Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
U nas dnes polievka z fazulovych strukov so zemiakmi na kyslo a dusene bravcove platky so zemiakmi s petrzlenovou vnatou, uhorkovy salat...mnamky 😉
dnes dojeme gulášovú polievku zo včera a idem robiť ovocné knedličky z krupicového cesta (plnené marhuľami, slivkami) a zase problém, čo uvaiť malej, keď ona tie sladké jedlá nechce 😒 tak jej urobím tahoňové rizoto s kuracím mäskom a zeleninkou 😉
sosovica a skvarkove pagaciky 🙂
porova polievka s haluskami a palacinky 🙂
dojeme včerajšiu zemiakovú polievku s kôprom a dnes varím rizoto (z ryže natural) so zeleninou a sójovým mäsom.
ahojte poznate niekto recept na rybu Tipalia? dakujem
dnes dojedame 🙂
gulasova polievka ,manzelovy rebra s diviaka a zemiaky k tomu, mne a detom spagety so syrovo sunkovou omackou
baby prosim vas koloval tu pred casom recept na vybornu domacu tresku - salat z mimibazaru, neviem ktory to je, je ich tam viac...mozem poprosit o link ak ju niektora robite? potrebujem overeny recept, bude to premiera 🙂
dakujeeem 🙂
dnes kelová polievka o včera, a kuracie soté s ryžou 🙂
my dnes slivkove gule s tvarohom a pismenkova polievka.. 🙂
ahojte,tak velka noc za nami,vobec som nemala cas sem chodit 🙂
dnes mame kyslu fazulu a pizzu / so sunkou,ciernymi olivami,syrom / 🙂
dojedáme kotlíkový guláš a zapekané cestoviny s mletým mäsom
šošovicová polievka, vyprážaný karfiol, varené zemiaky s pažítkou, domáca jogurtová tatárska 🙂
@vivusika ahoj poprosim recept na tu domacu jogurtovu tatarsku 🙂
dakujem
my dnes cestoviny so syrovou omačkou a fazulova kysla s udenym
@adelaida33 ahoj tak cicerova polievka bola uzasna 🙂 navsteva pytala aj recept 🙂
dnes zemiaková polievka z kyslou kapustou-FANTASTICKA 🙂 a živánka...
Ahojte, tak po dlhom čase 🙂 🙂 mamina mi dala 2 0,7 l fľaše údenej vody, a neviem čo s nej okrem fazule, šošovice a údenej polievky a hrachovej kaše. Neporadíte?
a ináč u nás nakladané morč. stehno + ryža.
@lululka555 super, teším sa, že sa ti vydarila 🙂 🙂 🙂
nakoniec dnes pečiem aj koláč, lebo už žiaden nemáme a ja som ostala po sviatkoch nejaká pažravá 😝 , takže dnes kokavský koláč 😉 .
my mame dnes pecienku s ryzou, a ako taky dezertik jednoduchu babovku 🙂
kuracie soté, ryža, a zákuskov je plná chladnička 🙂
brokolicove fasirky,zemiacky varene 🙂 a hraskova polievka
my dnes fazuľová polievka a krkovička na cibuľke s ryžou a domácou cviklou
tety kucharky mi dnes navarili - huby na paprike knedlik ... 😎
my dnes polievka zo včera,vypražany syr,hranolky,TO a malej rybie file a var.zemiaky 🙂
Dostali sme 3kg bananov,mate nejake dobre recepty,hlavne rychle 😉 Dakujem 🙂
@lululka555 biely smotanový jogurt, nadrobno nakrájaná cibuľa, nastrúhaná na jemno sterilizovaná uhorka, podľa chuti horčica, kečup, soľ - toť vsjo 🙂 ak sa to zdá prikyslé, možno prisladiť...

Fazulova s udeným-langoše