Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes kapustová polievka a palacinky s čučoriedkovým džemom
polievka hovädzia , druhé zemiaky s pažítkou a maslom + kuracie rezne . A ešte som upiekla tvarohové slané kolieska : 250 g pol.múky , 250g tvarohu , 250g palmarín , 2 vajcia , soľ a 1/2 balíčka kypriacého prášku - to všetko spracujeme na mäsu a vyvaľkáme na hrúbku 1 cm . Potom vykrajujeme kolieska . Pred pečením natrieme vajcom a posipeme sezamom alebo ľanovými semiačkami . Pečieme na 180 asi 20 minút . Sú rýchlo spravené a sú dobré
@bubo1104 to znie mnam niekedy vyskusam 😉
nič lebo princezná už 3 deň nechce jest 🙂
@glee ma vyraznu chut - taku do sladka. Ja ho pouzivam ho pri dochucovani jedal - lasane, paela, obcas aj paradajkova polievka.
http://www.maspoma.sk/sk/svet_korenin/muskatovy...
zapekam cestovinu,vecer peciem chlebik - rano bude cerstvy 😉
dospeli maju kremovu hribovu, basmati ryzu a grilovanu zeleninu a deti palacinky spaldovo-normalne
@nadhera nech sa páči 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15638
manžel dnes robil dalmátske čufty s ryžou.. 🙂 mňam
včera bola kríza - nič ma nenapadlo čo uvariť tak len cestoviny s grankom 😖 a dnes mal byť pôvodne kurací perkelt ale nakoniec som tam pridala troška zeleniny tak je z toho sviečkovo-perkelt s knedľou 🙂
@abriela ahoj zajtra sa chystam na lazane,moje prve...tie platy mam ako dlho predvarat? bojim sa ,aby som ich nemala tvrde..dakujem
ešte stále dojedáme a robila som palacinky 3:2:1 s lekvárom a nutelou
ja som robila rizoto s kuracim maskom a este mame od vcera zeleninovu polievocku 🙂
@lululka555 niekto predvára a niekto nie,ja som ich dala surové a urobili sa,hlavne aby boli celé zaliate omáčkou a potom to bude o.k.
@gianni dik 🙂 ja asi radsej trosku predvarim,aby neboli tvrde 🙂
@lululka555 do hrnca dame kusok vody a necham ich tam mozno minutku. Davam ich do hrnca len po 3.
Robi to sice mm, a ja uz len ukladam do zapekacej misy. Staci aby, boli z vonku take klzke, z vnutra su tvrde. Rezem ich presne na tvar misy.
Drzim palce a daj vediet ake boli.
no my máme dnes šošovicový prívarok s opekanou klobásou a slížikovú polievku

žienky, rada.... chcem robiť langoše ale nemám hladkú múku. myslíte, že keď dám polohrubú, tak to bude zle?