icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

amdeis
10. apr 2012

My sme dnes mali hraskovy krem a rezance s tvarohom a opecenou slaninkou. Na veceru som chcela spravit dolky, ale manzel chce radsej omeletu tak bude ta.

rastulka
10. apr 2012

ahojte 🙂 ja som dnes varila len polievku zo struhanej zeleninky s krupicovymi haluškami,a druhe sme mali ešte zem.šalatik a rezne 😉

ciusinka
10. apr 2012

Babulky mohli by ste mi poradit nejaky dobry recept na plnenu papriku? Dakujeem 🙂

danielaj
10. apr 2012

@lucikatn nič zložité, klasika na panvici urobím slané palacinky, udusím si špenát, osolím, okorením, trocha vegety, veľa cesnaku, zjemním smotanou, natriem na palacinku, posypem strúhaným syrom, alebo nivou, zrolujem, naukladám do jenskej misy, zalejem zálievkou: kyslá+sladká smotana, soľ, korenie, nejaké bylinky, ja som dala pizza korenie, trocha vegety, cesnak, zalejem palacinky a zapečiem v rúre 😉

abriela
10. apr 2012

@tosomja taka ko zvladas prvy polystyrénovo den?

rebecca2006
10. apr 2012

žienky, pomoc! netuším, čo zajtra na obed, tak aby bolo aj pre 3- ročiaka. ˇyiada sa nám niečo ľahšie posviatkoch, ideál zeleninové ale zas nie nejaký smotanový prívarok. Dnes som robila zapekaný nákyp z brokolice a zemiakov, ale nič iné ma nenapadá Cestoviny malý tlačil celé sviatkz, lebo on zas tie veľkonočné jedlá nemusí..... ďakujem za tipy!

abriela
10. apr 2012

@ciusinka robim podla tohto receptu, aj ked koreniny a mnozstvo si prisposobujem.
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28886

miri.b
10. apr 2012

@rebecca2006 co tak placky nejake zeleninove

katarinajurikova
10. apr 2012

Dnes bola karfiolova polievka a langose 🙂 mnam

katarinajurikova
10. apr 2012

@rebecca2006 langose? 😀

tosomja
10. apr 2012

@abriela zatiaľ pohoda, uvidíme, ako to bude zajtra, predsa, jeden deň sa to dá... 🙂

abriela
10. apr 2012

@tosomja a kolko si ho zjedla? Aj tak mas moj obdiv. Ja som po sviatkoch rozjedena

krisstinaa
10. apr 2012

ja idem dnes na veceru robit lečo. dlho som ho nemala. pricom je to rychle a chutne

tosomja
10. apr 2012

@abriela 4 ks 😀 a viac ako tri litre vody 😀 aj ja som prekvapená, že mi to stačilo....možno si dám na večeru mrkvu 🙂

rebecca2006
10. apr 2012

@rastulka vyxerá výborne, vyskúšam 🙂

penelope1
10. apr 2012

Ja som dnes varila kelovu polievku a kuracie sote v zemiakovej placke! Mňam!

nlula
10. apr 2012

Zajtra varím, zemiakovú kyslú s kôprom, a cestoviny s cuketou a parmezánom, na cesnaku a ol.oleji. 🙂 🙂 🙂 🙂

abriela
10. apr 2012

@tosomja coze? ja som zjedla 100g balicek, denne vypijem 3l vody, dnes sice len 2,5l - ranajky, obed a aj tak som hladna. Takze -wauuuu 😵 😵 😵

irriss
10. apr 2012

@tosomja
ja zkousim dietu od Margity 😉

lucikatn
10. apr 2012

@danielaj to vyzerá fantasticky! Určite to vyskúšam 🙂 ďakujem za recept 😉

adelaida33
10. apr 2012

zemiaková polievka, pečené zemiaky a k nim zo včera bravčové na divoko.

zuul
10. apr 2012

maminky prave som dovarila http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=46699 dobrucka je.
a idem zajtra urobit nastruhana tekvica, cukinka, mrkva, takze take placocky, fasirocky. pyre mame od dnes.

michaella7
10. apr 2012

Baby,zajtra idem robiť živánku 😀 Už teraz sa teším na zajtrajší obedík...a polievku si ešte rozmyslím lebo nemám ani šajnu 🙂

ciusinka
10. apr 2012

@abriela dakujem, presne ten recept som si nasla 🙂

tosomja
10. apr 2012

@irriss to je aká? 😀 ---nežer cica---- ??? 😅

lussy23
10. apr 2012

@tosomja ja som blbáá. ja som si myslela, že plystyren. ach jaj mi to nemyslí🙂

tosomja
10. apr 2012

@abriela no uvidíme, dokedy to bude "waau" 😝

happy8051
10. apr 2012

dnes sme dojedali - vyvar a pecene maso kapusta knedla
zajtra spravim polievku z ruzickoveho kelu so zemiakmi a zapekane zemiaky so sunkou vajickom srom a smotanou a ladovy salat

tosomja
10. apr 2012

zajtra nevaríme, ideme od rána do KE, takže reštaurácia to istí...už vidím manžela - sviečkovú, knedlík 😕