icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

berika
18. sep 2010

Hrášková polievka, bravčové pliecko na šampiónoch, ryža.

5katarina7
18. sep 2010

bryndzová polievka,obaľované filé a zemiačiky,a ten pudingový závin.

dusanab
18. sep 2010

@berika dakujem, tak to sa uz tesim na zajtra 😀 ale ja tam rozporcujem cele kurca, ved to by nemalo vadit, nemam stehna 😉

dannynka
18. sep 2010

tak dnes stručkovica a rizoto mnaaam 🙂

lyongirl
18. sep 2010

polievku nemáme, nenapadla ma žiadna a nebol ani čas ale máme pečené kur. stehná so zemiakmi zapečenými s brokolicou a smotanou

traktor
18. sep 2010

@dusanab ja som skusala hrasok aj mixovat aj rôzne a nijak im nechutilo..toto bol jediny spôsob ako im polievka chuti...ale dobra je a zjedia vela tak je to super 🙂 ...a dnes sme mali vajickovu polievku z hriankanym chlebikom, bryndzove halusky zo slaninkou a ako sladke- jogurt z vanilkovym cukrom, piskoty a cernice..veceru neviem..snad ma nieco napadne..alebo sa tu niekym necham inšpirovať 😉

dusanab
18. sep 2010

@traktor sranda detvaky 😀 😀 hlavne ze im chuti 😉

lydia22
19. sep 2010

Fazulova polievka,bravcove kare v hubovej omacke s knedlou-recept z bez servitky.

morca3
19. sep 2010

kuracia polievka s domacimy rezancamy a kuracie prsia naložene v marinade hranolky pre mali k mesku zemiakove pyré je to mnamka maly to mesko zbožnuje 😝 😀

zuzu13
19. sep 2010

hov. vývar s písmenkami, madarský guláš s domácou knedlou
🙂

zuzubabo
19. sep 2010

Kurací vývar s rezancami a konečne vyskúšam Stroganov s kuracím mäskom 🙂

bzuco
19. sep 2010

my máme ešte od včera - hrásškové polievka s haluškami a segedín...no príde aj švagor na obed, tak aby nebolo málo, chytro som ešte aspoň dala piecť nové zemiačky s kuracími krídelkami - to si pochutia najmä deti , a spravím paradajkový šalát

zuziq
19. sep 2010

mm mal spanielske vtacky s ryzou a sebe som robila chili con carne so soje a tofu tiez s ryzou 😵

traktor
19. sep 2010

kuracia polievka, kuracie a bravcove rezne, kasa, slivkovy kompot 🙂

titkovamiriam
19. sep 2010

hovadzia plievka s pečenovymi knedličkami,čevabcici so zemiakmi 🙂

tweetinkapp
19. sep 2010

morcacie prsia na mandarinkach a zo vcera kapustova polievka 😉

idkadanko
19. sep 2010

Slepačia polievka s rezancami, pečené kura, ryža, slivkový kompót.

mmonika
19. sep 2010

zemiaky a vysmazany karfiol ,a pudingovo - smotanovy kolac 😉

dusanab
19. sep 2010

tak som vymyslela na veceru prazenicu a cerstvy chrumkavy domaci chlebik k nej 😉

bzuco
19. sep 2010

u nás na večeru krupicová kaša s jahodovým kompotom a posypaná grankom - deti len tak pučili 😀 😀 😀 😀 😀

traktor
19. sep 2010

u nas na veceru boli dukatove buchticky, kto sa prida? 🙂

aero
19. sep 2010

ej , ale dala by som si ....... 😀

morca3
19. sep 2010

@traktor tak toto ked videl moj maly že mama a ty kedy take urobíš??? 😝 nedraždi 😀 o osmej večer sa mi to fakt neche robiť 😅 ale dobry typ urobím budúci tyžden 😉

traktor
19. sep 2010

@morca3 😀 ...buchticky som robila poobede a vecer uz len puding...u nas take sladke jedla idu jedna radost 😀

morca3
19. sep 2010

@traktor si šikulka ked si si buchtičky upiekla sama 😵 maly mi stale píli uši že aj on take by papal takže budem musieť urobiť 😉 takuto mňamku 😝 aj ja

traktor
19. sep 2010

@morca3 nas je vela..takze keby som mala kupovat..tak by v obchode museli riadnu objednavku urobit len pre nas 😀 😀 😀 ...takze take si peciem sama 😉 ...inak ja tu rada kukučkujem, lebo mi to aspon pripomenie recepty , co som uz dlho nerobila 🙂

morca3
19. sep 2010

@traktor moja kukla som že maš domka 4 kusy detureniec 😕 takže maš pravdu to by sa neoplatilo kupovať a domace su len domace 😝 ja sa tu tiež inšpirujem bo ked musím každy den variť už ani neviem čo im mam stale vymyslieť 😒 no ale tie tvoje buchtičky ma dnes fakt tuho inšpirovali 🙂 😉 😵

azuz
19. sep 2010

@traktor sto rokov som nejedla dukatove, pridala by som sa, ale uz urcite nic doma nemate 😀 😀 😀

azuz
19. sep 2010

my sme dnes dnes maly kapustnicu este zo vcera a ako druhe bravcovu svieckovu, minutka, platky nalozene v marinade a opecene, zemiakova kasa a uhorkovy salat, na veceru krupica 🙂

luga
20. sep 2010

pangasia zapekaneho so sampinonami a zem. kasa