kelovu polievku a kuracie sote v zemiakovej placke! Mňam!
Zajtra varím, zemiakovú kyslú s kôprom, a cestoviny s cuketou a parmezánom, na cesnaku a ol.oleji. 🙂 🙂 🙂 🙂
zemiaková polievka, pečené zemiaky a k nim zo včera bravčové na divoko.
maminky prave som dovarila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46699 dobrucka je.
a idem zajtra urobit nastruhana tekvica, cukinka, mrkva, takze take placocky, fasirocky. pyre mame od dnes.
Baby,zajtra idem robiť živánku 😀 Už teraz sa teším na zajtrajší obedík...a polievku si ešte rozmyslím lebo nemám ani šajnu 🙂
dnes sme dojedali - vyvar a pecene maso kapusta knedla
zajtra spravim polievku z ruzickoveho kelu so zemiakmi a zapekane zemiaky so sunkou vajickom srom a smotanou a ladovy salat
zajtra nevaríme, ideme od rána do KE, takže reštaurácia to istí...už vidím manžela - sviečkovú, knedlík 😕

My sme dnes mali hraskovy krem a rezance s tvarohom a opecenou slaninkou. Na veceru som chcela spravit dolky, ale manzel chce radsej omeletu tak bude ta.