icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rebecca2006
13. apr 2012

baby neviete náhodou nejaký dobrý rýchly recept na lososa? Kúpila som ie filety v lidli, tak by som chcela niečo dobré pre malého... ďakujem

kralicica
13. apr 2012

@rebecca2006 losos je najlepsi len osoloeny okoreneny prip. cesnak alebo struhana pomarancova kora alebo med a osmazit na oliv. oleji alebo masle. rychle a jednoduche.

brunetkadada
13. apr 2012

špagety .. na rychlo .. 🙂

kkristin
13. apr 2012

@rebecca2006 ja osobne nerada robim lososa na panvici, ja ho len osolim, okorenim kusok masla, a kopor navrh a dam do truby na 15 - 20 min aby bol v strede este ruzovucky

katkas1
13. apr 2012

@mravvcek kuracie rezne nakrajam na pasiky....dam do toho vajcia, sojovku, worcestrovku, magi, trochu grilovacieho korenia a kari a este olej, necham cez noc stat a potom len na panvici opeciem, niekedy podlejem aj troskou vody a zahustim solamilom ale len trosku aby to nebolo take suche.

libka1
13. apr 2012

slepaci vyvar, rizoto

libka1
13. apr 2012

@rebecca2006 ked chces nieco velmi rychle daj si zapiect na 30 minut na kolieska nakrajane zemiaky do jenskej misy vytretej maslom (peciem zakryte), potom poloz na tie zemiaky tie filety, okorenit (hlavne sol, ostatne korenie podla chuti, raz som mala take dobre hotove korenie na ryby s citronom, to nam chutilo), pokvapkat citronom, polozit na vrch maslo a zakryte este piect 20 minut, to rybe bohate staci, ja to robievam dcerke, ma to velmi rada 😉 ked mam cas necham este 5 minut dobehnut pod grilom v rure
jo, a robievam to presne z tych filetov z lidla, ked su v akcii, ako teraz tak si ich kupim aj 10 baleni do mrazaka, kedze to sa zje vzdy, dcera aj muz su na ryby 🙂

danielaj
13. apr 2012

@bobinkask nech sa ti páči 😉 veľmi rýchle a ľahké 😉

Šalát z krabích tyčiniek

2 balenia krabích tyčiniek - tie dvojposchodové, 1 konzerva sterilizovanej kukurice, 1 tataraka alebo majolka, 1 kyslá smotana, soľ, mleté čierne korenie, ja dávam aj oregano, ale nemusí byť.

Tyčinky nakrájame nadrobno, alebo nasekáme v kuchynskom robote, pridáme ostatné prísady, zmiešame a hotovo, môžeme jesť samostatne s pečivkom alebo dávame na obložené chlebíky. 😉

tosomja
13. apr 2012

halušky s tvarohom

afrika
13. apr 2012

cestovinky s klobáskou amore mio 😉 a na večeru nachystám manželovi chlebík vo vajíčku

eva7780
13. apr 2012

žienky mate daky recept s mleteho masa v kombinacii s kyslou kapustou??? /okrem kolozvarskej/akosi velmi malo pouzivame kapustu

karin0401
13. apr 2012

gulaš a bude aj na zajtra 😀

lululka555
13. apr 2012

my dnes vyprazane sampinony a zemiaky s maslom a vnatkou 🙂

karin0401
13. apr 2012

@katkas1 podobne robievam ale z toho napacovaneho meska robim rezniky na panvici

drobik1
13. apr 2012

ahojte..dnes dojedame zo vcera a este spravime lekvarove a tvarohove buchty... 🙂

kathka0022
13. apr 2012

Ahojte kocky mam chut na tofu ale vobec netusim ako ju pripravit..poradte

gucz
13. apr 2012

Ahojte, my sme včera dojedali, večer sme si s deťmi spravili palacinky. Dnes k obedu je karfiolová polievočka, a druhé.... asi si upečieme zemiaky a k tomu smotana s nivou (deti budú mať zemiačiky s maslom). Ale to až keď sa zobudia po obednom spánku

lululka555
13. apr 2012

@rebecca2006 ahoj aj tento je dobry,vyskusaj http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10858 🙂

mia258
13. apr 2012

Dnes som robila sosovicove gulky s omackou. Prvykrat som ich robila ale musim povedat, ze boli fakt dobre 😅
Polievka minestrone a na poobedie som robila rumove rezy, puncovy kolac a lekvarove kolaciky 😵

adya01
13. apr 2012

@danielaj my tiez sme skor zakuskovy, ale teraz hlavne kvoli malemu sa sem tam nejaka torticka urobi. Ja som robila tiez malu - mam formu s priemerom 21cm. Lentilky mi stacili 3 velke baliky po 150g. Ja nie som velmi na zdobenie a pri tejto tie nezrovnalosti nie je velmi vidiet 🙂) A fakt je pravda, ze najviac lentiliek bolo zltej farby 🙂

michaella7
13. apr 2012

My dnes máme fazuľovú polievku a vyprážaný karfiol..a teraz som urobila nepečenú tortu z kyslej smotany,piškot a ovocia 🙂 a ešte nátierku zo zvyšnej šunky čo sme mali na Veľkú noc...je výbornáááá 🙂

lucka1987
13. apr 2012

pre seba koli 90 dnovke : zemiaky so spenatom a na zajtra palacinky
pre mm , ktory pride zajtra : hrachova kasa , zeleninovo-kuracie rizoto

lululka555
13. apr 2012

@mia258 ahoj mas nejaky dobry recept na minestrone? posles? dakujem 🙂

lululka555
13. apr 2012

baby poradte,chcem si sama doma vyrobit tvaroh...ake mlieko mam pouzit?

eva7780
13. apr 2012

@lululka555 podla mna ak mas moznost domace priamo od kravicky alebo s mliekomatu 😉

lululka555
13. apr 2012

@eva7780 praveze ani nemam moznost take zohnat,bude stacit aj 1,5 % z obchodu? nie trvanlive

eva7780
13. apr 2012

@lululka555 to neviem,ja som robila len raz s mlieka priamo od kravy

ladyjh
13. apr 2012

@lululka555 cim tucnejsie mlieko, tym bude tvaroh lepsi a kremovejsi. Ked budes mat nizkotucne mlieko, tak ten tvaroh bude suchy a sypky 🙂 . Tu je recept - http://varecha.pravda.sk/recepty/tvaroh/8192-re...

ladyjh
13. apr 2012
janusa_
13. apr 2012

Lasagne, s troma druhmi syra a kopou masa a zeleniny 🙂