Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bryndzová polievka,obaľované filé a zemiačiky,a ten pudingový závin.
tak dnes stručkovica a rizoto mnaaam 🙂
polievku nemáme, nenapadla ma žiadna a nebol ani čas ale máme pečené kur. stehná so zemiakmi zapečenými s brokolicou a smotanou
@dusanab ja som skusala hrasok aj mixovat aj rôzne a nijak im nechutilo..toto bol jediny spôsob ako im polievka chuti...ale dobra je a zjedia vela tak je to super 🙂 ...a dnes sme mali vajickovu polievku z hriankanym chlebikom, bryndzove halusky zo slaninkou a ako sladke- jogurt z vanilkovym cukrom, piskoty a cernice..veceru neviem..snad ma nieco napadne..alebo sa tu niekym necham inšpirovať 😉
Fazulova polievka,bravcove kare v hubovej omacke s knedlou-recept z bez servitky.
kuracia polievka s domacimy rezancamy a kuracie prsia naložene v marinade hranolky pre mali k mesku zemiakove pyré je to mnamka maly to mesko zbožnuje 😝 😀
hov. vývar s písmenkami, madarský guláš s domácou knedlou
🙂
Kurací vývar s rezancami a konečne vyskúšam Stroganov s kuracím mäskom 🙂
my máme ešte od včera - hrásškové polievka s haluškami a segedín...no príde aj švagor na obed, tak aby nebolo málo, chytro som ešte aspoň dala piecť nové zemiačky s kuracími krídelkami - to si pochutia najmä deti , a spravím paradajkový šalát
mm mal spanielske vtacky s ryzou a sebe som robila chili con carne so soje a tofu tiez s ryzou 😵
kuracia polievka, kuracie a bravcove rezne, kasa, slivkovy kompot 🙂
hovadzia plievka s pečenovymi knedličkami,čevabcici so zemiakmi 🙂
morcacie prsia na mandarinkach a zo vcera kapustova polievka 😉
Slepačia polievka s rezancami, pečené kura, ryža, slivkový kompót.
zemiaky a vysmazany karfiol ,a pudingovo - smotanovy kolac 😉
tak som vymyslela na veceru prazenicu a cerstvy chrumkavy domaci chlebik k nej 😉
u nás na večeru krupicová kaša s jahodovým kompotom a posypaná grankom - deti len tak pučili 😀 😀 😀 😀 😀
ej , ale dala by som si ....... 😀
@traktor moja kukla som že maš domka 4 kusy detureniec 😕 takže maš pravdu to by sa neoplatilo kupovať a domace su len domace 😝 ja sa tu tiež inšpirujem bo ked musím každy den variť už ani neviem čo im mam stale vymyslieť 😒 no ale tie tvoje buchtičky ma dnes fakt tuho inšpirovali 🙂 😉 😵
my sme dnes dnes maly kapustnicu este zo vcera a ako druhe bravcovu svieckovu, minutka, platky nalozene v marinade a opecene, zemiakova kasa a uhorkovy salat, na veceru krupica 🙂
pangasia zapekaneho so sampinonami a zem. kasa

Hrášková polievka, bravčové pliecko na šampiónoch, ryža.